עבור לתוכן

האם יש סכנה ממשית למעבד כאשר הטפר של המעבד ב 70 מעלות בסטוק (E6600)

Featured Replies

פורסם

אני לעשה תמיד מגיע לטפר הזו ...הנחה שלי שזה טעות בטפר של חישני I2C\ המעבד.לוח אם

ה TAT אומר ש 70 מעלות אבל לא נכנס ל מצב של טרוטל.

לכן אם כדי להשקיע סכום של 300 שקל על VX ?

אני עד היום עובד כ 8 חודשים כך ולא קרה כלום ..המחשב פצצה ..

פורסם

המחשב נכנס לטרוטל רק ב 85... ככה שב 70 אמור עדין לעבוד רגיל....

מוזר כל העסק הזה...

ושמע TT BT עושה פלאים לטמפרטורה...

הוריד לי 13 מעלות במאמץ בOC ל 2800....(50 מעלות זה המקסימום שהוא מגיע אילו, במאמץ עם אורטוס..)

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי שהיה ב 70 ...זה לא שאני עושה OC הוא משהו כזה ...רוב הזמן המחשב סתם דלוק ...

אז אתה אומר שאין צורך לדאוג ?

פורסם

לא... תבדוק למה הוא מדווח על 70 מעלות.. זה המון במיוחד שאתה בלי OC.. אתה בטוח שהגוף קירור שלך מחובר כמו שצריך...?

שמע אני לא מומוחה, אבל 70 מעלות זה הרבה.. המעבד שלי עם הקירור סטוק במאמץ בלי OC לא עבר 42 מעלות ועם OC ל 2800 בקירור סטוק הגיע ל 62-63..

70 זה הרבה.. זה במאמץ או מנוחה..?

פורסם

אני לעשה תמיד מגיע לטפר הזו ...הנחה שלי שזה טעות בטפר של חישני I2C\ המעבד.לוח אם

ה TAT אומר ש 70 מעלות אבל לא נכנס ל מצב של טרוטל.

לכן אם כדי להשקיע סכום של 300 שקל על VX ?

אני עד היום עובד כ 8 חודשים כך ולא קרה כלום ..המחשב פצצה ..

לא סביר שהחיישן הדיגיטלי טועה. פרט מאוד חשוב לא ציינת - האם זה במנוחה או במאמץ?

בכל מקרה, הטמפ' גבוהה מאוד. אם זה 70 במאמץ על סטוק אז אין יותר מדי מה לדאוג מבחינת המעבד, אך כדאי לבדוק אם הקירור אכן יושב כראוי.

פורסם

מה שTAT מראה זה לא את הטמפרטורה האמתית אלא את המרחק

במעלות ממצב של Throttle.אני מאמין שהמעבד שלך לא באמת עובד ב 70 מעלות

אלא בפחות אבל בהחלט יכולה להיות שהקירור לא יושב כמו שצריך או משהוא כזה.

זה שווה בדיקה. אני באופן אישי לא סומך על TAT ולא מודאג במיוחד ממה שהיא מראה.אצלי יש OC די גבוה ו TAT מראה לי

50-60 מעלות בעוד שבביוס זה לא עובר את 45 במנוחה.

מה שאתה יכול אולי לעשות זה להוריד את ORTHOS ולהריץ בדיקת יציבות בעומס ,אם זה יחזיק לך בו נגיד 5 שעות בלי

תקלות אז אתה יכול להיות די רגוע

פורסם
  • מחבר

זה 69 \ 66 במנוחה ...אבל במאמץ הוא לא עובד את ה 72...

פורסם
  • מחבר

ניקיתי את המשחה הישנה ...שמתי משחה חדשה של SC1 לצערי לפחות אחרי מספר שעות אין שיפור.

לעזזל ..לפחות המחשב עובד ...

אני הולך להריץ לו כל הלילה MEMTEST עם הוא נופל אני ישקול לקנות את ה VX טייפון ב 300 שקל ...

מה אתם אומרים ?

פורסם

איך שבעים מעלות?

לי יש בדיוק את אותו המעבד וכששמתי את הביג טיפון על המעבד ושכחתי לחבר אותו לחשמל (לספק) הוא הגיע לי רק ל 30!!!!

פורסם

גם לי יש 6600 ובמאמץ עם אובר ל3460 (אמנם עם TUNIQ) הוא מגיע ל48 אחרי זמן רב.

גם כשהיה לי סטוק בהתחלה והמעבד היה מואץ לא הגעתי ל70 מעלות, משהו אצלך לא בסדר. בספק אם זה חייזן לא תקין, ככל הנראה צלעות קרור שלא יושבות טוב או לא תקינות. במיוחד אם בIDLE הוא על 66/69 מעלות!

פורסם
  • מחבר

אתמול הרבצתי תורה למחשב שלי )MEM TEST) כל הלילה היתברר שהמחשב נפל בלילה ...משמצביעה שמשהו באמת לא תקין וזה לא החיישן ...

..באסה...אולי יש משהו בהרצליה\מרכז שאני יכול לתת לו את המחשב שיכול להתקין לי את הקרור כמו שצריך ...אני כבר יקנה את הביג טיפון ..רק שיחבר לי הכול ..

(בתשלום..)

פורסם

אתה לא צריך את הBT, הסטוק יספק אותך, הוא פשוט לא מותקן כמו שצריך או לא תקין. איפה קנית את המחשב?

פורסם

יתכן והסירקולציה של המארז על הפנים כמה מאווררים במארז יש לך ואיזה גודל??

אם אתה רוצה להיות בטוח שזו לא הבעיה תפתח את דלת המארז ותעבוד איתו ככה ותשווה טמפ' אם

יש ירידה משמעותית בטמפ' זו הבעיה שלך!!!

אם לא אז כנראה שהגוף קירור לא מורכב טוב!!

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 של 12 יש לי RADMAX אין פתח איורור בדופן זה רק אחד מקדימה ו אחד מאחורה ..

בדופן אין פתח רק גריל של חורים שלא ממש יעיל ..

אני ינסה לעבוד עם הדלת פתוחה ואני יעדכן אןתכם על כך תודה ...

פורסם

כמה נקודות לחדד:

1. TAT אומנם מראה מרחק מנק' ה-Throttle ולא מדייקת בטמפ' האמיתית, אך בשורה התחתונה במצב הנוכחי המעבד קרוב לנק' זו ולכן הטמפ' גבוהה במיוחד. בנוסף, גם אם TAT לא מדייקת בטמפ' האבסולוטית, ההבדל בפועל הוא ברוב המקרים של מספר מעלות בודדות.

הטמפ' בביוס מסתמכת על דיודה שקוראת את הטמפ' בנק' מרוחקת מהליבה(TCase), ולכן היא תהיה נמוכה משמעותית. כמו כן, במקרים רבים הקריאה דרך הדיודה הינה מוטעית מסיבות שלא אפרט כאן.

2. הבעייה המוצגת כאן היא כנראה בגלל גוף קירור שלא הושם כראוי. כמו כן, הייתי בודק שאין מדבקה על המעבד ושה-IHS(הריבוע מתכת שעליו מורחים את המשחה) ישר. מספיק שקע קל כדי שהטמפ' תעלה משמעותית.

3. אין קשר בין סירקולציה של המארז לבעייה כאן. גם בכמעט אפס סירקולצייה הטמפ' צריכות להיות טובות בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים