פורסם 2007 באפריל 2018 שנים שלום לכולםהצורב LG הישן מתחיל לעשות בעיות לאחר 3 שנים :'( קראתי על הצורבים המומלצים ולא הגעתי למסקנה חד משמעיתאשמח לקבל המלצה מתוך הניסיון שלכם לצורב DVD אמין ואיכותיאני עורך וידאו והשימוש העיקרי הוא לצריבת סרטים כלומר סרט DVD לכל דבר, אני משתמש במדיות איכותיות - VERBATIM בד"כחשוב לי שהצריבה תהיה איכותית ואמינה.הצורב צריך לתמוך בכל הפורמטים (+- RW/R וכו...)מהירות - לא משנה (אני צורב לאט בד"כ) רעש - שיהיה נסבל - העיקר האמינות!!!המארז משופצר ולכן אני מחפש[glow=red,2,300] צורב IDE [/glow] (מחליף ישן בחדש).קראתי על טכנולוגית ה LightScribe והייתי מעוניין להתחיל להשתמש בה אבל שמתי לב שהיא תומכת רק ב R+ , לרוב אני משתמש במדיות R-במידה והבנתי נכון הפתרון לכך הוא צורב/תוכנה (NERO7) תומך ביטסטינג , תקנו אותי אם אני טועהשורה תחתונה מה אתם ממליצים לי מנסיון שלכם - מחיר 200 - 250 ש"ח תודה
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים LightScribe לא כזה שימושים (שתחכה 20 דקות תבין שעט יותר משתלם)..ויש סטיקי...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205624.0
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים היי יש לי את הצורב הזה Samsung SH-S182Mצרבתי איתו כבר למעלה מ200 דיסקים על מדיות על הפנים ועל מדיות טובות ו95% מהזמן יצא מצויין ואם לא אז זה היה בגלל טעות שלי.ואני אישית השתמשתי בלייטסקרייב הרבה פעמים יצא מעולה (צבעי מונוכרום), ואנשים מאוד מתלהבים מזה אם אתה מוכר את הדיסקים.בכל מקרה אני מאוד מאוד מרוצה מהצורב ומאוד ממליץ עליו...אולי הוא התכוון להמלצה כזאת...אין רע בלבקש כמה עצות
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר תודה רבהוכן הכוונה להמלצות מהסוג הזהנסיון עם חומרה לאורך זמן שווה יותר מכל בדיקה חד פעמיתושוב תודה
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים אני צרבתי דיסק אחד על LS, זה יפה אמנם, אבל בקושי שווה את ה20 דקות של ההמתנה והעלות הנוספת (המשמעותית) של הדיסקים.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר תודה לכולםקניתי LG h 12 Lבינתיים עובד מצוייןגם בצריבה וגם בהדפסה וגם בביסטינגמקווה לטובתודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.