עבור לתוכן

האינטרנט-משהו מוזר ביותר -רוחב פס.

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט 750 זאת אומרת שהמהירות הורדה הכי גבוהה שאני משיג זה 96 עכשיו הסיפור מתחיל...

יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק(לא בדיוק מתנתק) מעצמו ואז שאני לוחץ על האייקון של האינטרנט(שני המחשבים המהבהבים) הוא קופץ ונסגר והדרך היחידה שלי להתחבר מחדש ולהמשיך לגלוש היא לכבות את המחשב....

עכשיו בגלל זה שאני מוריד מהאינטרנט קבצים גדולים זה עושה בעיות לכן הורדתי את DAP (ניהול הורדות) באמצע הורדה של סרט פתאום האינטרנט התנתק לי אחרי 100 מגה שהוא הוריד אותם במהירות 45 ואז סתם לחצתי RESUME DOWNLOAD ופתאום אני רואה מהירות הורדה 6000 KB /S זה המשיך ככה איזה 15 שניות והתכבה שוב ואז עשיתי שוב שימישיך הורדה ושוב ככה במשך 15 שניות והתנתק ואז ראיתי שבמהירות כזאת אני מוריד סרטי תוך כמה דקות והמשכתי והתוצאה הורדתי 500 מגה תוך שתי דקות........

אתם קולטים 500 מגה תוך שתי דקות לא האמנתי עד שפתחתי את הסרט וראיתי שהורדתי אותו בשלמות.

איך דבר כזה יכול לקרות שכל החיים אני מוריד סרט בשלוש שעות ועכשיו פתאום תוך 3 דקות הורדתי כמעט את כל הסרט(לא כולל את ה100 מגה הראשונים שזה היה רגיל)???????????????

פורסם

אלמנטרי ווטסון ידידי,

DAP עובדת עליך בעיניים, כשהיה כתוב לך שירדו 100 מגה, ירד כמעט כל הסרט כבר.

ואז בסוף היא רק חישבה מחדש כל כמה שניות, ומכיוון שרוב הסרט היה אצלך, היה נראה שזה 6000 קב"ש

זה כמו שאתה מוריד קובץ בדיקת מהירות מהספקית שלך

זה יורד על הקצב המקסימלי שאתה יכול להוריד

אתה מבטל באמצע, ואז תמחיל להוריד שוב

עכשיו, מכיוון שביטלת בפעם הקודמת, הקובץ עדיין נמצא ב CASH של הדפדפן שלך

לכן בפעם השניה שתנסה להוריד אותו, מכיוון שחלק ממנו אצלך, אתה תשים לב שההורדה תתחיל על 900 קב"ש !

אבל תדע שזה לא אמיתי, אלא אם כן גמדים קטנים באו בלילה ועזרו לך להעביר קבצים על גבי גמלים גמדיים.

תמיד טענתי ש DAP על הפנים.

הצעות ידידותיות :

1. תשדרג ל 1.5 כבר , ברוב הספקיות זה יותר זול מ 750 או באותו מחיר היום, כי מנסים להעלים את ה 750 מהשוק, וזה לטובת הצרכן (אתה)

2. תפתור את בעית הניתוקים המוזרה שלך ע"י התקנתה אנטי וירוס ואנטי ספיוור, וסריקות, ואם זה לא עוזר אני הייתי מציע לפרמט.

יום טוב.

פורסם
  • מחבר

זה לא מוריד ולא יכול להוריד מעל 96 פרט לחריגות רגעיות השאלה היא מה לכאורה גורם להאצת האינטרנט?

תשובה:

מה שקרה זה שהוא הוריד לי את ה15 דקות הראשונות של הסרט וחזר עליהם שוב ושוב עד שהושלם הקובץ.

DAP זה בולשיט רציני .

בקשר לבעיה של ההתנתקות זה היה בגלל שבצריכת חשמל המתאם אינטנרט היה מסומן בוי ולכן היה נכבה מעצמו..............

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים