פורסם 2007 באפריל 2218 שנים יש לי טלויזיית LCD של שארפ שמרוחקת כ 8 מטרים מהמחשב ונמצאת בחדר מקביל.עד עכשיו המחשב והטלויזיה הישנה היו מחוברים בעזרת RCA, אבל לטלויזיה החדשה אני רוצה משהו יותר איכותי.האופציות שיש לי כפי שאני רואה אותם:1. המרה של DVI ל HDMI וחיבור כבל HDMI באורך של 10 מטר מהמתאם לטלויזיה. עלות: כ 310 ש"ח.2. כבל DVI TO HDMI באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 180 ש"ח3. כבל S-VIDEO באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 60 ש"ח4. המרה מ S-VIDEO ל RCA וחיבור לטלויזיה. עלות: 0 ש"ח (קיים כבר)5. המרה מ S-VIDEO ל RCA, המרה ל SCART וחיבור לטלויזיה. עלות: כ 50 ש"ח.6. כבל VGA באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 80 ש"ח.דרגו לי בבקשה את הדרכים לפי האיכות, ואם אפשר המלצות לשיפור או דרכים אחרות לחיבור.תודה רבה!
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר חשבתי ככה.יש דרך להוסיף ל HDMI גם סאונד כדי שיעבור ככה לטלויזיה או שצריך כבל בנפרד?
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים VGA לדעתי הכי טוב לא?? לגבי הסאונד או שתשתמש באוזניות אלחוטיות (אם יש לך כסף) או שבעצם אתה צריך לחבר את זה לרסיבר, כלומר אם יש לך... אם אין לך המצב שלך בקאנטים ותילך על HDMI - אפשרות מספר 2.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר סבבה קניתי בצהריים את הכבל DVI TO HDMI (אופצייה 2).יש המלצות לגבי הסאונד?אין לי רסיבר והכרטיס קול שלי הוא אונבורד של NF2 (סאונדסטורם)
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים איזה כבל קנית?כי כבל HDMI של 10 מטר ב-300 ש"ח זה מחיר בתחתוניםולגבי הסאונד אין לך הרבה ברירות חוץ מ-PL ל-RCA
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר קניתי את הכבל השני, חבל לקנות מתאם DVI TO HDMI ואז לקנות כבל HDMI אם יש כבל שעושה את זה בחצי מחיר...הכבלים אגב מחנות בשם TECHMOD, חפש תמצא. אין שם הרבה אבל מה שיש במחירים טובים.לגבי הסאונד,חשבתי לקנות כבל RCA איכותי 2RCA TO 2RCA, שיומר מ PL כמו שאמרת ויחובר למחשב.השאלה היא כמה איכות יוריד הממיר הזה מ RCA ל PL, כי לא ראיתי כאלה יותר מדי רציניים (תקנו אותי אם אני טועה)...
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים תבדוק טוב תנושא לפני הקניההבנתי שכבל DVI לא מספק יותר מ2 מטר אותהשאלה עם מפצל מ DVI ל HDMI ישנה תמצבוגם תבדוק שאין לך בלינקים "הבהובים" שאתה מחבר מהמחשב ל HDMI ב LCDיש בעיות עם התקן הזה, ובגלל זה הוציאו לו כמה גרסאות אז שתהיה לך אפשרות להחזיר או לבדוק בחנות או לא יודע מהאם לא יילך כבל VGA (בתקווה שהמפענח ב LCD יעשה תעבודה טוב) יעשה תעבודה אני מאמין
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים קניתי את הכבל השני, חבל לקנות מתאם DVI TO HDMI ואז לקנות כבל HDMI אם יש כבל שעושה את זה בחצי מחיר...הכבלים אגב מחנות בשם TECHMOD, חפש תמצא. אין שם הרבה אבל מה שיש במחירים טובים.לגבי הסאונד,חשבתי לקנות כבל RCA איכותי 2RCA TO 2RCA, שיומר מ PL כמו שאמרת ויחובר למחשב.השאלה היא כמה איכות יוריד הממיר הזה מ RCA ל PL, כי לא ראיתי כאלה יותר מדי רציניים (תקנו אותי אם אני טועה)...אם קנית כבל DVI-HDMI אז סבבהלגבי הכבל של הסאונד תקנה פשוט כבל איכותי בלי מתאם כלשהו שבצד אחד הוא PL ובצד השני שני בננותאני יודע של-monster יש כבל כזה
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים ככה הוא נראה: אני יודע שיש בפומפה כבלים של מונסטר ופיליפס: www.pompa.co.il
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים כל הפנים את צריך כבל עם ראש קטן כמו של האוזניות ו3 ראשים מהצד השני של RCA ושיהיה איכותי שלא יילך לך האותו לאיבוד בדרך
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מה לגבי דבר כזה? פועל טוב? איכותי? מיותר אלא אם כן יש לך כבר כבל עם 2 בננות מכל צד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.