פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אוקיי אז ככה אחי בארה"ב והוא קונה לי את המחשב משםזאת אומרת שזה יותר בזול, ואני מתכנן להוציא עליו 1200-1400 דולראני בודק את המחירים לפי האתרfrys.comבכל מקרה אני זקוק למחשב חזקאנשים המליצו לי ללכת רק על מעבדי אינטל כי הם כרגע מועדפים על amdוכמו כן המליצו לי על geforce על atiאני יתן לכם להחליט מה עדיףמה שכן אני רוצה שהוא יהיה חזק אם זה אינטל אז6600וכרטיס מסך חזק, לפחות ג'יגה של זיכרון אם לא 2וכמו כן אני גם רוצה מסך lcdאני חשבתי על זהSamsung 19" Widescreen LCD Flat Panel Monitor with 4ms Response Time 219$תגידו לי מה אתם חושבים, ואם כדאי מסך אחר בסכום אחר, אבל לא להגזים עם המחיר של המסך אלא אם זה באמת שווה את זהתודה רבה לכל מי שעוזר אני באמת מעריך זאת
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים תוסיף את התקציב לכותרת כמתבקש מחוקי הפורום אחרת השרשור ינעל:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר לא מתוכנן OCמכיוון שאני רוצה שהמחשב יהיה מספיק חזק להריץ כל משחק חדש שיצא כרגע לשוקאפילו עוד שנתיים שהמחשב כבר לא יחשב חזק אני לא יעשה OCכי יש לי רק זכרונות רעים מהדבר הזהאז בעיקרון התשובה היא לא ל-OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.