עבור לתוכן

מחפש חוות דעת

Featured Replies

פורסם

אני מחפש חוות דעת על המפרט הבא של LG :

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=205&keySearch=

בנוסף אני מתכוון להרחיב את הזיכרון ל- 2 ג'יגה, והלחליף את מע' ההפעלה ל- Vista Buissness.

המחשב מיועד לעבודה עסקית (לא למשחקים) ואני מעוניין להתקין עליו תוכנות כגון : Visual Studio 2005, MATLAB.

פורסם

אתה יודע שמחירו יהיה כ-7000ש"ח? לדעתי אפשר למצוא מחשב פחות יקר אובאותו מחיר אבל יותר חזק. זה שאתה לא הולך לשחק בו אומר שאפשר להסתפק בכרטיס גרפי מובנה אבל אתה כן הולך להשתמש בMATLAB -> רצוי שיהיה מעבד חזק יותר מזה שכלול במפרט.

פורסם
  • מחבר

יש לי איזו שהיא קומבינה ואני יכול להשיג את הנ"ל ב- 5500 ש"ח כוללל כל ההרחבות שדיברתי עלהם (מחשב דש כמובן ולא משומש)

זה פחות או יותר התקציב שלי.

כמו כן, מה זה אומר מעבד T2350 כי באתר של אינטל אין שום פירוט על הדגם הספציפי הזה

פורסם

T2350 זה מעבד CORE DUO - סדרה ישנה יותר. אחריו כבר יצא CORE 2 DUO שהוא הכי נמכר עכשיו וכבר יוצאת סדרה חדשה אבל אותה עוד לא ראיתי בניידים. בתור אחד שמשתמש הרבה בMATLAB אני אגיד לך - אין דבר כזה מעבד חזק מדי. אז רצוי שתקח מחשב עם CORE 2 DUO. הבעיה היא שמחשבים עם מעבד כזה ובמחיר סביב 5500 בדרך כלל לא קלים במיוחד. משקל הממוצע שלהם כ 2.8 ק"ג. מחשב קל יותר שכולל CORE2DUO בדרך כלל יעלה יותר.

פורסם

נא לשנות את הכותרת לפי חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים