עבור לתוכן

GIGABYTE GA-965G-DS3

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר את הלוח הזה?

איך הוא?

מה הקטע של ה Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000)

האם זה כרטיס מסך?

במה מדובר בדיוק ומי צריך את זה?

פורסם

הלוח טוב ומכיל מאיץ גרפי מובנה של אינטל וסלוט PCI-E לכרטיס מסך אחר אם תרצה לשדרג את המובנה...

תפרט יותר מה הדרישות שלך מהלוח ומה התקציב ואולי נמליץ לך על משהו טוב יותר בשבילך.

פורסם

אם אתה לא מתכנן OC, לדעתי עדיף Abit Ab9, בהרבה אולם הוא עולה גם יותר.

במחיר המדובר הייתי לוקח ‏את ה‏P5N-E, אני פשוט יותר סומך על ASUS (הרבה יותר) מאשר על GIGABYTE ואני אוהב יותר את הלוחות ואת הBIOSים שלהם. את GIGABYTE אני לא כל-כך אוהב אחרי שקניתי את הk8nf-9 שלהם..

פורסם
  • מחבר

הלוח טוב ומכיל מאיץ גרפי מובנה של אינטל וסלוט PCI-E לכרטיס מסך אחר אם תרצה לשדרג את המובנה...

תפרט יותר מה הדרישות שלך מהלוח ומה התקציב ואולי נמליץ לך על משהו טוב יותר בשבילך.

אני מעוניין בקרוב לאחר הירידת מחירים הצפוייה השבוע לשדרג את המערכת שלי ולהחליף את הלוח ואת המעבד שמפורטים בצד במפרט שלי...כל השאר צפוי להישאר כמו שהוא...

אני כרגע לא מתכנן OC למרות שאולי בהמשך כן...ואני רוצה לוח ומעבד טובים ולא יקרים למשחקים ולמולטיטאסקינג...

עדיפות לג'יגהבייט...ולקונרו של אינטל.

דרך אגב...מישהו יודע מה ההבדל בין הצ'יפסט 965P ל965G ומה עדיף?

תודה למגיבים...

פורסם

אם אתה מתכנן OC לך על ערכת השבבים ללא הכרטיס מסך ==> 965P

אם יש לך צורך בכרטיס מסך לך על הערכה עם הכרטיס מסך ==> 965G

לפי המפרט שלך, יש לך כרטיס מסך, ואם אתה הנשאר איתו תקח 965P.. כי אין לך צורך בכ.מ. און בורד..

ההבדל בין P ל G הוא בכרטיס המסך המובנה...

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכנן OC לך על ערכת השבבים ללא הכרטיס מסך ==> 965P

אם יש לך צורך בכרטיס מסך לך על הערכה עם הכרטיס מסך ==> 965G

לפי המפרט שלך, יש לך כרטיס מסך, ואם אתה הנשאר איתו תקח 965P.. כי אין לך צורך בכ.מ. און בורד..

ההבדל בין P ל G הוא בכרטיס המסך המובנה...

אוקיי תודה רבה ,אז בגדול מספיק לי הGA-965GM-S2 או ה‏965P-S3 ,מה ההבדל ביניהם ומה עדיף?

ומה לגבי מעבד? מה יהיה המעבד הכי תקציבי וטוב לאחר ירידת המחירים שיתאים למשחקים ולמערכת עמוסה..?

[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 17:16:21

אם אתה לא מתכנן OC, לדעתי עדיף Abit Ab9, בהרבה אולם הוא עולה גם יותר.

במחיר המדובר הייתי לוקח ‏את ה‏P5N-E, אני פשוט יותר סומך על ASUS (הרבה יותר) מאשר על GIGABYTE ואני אוהב יותר את הלוחות ואת הBIOSים שלהם. את GIGABYTE אני לא כל-כך אוהב אחרי שקניתי את הk8nf-9 שלהם..

לP5N-E יש אופציה לSLI כאשר יש לי בכלל X1950PRO....והוא סתם יקר יותר, מה גם שיש לו צ'יפסט של NFORCE...

פורסם

הGA-965GM-S2 מגיע עם כרטיס מסך און בורד... למה את צריך את זה?

אני הייתי הולך על ה 6320, במידה והוא יהיה במחיר של 4400, אם ה 4400 יהיה יותר זול , אז אותו..

פורסם
  • מחבר

הGA-965GM-S2 מגיע עם כרטיס מסך און בורד... למה את צריך את זה?

אני הייתי הולך על ה 6320, במידה והוא יהיה במחיר של 4400, אם ה 4400 יהיה יותר זול , אז אותו..

כן...טעות שלי....קראתי קצת כאן והבנתי שהכי מומלץ הDS3....האם זה נכון?

ןלגבי המעבד אני אקח אחד מהשניים...יש לך מושג אולי על כמה אמור להתייצב המחיר שלהם פחות או יותר?

פורסם

הDS3 מומולץ מאוד, תעבור בפורום ותמצא מלא המצלצות חמות ללוח הזה...

לי אין מושג לגבי המחיר.. אולי למישהו אחר יש השערה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים