עבור לתוכן

שאלה בקשר ל UltraVNC...

Featured Replies

פורסם

אחרי חיפוש בפורום הבנתי שהתוכנה מומולצת לשימושי שליטה מרחוק... עד כאן?

הבעיה היא, טוב לא בעיה - יותר תהיה, המחשב שממנו אני רוצה לשלוט הוא מחשב בעבודה שאיך נאמר, מעדיפים שלא יתקינו עליו דברים.. (מעדיפים=אוסרים, אבל מה שהם לא יודעים לא יהרוג אותם...)

האם יש איזה תוכנה שליטה שההתחברות אליה מתבצעת ע"י תוכנה שלא צורכת התקנה ? (קובץ EXE שאני יכול לצרוב ולהפעיל מהמחשה השולט..)

ראיתי המלצות על האתר www.logmein.com שמאפשר שליטה מרחוק, אבל - קצת מפחיד להשאיר את המחשב שלי שדלוק כל הזמן עם קלינט שרץ כשאני כל השבוע בצבא.... האם יש באתר דרך לעשות תיזמון לפתיחה וסגירה של קלינט..?

תודה.

בראל.

פורסם

אתה לא צריך להתקין VNC במחשב השולט, שום גרסא של VNC

זה בדיוק מה שאתה רוצה

קובץ EXE שאתה יכול לקחת איתך על דיסק, או DOK, או לשלוח לעצמך במייל ולהוריד בעבוודה

וזהו

לא דורש התקנה ולא כלום

ב VNC מה שדורש התקנה זה הקליינט (המחשב הנשלט) וגם על זה אפשר לוותר (התקנה לא מחייבת, אפשר להריץ גם כ standalone)

ראיתי המלצות על האתר www.logmein.com שמאפשר שליטה מרחוק, אבל - קצת מפחיד להשאיר את המחשב שלי שדלוק כל הזמן עם קלינט שרץ כשאני כל השבוע בצבא.... האם יש באתר דרך לעשות תיזמון לפתיחה וסגירה של קלינט..?

לא הבנתי מה הקשר

קודם כל : LOGMEIN כן מצריכה (בניגוד ל VNC) התקנה קטנה במחשב השולט - אמנם זו התקנה של פלאגין ACTIVE X לדפדפן

אבל אם במקום העבודה שלך לא אוהבים התקנות ומונעים אותן, גם את זה לא תוכל להתקין.

ודבר שני, מה הקשר ? הרי לכל תוכנת שליטה מרחוק אתה צצטרך להשאיר את המחשב שלך דולק , עם קליינט במצב האזנה לחיבורים נכנסים.

אז מה זה משנה אם זה logmein או VNC ? אתה לא יכול לשלוט במחשב מכונבה, או במחשב שלא רץ עליו קליינט שמאזין

פורסם
  • מחבר

אני הולך עם VNC... נשמע לי בדיוק מה שחיפשתי..!

המחשב בעבודה לא נעול להתקנות אבל הבוס שלי ביקש שלא , ביקש זה אומר אמר לי שלא.. אחרת יקחו לנו אותו

זה מחשב עם אינטרנט כדי להעביר את השמירה שם בלילה.. הוא גם מאחסן קבצים חשובים של המלון...

תודה על העזרה בכל מקרה..! :xyxthumbs:

פורסם

תמיד טוב לשים מחשב עם קבצים חשובים באינטרנט, במיוחד עם שליטה מרוחק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אהבתי את הראש... :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים