פורסם 2007 באפריל 2018 שנים קניתי אתמול צורב די וי די - LG GSA-H30N x18ואני לא מצליח לחבר אותו יש חשמל בו השאלה איך אני מחבר אותו?חיברתי את הSATA על הלוח ליד הSATA הרגיל של הדיסקים הקשיחיםיש לי את הלוח ASUS P5W DH Deluxeהשאלה לאן אני מחבר את הכבל SATA בלוח ?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים חיברתי את הSATA על הלוח ליד הSATA הרגיל של הדיסקים הקשיחיםנו ככה צריךלא הבנתי מה הבעיה?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר לא מוצא את החוברת אחי ואין לי מושג אנגלית חיברתי לאיפה שמסומן בצהוב וזה לא מזהה לי בכלל ולא מראה ובSATA האדום הדיסק הקשיח מחובר מה עלי לעשות ? http://membres.lycos.fr/matan11/87964.jpg
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים א. אתה צריך לחבר לחשמל בנוסף לזה.ב. תבדוק בביוס שכל הבקרים של SATA מופעלים.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר א. אתה צריך לחבר לחשמל בנוסף לזה.ב. תבדוק בביוס שכל הבקרים של SATA מופעלים.אחי בחשמל הוא בטוח כן חח עובד הרי רק לא מזההועכשיו אני בודק אם הבקר מופעל
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר בדקתי בביוס וקצת הסתבכתי אבל ראיתי שהכל על אוטומט ב MAINמה אתם מציעים לי לעשות אני לא רוצה להזמין טכנאי בשביל זה פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר תסלחו לי שיצאתי מטומטם פירקתי את דלת הצד להחליף לצובים כמו שאמרתם לי ואז אמרתי נשחק קצת עם החיבור וראיתי שהכונן השני דפחתי אותו קצת יותר והוא לא הוציא את החיבור אלה שיחרר אותו קצת יש לי כונן לא מחובר שאמרתי נשיאר אותו במארז בנתיים והוא שיחרר לי קצת ואבל תודה חברה בכל מקרה אוהב אותכם ושוב תודה על העזרה המהירה :yelclap: :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.