עבור לתוכן

מבוא חו"ד למחשב גרפיקה - תקציב 15-16K

Featured Replies

פורסם

וודאי,אבל לא אם תעשה OC מטורף למעבד

פורסם
  • מחבר

אני ואוברקלוקינג לא מתחברים...

אה אופס

שכחתי להוסיף עוד כרטיס מסך פשוט שאני מוסיף לעוד 2 חיבורים של מסכים

Geforce 7100GS PCI-E

ביררתי את השאלה הזאת אבל אני ארצה לשאול ולוודא אותה שוב:

אני מחבר 2 כרטיסים, אחד תומך בdx10 ואחד רק בdx9. הdx10 יהיה הראשי מן הסתם.

במידה ואני מפעיל משחק שתומך dx10 ויש פיצול גם לכרטיס dx9, יש סיכוי שהמחשב יתחרפן?

פורסם

במידה ואני לוקח את הספק כוח Corsair CMPSU-520HXEU 520W. האם הוא יספק מספיק אנרגיה למפרט הבא:

מעבד Intel Intel® Core2 Quad Processor Q6600

לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3P

זכרון Corsair 1gb PC-5300 VS1GB667D2 128MBx64 240 DIMM

כרטיס מסך Asus ‏8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎

כרטיס קול Creative CREATIVE X-FI XTREME MUSIC 24BIT 7.1 RETAIL

דיסק קשיח Western Digital ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎

צורב LG DVDRW LG GSA-H10AK

DVD Asus DVD-E616 DVD-ROM X16 White

ספק כוח Corsair CMPSU-520HXEU 520W

מארז Gigabyte AURORA_3D Tower Case Aluminium body

אור, הרעיון שלך נחמד, עומד בתקציב, אבל הוא מEbay. דבר שאני לא מאמין בו. בעיקר בגלל בעיות אחריות. תודה בכל זאת

אני כנראה אקנה את המחשב דרך פלונטר.

לא, לא, לא!!!

המפרט לא מאיביי!!!

הכל מישראל!!!+משלוח!!!

רק הכרטיס הגרפי שלא נמכר בישראל הוא מאיביי, אתה יכול גם לא לקנות ואז מחיר מחשב ירד ב1000 פחות.

אז תן לי לתקן אותך, הוא לא מאיביי רק כרטיס הפיזיקה שלא נמכר בישראל!!![br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 19:10:48

אני ואוברקלוקינג לא מתחברים...

אה אופס

שכחתי להוסיף עוד כרטיס מסך פשוט שאני מוסיף לעוד 2 חיבורים של מסכים

Geforce 7100GS PCI-E

ביררתי את השאלה הזאת אבל אני ארצה לשאול ולוודא אותה שוב:

אני מחבר 2 כרטיסים, אחד תומך בdx10 ואחד רק בdx9. הdx10 יהיה הראשי מן הסתם.

במידה ואני מפעיל משחק שתומך dx10 ויש פיצול גם לכרטיס dx9, יש סיכוי שהמחשב יתחרפן?

אי אפשר לעשות כזה דבר,

חייבים שני כרטיסי מסך זהים בדיוק!!!

אך אפשר תמיד לחבר כרטיס בחיבור PCI (לא אקספרס) ואז תוכל לחבר גם עם הSLI חמישה מסכים.

הנה הקישור לכרטיס מסך בחיבור הPCI:

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_371&products_id=3500

זול ומביא לך עוד חיבור, משתלם.

פורסם

עזוב שטויות, קנה כרטיס מסך ISA, יותר זול.

ברור שניתן לשים שני כרטיס מסך PCIe שונים ולעבוד על 4 מסכים.

פורסם

מפרטים מאוד יפים, באמת כל הכבוד. אני בטוח שהיה קשה לשים כל כך הרבה כסף במארז אחד.

15-16 אלף זה הרבה כסף. תקנה מחשב בחצי מהסכום. עוד 12-18 חודש תזרוק אותו ותקנה אחד חדש בחצי שנשאר. ככה תוכל להנות מ"פסגת הביצועים שכסף יכול לקנות" לפי 2 זמן.

פורסם
  • מחבר

מפרטים מאוד יפים, באמת כל הכבוד. אני בטוח שהיה קשה לשים כל כך הרבה כסף במארז אחד.

15-16 אלף זה הרבה כסף. תקנה מחשב בחצי מהסכום. עוד 12-18 חודש תזרוק אותו ותקנה אחד חדש בחצי שנשאר. ככה תוכל להנות מ"פסגת הביצועים שכסף יכול לקנות" לפי 2 זמן.

שמע...זה כל כך לא נכון.

1-המחשב הוא הכלי עבודה שלי, ככל שהביצועים שלו טובים יותר, אני אעשה יותר כסף. אני לא "זורק" את הכסף על מחשב מטורף כי אני חולה ג'אדג'טים, זו השקעה שמחזירה את עצמה מהר מאוד.

2-אני עובד היום עם מעבד פשוט 2.8 שיש לי אותו כבר שנתיים וחצי (והוא הולך להשאר בתור מחשב שני) והחלטתי שאם אני רוצה להיות בטופ אני צריך מחשב מתאים.

3-אם היית יודע על אילו פרוייקטים עצבניים אני עובד היית מבין שאני צריך מחשב כזה. להשקיע במחשב "טוב" לא יקל עליי משמעותית.

אני יכול להבטיח לך שהמחשב שאני קונה ישרת אותי ב3 שנים הקרובות בביצועים דיי טובים (אני לא רואה את קפיצה משמעותית בתחום (כמו שעד היום, מעל 6 שנים בתחום, לא הייתה קפיצה כזאת) שהמחשב הנ"ל לא יוכל לנצלה).

תודה לכולם על העזרה והייעוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים