עבור לתוכן

מי צריך את Crysis?

Featured Replies

פורסם

GetaLife

מה אתה משחק אותה הוא צודק

פורסם

בהחלט משחק ששווה לצפות לו ;)

פורסם

GetaLife

מה זה קשור בדיוק???

אם אין לך משהו הגיוני להגיד, אז פשוט תסתום ת'פה! :bash:

פורסם

OFFSET לדעתי משחק פי 2 מCRYSIS הן מבחינת גרפיקה והן מבחינת ביצועים, עזבו את הקטע שבשביל להינות ממנו צריך מינימום איזה HD2600XT חמוד כזה... מה שאני רוצה להתמקד בו זה דווקא הזמנים של המשחקים הללו. OFFSET יוצא בתחילת 2008 בכלל ככל הנראה ועד שהוא ייצא כבר יהיו מחשבים למספיק אנשים שיכולים להריץ אותו חלק על מקסימום גרפיקה. לעומת זאת CRYSIS שמבחינת גרפיקה ומנוע פיזיקלי הוא מושלם נותן לנו לדעתי את המשחק המושלם לONLINE כאשר תוך 3-2 שנים להרבה מאודדדדדד אנשים יהיה מחשב שיריץ את זה על MAX... אז אם לא יהיה צורך בסידיקי לשחק ONLINE (כנראה שכן יהיה צורך) אז זה יהיה משחק יותר מהנה מCSS ומ-CS1.6 ולא יעזור לאף אחד. לסינגל פלייר הOFFSET כופל אותו מבחינת משחקיות.

פורסם

איך אני אוהב את האנשים שמדברים כאילו יש להם ניסיון, אבל אין להם :silly:

אתה ואף אחד אחר עוד לא שיחק במשחק, אז איך אתה יכול לדבר בכלכך ביטחון???

פורסם

ראיתי קליפים מהמשחק ולפי מה שרואים שם, האמן לי שכל אחד (גם מי שלא מבין בכלל במחשבים) ייסתכל על המשחק ויגיד "ווואוווווווווווווו" זה משחק שמציג גרפיקה יפהייפיה תראה תקליפים שלו ותבין. זה המשחק FPS הראשון מסוגו.

פורסם

OFFSET לדעתי משחק פי 2 מCRYSIS הן מבחינת גרפיקה והן מבחינת ביצועים, עזבו את הקטע שבשביל להינות ממנו צריך מינימום איזה HD2600XT חמוד כזה... מה שאני רוצה להתמקד בו זה דווקא הזמנים של המשחקים הללו. OFFSET יוצא בתחילת 2008 בכלל ככל הנראה ועד שהוא ייצא כבר יהיו מחשבים למספיק אנשים שיכולים להריץ אותו חלק על מקסימום גרפיקה. לעומת זאת CRYSIS שמבחינת גרפיקה ומנוע פיזיקלי הוא מושלם נותן לנו לדעתי את המשחק המושלם לONLINE כאשר תוך 3-2 שנים להרבה מאודדדדדד אנשים יהיה מחשב שיריץ את זה על MAX... אז אם לא יהיה צורך בסידיקי לשחק ONLINE (כנראה שכן יהיה צורך) אז זה יהיה משחק יותר מהנה מCSS ומ-CS1.6 ולא יעזור לאף אחד. לסינגל פלייר הOFFSET כופל אותו מבחינת משחקיות.

לא חסרים משחקים שהראו משהו אחד בטריילרים ומשהו אחר בפועל.

שנית, בקשר לזמני יציאה, כל הקטע שמשחק מביא גרפיקה מצוינת לפני כולם ויחסית לזמן שלו, אף אחד לא התקרב אפילו לגרפיקה שלו, וזה מה ש-crysis עושה ולכן הוא צריך לקבל extra points על כך, אז זה שה-offset יביא גרפיקה טובה בעוד כמה חודשים, עד אז הגרפיקה לא תיהיה חדשנית כמו החדשנות של crysis עכשיו.

וזה שמשחק יצא בתחילת 2007, לא אומר שאי אפשר לשחק בו ב-2008, מי שישדרג רק בעתיד, אז ישחק רק בעתיד, מה הבעיה?

פורסם

^_^ אתה כנראה לא ראית את הגרפיקה של OFFSET שד"א זה מנוע גרפי ששמו- OFFSET.

היוצרים של המשחק טוענים כי הטריילרים הם באמת הגרפיקה של המשחק.

CRYSIS לא יעבוד ל70% מהמחשבים שקיימים בשוק על גרפיקה באמצע כלומר רזולוציה 1024X768 ללא פילטרים עם איכות טקסטורות גבוהה וכו'.

זה מזכיר לי את DOOM3 בזמנו שהיה משחק שאמור היה לקבל EXTRA POINTS על זה שהוא הציג גרפיקה שלא נראתה. לא נראה לי שדום קיבל כאלה, תיהיה בטוח שלא רק שהגרפיקה שלו לא נראתה אלא גם לא פעלה אצל בערך 70-80% מהמחשבים דאז. בקיצור שCRYSIS ייצא הרבה אנשים 'יקנו' ויתאכזבו מהמשחק שנותן להם לשחק על 20-30 FPS בלי להינות מהגרפיקה האמיתית שהוא מציע. בגלל זה אמרתי שרק עוד כמה שנים ייהנו ממנו. לעומת זאת OFFSET ייצא בתזמון מושלם - הDDR3 יתבסס ככל הנראה בשוק K10 כבר ייצאו R600 כבר ייצא בגרסאת XTX מחירים יספיקו לרדת בקיצור הרבה חומרה תיהיה זמינה ולא במחיר של10K ע"מ להריץ משחק בצורה חזקה. בתחילת 2008 כבר יהיה אפשר לקנות מחשב ב6K שיריץ את CRYSIS על HIGH ואת GTAIV ועוד הרבה דברים שכרגע לא קיימים. בקיצור התקופה שCRYSIS יוצא היא גרועה לדעתי. עם זאת אני אומר שזה משחק שמציג גרפיקה מדהימה ומנוע פיזיקלי שלא ראיתי מעולם כמותו.

פורסם

פששששששש נראה משחק ממש חזק... :yelclap:

תגידו יש מצב שעד אז שהעגלה שלי תריץ אותו זה המפרט שלי:

E6600

X1950XT

2 גיגה זיכרון קינג סטון דואל צ'נאל

וזהו מה אתם אומרים ירוץ על הגדרות בנוניות?

ומישהו יודע תתאריך של המשחק המלא? עם לא אז בערך עוד כמה זמן זה יוצא? תודה מראש :)

פורסם

מה שבטוח לא יהיה לך DX10

פורסם

בעעעעע :bash:

"עגלה"

אני דווקא מסתדר עם הריקשה שלי. מקסימום נרד ל800x600 (וזה כנראה מה שיהיה עם Offset :-\)

פורסם

הגדרות המינימום הדרושות להפעלת המשחק בנוגע לכרטיס מסך זה 6600GT לא?

אם כך אין לך בעיה....זה יעבוד אבל ממש רע xD

פורסם

לעזעזל עם המשחקים האלה CRYSIS לא יעבוד בשום מחשב, CRYSIS יעבוד בכל המחשבים די כבר נמאס החרא הזה!!!!!

המפתחים טוענים שאין להם כוונה לעשות אותו משחק HIGH END כמו DOOM3 אלא שיתאים גם לחומרה חזקה של 2006 כמו ה7600,7900GS,X1950PRO וכדומה... וחוץ מזה אם זה יהיה נכון למי אכפת הDX10 במשחק? עוברים אותו פעם אחת נהנים מאוד וזהו שום גרפיקה בעולם לא תעזור אם המשחק כושל או גרוע אבל אם הגרפיקה נגיד טובה אפילו טובה מאוד אבל אין בה חידוש והמשחקיות נהדרת אז המשחק יהיה מצוין, תפסיקו להתכיין CRYSIS יעבוד על מה שיעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים