עבור לתוכן

בעיה טכנית בכל משחק מותקן שאני מפעיל - כללי

Featured Replies

פורסם

תראה לי יש ATI אבל תראה בתמונה ששלחתי זה לוח בקרה נכון? רואה חצים שסימנתי זה הדרייבר שלי כדי למחוק מספיק שאני ימחוק את זה שסימנתי בעיגול והכל אצלי נמחק. אצלך אם אני לא טועה יש ציור אחד של נוודיה זה הדרייבר תמחוק אותו תעשה הסרה. ואחרי זה הוא ישאל אותך עם לכבות את המחשב תלחץ כן ואז שהמחשב יעלה תתקין את הדרייבר החדש וכנס למשחק תגיד אם יסתדר [אל תגיע בכל ההגדרות של הדריבר] לפי המעבד זה 32. תוריד 32 .אתה יכול לבדוק ככה תלחץ על המחשב שלי בלחצן הימיני תלחץ מאפיינים שם תראה מה בדיוק המערכת הפעלה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תראה לי יש ATI אבל תראה בתמונה ששלחתי זה לוח בקרה נכון? רואה חצים שסימנתי זה הדרייבר שלי כדי למחוק מספיק שאני ימחוק את זה שסימנתי בעיגול והכל אצלי נמחק. אצלך אם אני לא טועה יש ציור אחד של נוודיה זה הדרייבר תמחוק אותו תעשה הסרה. ואחרי זה הוא ישאל אותך עם לכבות את המחשב תלחץ כן ואז שהמחשב יעלה תתקין את הדרייבר החדש וכנס למשחק תגיד אם יסתדר [אל תגיע בכל ההגדרות של הדריבר] לפי המעבד זה 32. תוריד 32 .אתה יכול לבדוק ככה תלחץ על המחשב שלי בלחצן הימיני תלחץ מאפיינים שם תראה מה בדיוק המערכת הפעלה

אוקי, אני מוריד של 32.

בינתיים יש לי שאלה - אני עכשיו מתקין את המשחק The Movies - ובדרישות המינימליות, תראה מה זה רושם:

88122306vs5.jpg

סימנתי באדום - הדרישה זה גם דרייבר של ATI וגם של NVIDIA?

יש לי רק דרייבר של NVIDIA, אין לי של ATI...

מה זה אומר?

והאם המשחקים שציינתי יכולים לפעול לפי הכרטיס מסך שלי..?

בנוגע ל"מאפיינים" - לא רשום לי 32 באף מקום. אתה בטוח שזה 32?

תודה.

פורסם

יש שני חברות שמיצרות את שבבי גרפיקה אחת היא נוודיה ואחת היא ATI . לך יש כרטיס של נוודיה לכן אתה לא קשור בכלל לATI. מה שיש לך בתמונה זה איזה כרטיסים של ATI ושל נוודיה יעלו את המשחק. המשחק הזה לא חדש אבל הוא מראה כרטיסים יותר חלשים משלך אז הכרטיס שלך יעלה את זה

פורסם
  • מחבר

אוקי. ולא ענית לי על השאלה האחרונה חביבה -

"האם המשחקים שציינתי יכולים לפעול לפי הכרטיס מסך שלי..?"

תודה על היחס. אני אבדוק ואעדכן מה קורה.

פורסם

כן יפעלו.

פורסם
  • מחבר

טוב... התקנתי את הדרייבר החדש, אבל הוא לא הותקן במלואו. יש הודעת שגיאה:

68899405ec9.jpg

פורסם

מחקת את הדרייבר שהיה מותקן לפני? אם כן. תנסה להוריד דרייבר יותר ישן משהו לפני זה ותגיד אם זה מתקין

פורסם

אם הארור הזה מופיע שוב, תוריד את הדרייבר מחדש, כנראה שהקובץ פגום.

בקשר לבעיה של גלילה לא חלקה, היה לי את זה במחשב הישן כשהייתי מפרמט, עד שלא הייתי מתקין את הדרייברים (לכרטיס מסך) הגלילה הייתה איטית.

פורסם
  • מחבר

אם הארור הזה מופיע שוב, תוריד את הדרייבר מחדש, כנראה שהקובץ פגום.

בקשר לבעיה של גלילה לא חלקה, היה לי את זה במחשב הישן כשהייתי מפרמט, עד שלא הייתי מתקין את הדרייברים (לכרטיס מסך) הגלילה הייתה איטית.

לא צריך שום דרייבר! הייתה לי אותה הבעיה לפני כמה שבועות, והיא תוקנה. יש לי ב'הוספת \ הסרת תוכנות" את הדרייבר של NVIDIA, והוא חדש ומעודכן.

לא צריך כלום ... והמשחקים עדיין נתקעים.

הנה הוכחה שזה ישן יותר ממה שיש לי:

67524079fm8.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים