עבור לתוכן

למה לא מדברים פה על TRACKMANIA UNITED ?

Featured Replies

פורסם

יש לי אותו והמשחק פשוט מעולה !

הגרפיקה ממש ממש טובה, יש כל מיני אפקטים של אור, אני חושב שיש BLOOM אבל הוא דיי מכביד..

חוץ מה- BLOOM המשחק ממש קליל ועם הכ.מ שלי אני מריץ אותו על 1024*768 על MED ורוב האפקטים לא פועלים אבל

קיבלתי בבנצ' שלו 42FPS ובמשחק עצמו יש לי בערך 45-55...

וגם כל המסלולים מטורפים כאלא,קיצור משחק גדול...

למי פה יש אותו ?

פורסם

הפעלתי את המשחק הזה עם GEFORCE 4 MX ושחקתי חלק על הגדרות נמוכות

איך אתה אומר שיש לו גרפיקה טובה? :\

פורסם
  • מחבר

לא מודדים גרפיקה של משחק עפ"י איך הוא רץ כמו שלא מודדים איכות של משחק עפ"י גודלו ! :s07:

זו טעות נפוצה לחשוב כך אבל כך למשל את HL2 שרץ דיי טוב עם 5500 אפילו ! והוא נחשב משחק עם גרפיקה טובה + !

לעומת זאת כך את NFSC שלא רץ אפילו עם כרטיסים יותר חזקים ממנו והוא נחשב משחק קקי ! (במיוחד בגלל שהוא זולל משאבים בלי סיבה נראית לעין).

אני כרגע משחק אותו (TMUNITED) עם 600X PRO ואני ממש נהנה ואני בטוח שגם עם 300X הייתי נהנה !

בקיצור, אל תזרוק הערות ללא ביסוס !

פורסם

NFSC באמת נחשב יחסית לחרא משחק אבל הוא לא כבד בכלל, תוריד את הM.BLUR והוא רץ יופי על הרבה מחשבים.. אצלי אפילו על MED-HIGH עם AA2

פורסם

good game i got it too

פורסם
  • מחבר

NFSC באמת נחשב יחסית לחרא משחק אבל הוא לא כבד בכלל, תוריד את הM.BLUR והוא רץ יופי על הרבה מחשבים.. אצלי אפילו על MED-HIGH עם AA2

תלוי מה אתה מחשיב "רץ יופי" למשל אצלי NFSC על MED ב 1024*768 רץ על 35 ולא רואים כזה יפה אבל

TM על LOW עם PC2 ,LIGHT MAP וטקטורות על HIGH ב 1024*768 וזה לא יורד לי מ45 כמעט אף פעם !

פורסם

sunrise הרבה הרבה יותר טוב ממנו לדעתי

פורסם

קניתם את המשחק או שהורדתם? כי לפי מה ששמעתי אי אפשר לשחק במולטיפלייר בגרסה הפרוצה..

אני שיחקתי בגרסה הישנה יותר עד שנעלו שם את המולטיפלייר :-\

פורסם
  • מחבר

אני "קניתי" גם את SUNRISE וגם את UNITED ו UNITED לוקח את SUNRISE !

הוא פשוט יותר טוב ! וגם הגרפיקה מעולה ! וכן, אי אפשר לשחק במולטי בפורץ (ביינתים) ...

פורסם

אין מצב...

SUNRISE משחק הרבה, הרבה ,הרבה יותר כיף , מעניין, ומאתגר..וגם מגוון...

וגם אפילו יותר מהיר נדמה לי..

פורסם

עזבו אותכם SUNRISE או UNITED,

TMN שולט ולא יעזור לאף אחד.

www.trackmanianations.com

יש כאן הורדה חופשית של המשחק, את המשחק ניתן לשחק באינטרנט חופשי והוא אחד המשחקים הממכרים לאוהבי המירוצים!(ארקייד)

הקהילה בארץ דיי מפותחת והקהילה בח'ול גם כן, לא סתם זהו אחד מהמשחקים המשוחקים בESWC..

וככה רק לד"א :

http://www.eswc-live.com/?c=competition&s=profile&id_competition=4&l1=participants&l2=profile&id_participant=29

פורסם

:xyxthumbs:;)

כל מילה נוספת מיותרת.

פורסם

הוספתי לינקים למי שצריך ורוצה להוריד TMN...

פורסם
יש כאן הורדה חופשית של המשחק, את המשחק ניתן לשחק באינטרנט חופשי

תבהיר בבקשה-TRACKMANIA NATIONS זה משחק חינמי?

כלומר כפתור ה DOWNLOAD זה בשביל להוריד בחינם ולשחק בחינם-ללא אגורה שחוקה מצד המוריד?

זה בלי כסף?

NADA MONEY?

פורסם

אכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים