פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר טוב הטלויזיה הגיעה היום, לצערי בלי המתקן תלייה לקיר, אז היא סתם זרוקה כרגע בחדר.בדקתי עם ה RCA הישן ורואים סביר אבל לא משהו מיוחד.בימים הקרובים אמור להגיע הכבל DVI TO HDMI, ואני יעדכן אם עובד או לא....מסתבר שגם יש שם כניסה של PL בשביל הסאונד ב HDMI, אז אני לא צריך כבל RCA בכלל, אני צריך PL TO PL איכותי ומספיק ארוך...יש למישהו המלצה?תודה
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר אני צריך PL TO PL ולא PL TO RCA.ושיהיה מסוכך... למרות שלא ראיתי כזה עדיין...
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים לא מאמין שתמצא מסוכך בכאלה אורכיםנראה לי שתצטרך לקנות PL-PL של 5 מטר ועוד אחד מאריך
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר טוב אז עידכון:קיבלתי את הכבל DVI TO HDMI אבל זה לא עובד כ"כ.בדקתי בטלויזיה השנייה (טושיבה 37", סדרה 68) וזה כן עובד, אז יכול להיות שהחיבור דפוק בשארפ שלי, אני צריך לדבר עם טרקלין חשמל.סה"כ הכבל נראה לי סבבה ואיכותי וגם המחיר טוב, אבל אם לא תהיה ברירה אני יחזיר אותו ויחבר עם כבל VGA או משהו...
פורסם 2007 במאי 618 שנים אתה גם צריך לבדוק אם הטלויזיה תומכת בהצגת native rate דרך חיבור HDMI.כלומר - שתציג את המחשב ברזולוציה הטבעית של המסך - 1366*768. אם היא לא תומכת בזה היא רק תציג 1024*768 מרוח על כל המסך.הטלויזיה שלי מחוברת ב-VGA בכבל באורך 10 מ' שקניתי ב-100 ש"ח מפומפה ועובדת טוב מאוד למרות שאני חושב שאפשר לשפר קצת עם כבל יותר קצר.לי יש LG והיא תומכת ב-Native Rate בחיבור VGA אבל לא ב-HDMI אז העדפתי לחבר אותה ככה.תבדוק בפורומים אם שלך אכן תומכת או שתדבר עם החנות/היבואן.
פורסם 2007 במאי 618 שנים דווקא לא נראה לי שזה מהטלויזיה החדשהכנראה זה הכבליש כמה גרסאות של HDMI או משהו כזה וכנראה שהטלויזיה והכבל לא תואמים
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר דווקא לא נראה לי שזה מהטלויזיה החדשהכנראה זה הכבליש כמה גרסאות של HDMI או משהו כזה וכנראה שהטלויזיה והכבל לא תואמיםכמה גרסאות? לא מכיר דבר כזה... פרט בבקשה.לא ללכת לצעוק על טרקלין חשמל עדיין?
פורסם 2007 במאי 718 שנים גם אני לא ידעתי על זה עד שאחד המשתמשים החדשים בפורום פתח ת'רד על מחשבים וקולנוע ביתי
פורסם 2007 במאי 718 שנים אני כבר הסברתי מההתחלה שכבלים הללו לא בנויים לעבור מרחק של 2 עד 3 מטר בלי לאבד מהאיכות או אף לא להעביר תמונה כללHDMI התקן הכי דפוק ובעל חוסר תאימות שיצא אייי פעם, מאוד מסוכן לרכישה כי יש בו 3 גרסאות 1 2 ו 3 וגם להם גרסה A כל אחד משמע 6 גרסאותhttp://en.wikipedia.org/wiki/HDMIאפילו ראיתי חיבור פלייסטיישן 3 דרך HDMI והמסך היה מהבהב הפיתרון היה להוציא תחיבור ולחבר שוב עד שמסתדרשגם זה היה רק לפעמים מצליח ...והתקן האחרון SIMPLAY HD שהוסיפו לשם HDMI http://www.hometheater.co.il/article844.htmlתקראו טוב טוב ותבינו על מה אני מדבראתם פשוט נכנסים לצרה צרורה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.