עבור לתוכן

Seagate יותר מידי שוויצרים...

Featured Replies

פורסם

שאלתי אותם באימל אם יש להם תוכניות להוציא דיסק עם ATA133 וזה מה שהם השיבו לי:

"Hi,

At this time Seagate has no plans of releasing an ATA 133 drive.

Regards,

"

זאת אומרת, זה לא רק הקטע של ATA133. כשיש מתחרה כמו IBM שהדיסקים שלהם בהחלט מהירים (אף אחד לא אמר אמינים) אני חושב שיהיה נבון מצד SEAGATE להוציא כונן עם צלחת בגודל 40GB כמו IBM, וכמובן שATA133 יהיה חלק מזה (אם כבר כונן חדש).

אם SEAGATE לא מתכוונת לעשות צעד כזה, עוד חצי שנה בערך, אם ייתברר שהדיסק של מקסטור טוב ולא עושה בעיות, אפשר יהיה להגיד שהוא האופציה הכי טובה ואף אחד לא יוכל לבוא ולהגיד שSEAGATE יותר טוב.

חבל........

פורסם

זה שהם עונים ככה זה לא אומר שזה האמת,למה שהם יחשפו את התוכניות שלהם למשל למתחרים?

וגם אני משער שלא בדיוק מנכ"ל סיגייט ענה לך, ויתכן שמי שענה לך אין לו מספיק ידע בנושא.

פורסם
  • מחבר

פניתי למכירות שלהם. אולי אתה צודק, אבל זאת נראית לי אמרה חד משמעית "בזמן זה, אין לנו תוכניות בקשר לכוננים מבוססי ATA133".

יכול להיות, בכל אופן כונן ATA133 מSEAGATE עם צלחת של 40GB כל אחד יהיה ממש הכונן המנצח.

פורסם

זה שהם עונים ככה זה לא אומר שזה האמת,למה שהם יחשפו את התוכניות שלהם למשל למתחרים?

וגם אני משער שלא בדיוק מנכ"ל סיגייט ענה לך, ויתכן שמי שענה לך אין לו מספיק ידע בנושא.

איזו תשובה "אינטליגנטית " כולם מחיאות כפיים ל-SHIMON23 !!

ה"מתחרים" כבר הוציאו דיסקים קשיחים שתומכים בתקן ATA133 !!, ואפילו זכו לביקורות מצוינות באתרי חומרה בחו"ל !.

וחוצמזה שכל העניין הזה לא ממש קריטי

ממילא תקן ה-ATA כמו שאנחנו מכירים אותו היום מיצה את עצמו ותוך שנה -שנתיים נראה את ה-SERIAL ATA נכנס למחשבים הביתיים ומביא איתו מהירויות שעוד לא ראינו מדיסקים קשיחים ונפחים הרבה יותר גדולים ממה שיש היום. (ההגבלה של הנפח היא חלק מתקן ה-ATA וכל פעם הגדילו את זה בעוד כמה גי'גות).

התקן החדש הזה יבטל גם את כבלי ה-IDE הרחבים והמיושנים כל כך ויעברו להשתמש בכבלים דקים הרבה יותר (המידע יעבור בטור ולא במקביל).

כך שזאת עוד סיבה שלא כל כך דחוף לזרוק את הדיסק הקשיח הלא כל כך ישן בתקן ATA100 כדי לקנות אחד בתקן ATA133.

פורסם
  • מחבר

ATA133 לא מה שמשנה...... IBM הוציאו את 120GXP שמציג כל צלחת בנפח של 40GB ולכן הוא מאוד מהיר. אבל בדבר אמינותו אנחנו כבר יכולים לשער.... (או שתיהיה הפתעה). אז מצפים מSEAGATE גם למהירות, וגם לאמינות. רק חבל שSEAGATE לא בדיוק חושבים על זה....

פורסם

איזו תשובה "אינטליגנטית " כולם מחיאות כפיים ל-SHIMON23 !!

ה"מתחרים" כבר הוציאו דיסקים קשיחים שתומכים בתקן ATA133 !!, ואפילו זכו לביקורות מצוינות באתרי חומרה בחו"ל !.

וחוצמזה שכל העניין הזה לא ממש קריטי

ממילא תקן ה-ATA כמו שאנחנו מכירים אותו היום מיצה את עצמו ותוך שנה -שנתיים נראה את ה-SERIAL ATA נכנס למחשבים הביתיים ומביא איתו מהירויות שעוד לא ראינו מדיסקים קשיחים ונפחים הרבה יותר גדולים ממה שיש היום. (ההגבלה של הנפח היא חלק מתקן ה-ATA וכל פעם הגדילו את זה בעוד כמה גי'גות).

התקן החדש הזה יבטל גם את כבלי ה-IDE הרחבים והמיושנים כל כך ויעברו להשתמש בכבלים דקים הרבה יותר (המידע יעבור בטור ולא במקביל).

כך שזאת עוד סיבה שלא כל כך דחוף לזרוק את הדיסק הקשיח הלא כל כך ישן בתקן ATA100 כדי לקנות אחד בתקן ATA133.

תן לי לחדש לך!! תקשורת טורית איטית יותר מתקשורת מקבילית!!!!

פורסם

באמת ?? איך לא ידעתי את זה ??

תקשורת על סיב אופטי איטית יותר מתקשורת על כבל PARALEL של מדפסת ?? האמנם ?

ומי מדבר פה על תקשורת ?

מדובר על העברת נתונים מיידית למרחק של 1-2 מטר וחוקי התקשורת שאתה מכיר לא תקפים כאן

חוצמזה תחשוב על זה ככה - מה ההגיון להוציא טכנולוגיה חדשה יותר שתהיה איטית יותר ממה שהיה לפני זה ? מי יקנה דבר כזה ?

אם אתה עדיין לא מאמין תכנס ל-GOOGLE או כל מנוע חיפוש איכותי אחר ותבדוק איזה מידע יש על SERIAL ATA.

פורסם

באמת ?? איך לא ידעתי את זה ??

תקשורת על סיב אופטי איטית יותר מתקשורת על כבל PARALEL של מדפסת ?? האמנם ?

ומי מדבר פה על תקשורת ?

מדובר על העברת נתונים מיידית למרחק של 1-2 מטר וחוקי התקשורת שאתה מכיר לא תקפים כאן

חוצמזה תחשוב על זה ככה - מה ההגיון להוציא טכנולוגיה חדשה יותר שתהיה איטית יותר ממה שהיה לפני זה ? מי יקנה דבר כזה ?

אם אתה עדיין לא מאמין תכנס ל-GOOGLE או כל מנוע חיפוש איכותי אחר ותבדוק איזה מידע יש על SERIAL ATA.

מה הקשר!!

אתה צריך להשוות בין דברים מקבילים!!

מה לעשות אבל יש קשר גם לקצב השידור! ומה לעשות קצב השידור בסיב אופטי מהיר בהרבה!!! אז תפעיל הת המוח שלך ותפסיק לקפוץ ולעשות השוואות בין דברים שלא דומים זו טיפשות!!!

ולא נראה לי שיש סיבה הגיונית לעבור לתקשורת טורית!!!!!

וזה לא משנה המרחק!!! זה לא קשור!!! ההפך עדיף להמשיך עם המקבילית כי אז מקבלים מהירות גבוהה בהרבה!!!

והמרחק קצר כם ככה אז זה לא נותן לך יתרות להשתמש בתקשורת טורית!!!

פורסם

הנה עוד דביל נולד

אתה בטח חבר של SHIMON23

אתה חושב שאני ממציא את זה ?

אז יש לי חדשות בשבילך !

זה תקן שיצא אם תרצה או לא תרצה והוא יעיף את ה-ATA שיש כרגע במחשבים האישיים.

ועובדה שזה יהיה הרבה יותר מהיר

ראש המגמה שלי בהנדסת אלקטרוניקה שהוא דוקטור ושם אותך וכל מיני ילדים כמוך בכיס הפצפון שלו, לא היה מדבר על זה ונותן לנו את המפרט הטכני אם זה לא היה נכון.

אז גם אתה מוזמן לסתום את הפה וללמוד קצת מאנשים שיש להם השכלה אקדמית.

פורסם

לעזעזל !!!!!! לכל הרוחות ואף %^%^@###!@#!@#!@@ (!!!!!!!!!!!!!)

כתבתי הודעה מאוד ארוכה ומפורטת עם תמונות, הסברים, קישורים יתרונות, סיבות ואף ספסיפיקציות והכל נמחק!

אז אני רק אגיד בקיצור, סיריאל ATA מצויין, הספסיפיקציות הסופיות שלו (X1) שוחררו כבר באוג' האחרון, צפו לכוננים בקרוב (חצי שנה גג), הדור הראשון (Serial ATA X1) תומך ב 150 מגה לשנייה (1500 Mbps), הדור השני צפוי ליישום כבר בסביבות ינו' 2003 (300 מגה לשניה - Serial ATA X2) וזהו!

אין לי כוח (ואני הרבה יותר מדי עצבני) לפרט יותר.

:veryangry:

פורסם

No good deed ever goes unpunished ;)

פורסם

חחחחחחחח נרגעתי (בזכותך) :lol:

:beerchug:

cheers, וויז :hat:

פורסם

ל-TheWizard אולי מכל זאת תתאמץ לתת לנו מידע נוסף על ata תודה מראש

פורסם

הנה עוד דביל נולד

אתה בטח חבר של SHIMON23

אתה חושב שאני ממציא את זה ?

אז יש לי חדשות בשבילך !

זה תקן שיצא אם תרצה או לא תרצה והוא יעיף את ה-ATA שיש כרגע במחשבים האישיים.

ועובדה שזה יהיה הרבה יותר מהיר

ראש המגמה שלי בהנדסת אלקטרוניקה שהוא דוקטור ושם אותך וכל מיני ילדים כמוך בכיס הפצפון שלו, לא היה מדבר על זה ונותן לנו את המפרט הטכני אם זה לא היה נכון.

אז גם אתה מוזמן לסתום את הפה וללמוד קצת מאנשים שיש להם השכלה אקדמית.

אני לא חושב שאתה ממציא כלום!!

ודביל תקרא לאחותך!!!!!

כמו כן המורה שלך שהוא דוקטור!! כל הכבוד לו!!!! (אולי הוא חכם אני לא יודע אבל התלמיד שלו סתום).

אם קצת תפעיל את השכל היתה מבין שתקשורת מקבילית מהירה מתקשורת טורית אם מדברים על קצב שידור זהה מה לעשות אבל כשאתה שולח לדוגמא 5 ביטים בשניה בצורה טורית זה איטי יותר משליחה של 5 ביטים בכל גיד בתקשורת מקבילית!!!!!

במקרה שלנו קצב השידור/קליטה שונה בהרבה ולכן אין להשוות בין ATA רגיל ל SERIAL ATA.

וזה שהסריאל ATA מהיר יותר זה כנראה בגלל שהצליחו לבנות מערכת שמסוגלת לשדר/לקלוט מידע טורי במהירות עצומה!!!! ואם היו מנצלים את אותה טכנולוגיה בצורה מקבילית היו מקבלים מהירות גבוהה בהרבה!!!!!!!!

נ.ב. כל יום אני לומד מאנשים שיש להם השכלה אקדמית מה לעשות באוניברסיטה מלמדים דוקטורים ופרופסורים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים