עבור לתוכן

מי צריך את Crysis?

Featured Replies

פורסם

נראה מרשים אבל עדיין crysis אוכל אותו בלי מלח

פורסם

נראה משחק ענק!!! - בקצב הזה יצאו יותר משחקי DX10 ממה שדימיינו (אני מתכוון בשנת 2007).

פורסם

מדהים!וואי אני לא מאמין..ולמי שאמר שקרייסיס אוכל אותו בלי מלח,אני לא בטוח בכלל.

פורסם

עדיין אני מעדיף את קרייסיס 8)

פורסם

כן, נראה משחק מבטיח ביותר, אני מחכה לו כבר מלא... זמן :P

בהשוואה ל-CRYSIS, בשני המשחקים הגרפיקה תפגיז, אז בואו לא ניהיה זונות גרפיקה, מה שיבדלי זה ההעדפה של כל אחד בקשר לסוג משחק, אני נגיד מתלהב יותר מהנשקים של פעם, טרולים וכאלה, מאשר רובי ליזר או רגילים וחייזרים... אני פשוט מלהב מהלחימה של פעם, לכן אני הרבה יותר מחכה ל-offset הזה!

פורסם
  • מחבר

תראה, סוגי המשחקים האלה מלהיבים אותי הרבה יותר מאשר משחקים כמו קרייסיס. אני לא אוהב משחקים כמו קרייסיס, אלא יותר בסגנון Assassin's Creed שלא משנה מה תגידו, הוא יאכל את קרייסיס מבחינת משחקיות והוא יהיה הרבה יותר מהנה ככל הנראה.

כי לפי דעתי, ההתלהבות מקרייסיס גדולה רק בגלל הגראפיקה ומנוע הפיזיקה המתוחכם, שום דבר מעבר לזה. אין עלילה מעניינת, אין הרבה דברים לעשות..

פשוט משעמם X:

פורסם

ראיתי את הטריילר של המשחק הזה כבר לפני חודש-חודשיים, בהחלט מצפה לו =]

פורסם

תראה, סוגי המשחקים האלה מלהיבים אותי הרבה יותר מאשר משחקים כמו קרייסיס. אני לא אוהב משחקים כמו קרייסיס, אלא יותר בסגנון Assassin's Creed שלא משנה מה תגידו, הוא יאכל את קרייסיס מבחינת משחקיות והוא יהיה הרבה יותר מהנה ככל הנראה.

כי לפי דעתי, ההתלהבות מקרייסיס גדולה רק בגלל הגראפיקה ומנוע הפיזיקה המתוחכם, שום דבר מעבר לזה. אין עלילה מעניינת, אין הרבה דברים לעשות..

פשוט משעמם X:

אתה צודק, אבל קצת קצת מגזים בקשר ל-CRYSIS, ראיתי טריילר, ואהבתי את כל הקטע של הנשקים שאתה מחליף מצבים ועניינים.

פורסם

כל החידושים שקרייסיס מציע לא מסתכמים רק בגרפיקה ופיזיקה, למרות שזה העניין העיקרי בו.

יהיו בו עוד חידושים כמו כל העניין עם עריכת הנשקים, והקטע שאי אפשר להפסיד במשחק ושהעלילה משתנה בהתאם

לאיך שאתה מתפקד במשחק.

אבל אני מסכים אם מה שנאמר מקודם שאולי קרייסיס יהיה משעמם טיפה אחרי כמה זמן, כי שמעו אין מה לעשות

משחקים מסוגו אחרי שעברה ההתלהבות הראשונית נמאסים אחרי כמה זמן שמשחקים בהם - אולי קצת הגזימו אני לא חושב שלא תהיה לו עלילה מעניינת

ולא יהיו הרבה דברים לעשות ... מסכים 100% אבל ש Assasin's Creed יהיה יותר טוב.. לפי דעתי בין המשחקים הטובים

של השנה הוא יהיה, לפי מה שראיתי.

לגבי offset נראה נחמד, לא משהו מיוחד, שוב הגרפיקה מושכת אבל ....

פורסם

קרייסיס זה בשביל אנשים מוזרים שמשלבים את את אהבתם לגרפיקה עם יד ימין :silly:

פורסם

הרגת אותי !! :lol:

עלק לשלב גרפיקה עם יד ימין :smile1:

לחתימה !

ד"א, לא הבנתי מאיפה מורדים שם את הסירטון...

פורסם

נראה מדהים ואני גם אוהב משחקים בסגנון ככה שXMAS בשבילי :smile1:

פורסם

קרייסיס זה בשביל אנשים מוזרים שמשלבים את את אהבתם לגרפיקה עם יד ימין :silly:

אתם כלכך מגזימים!!!

אלה שאין להם את המפרט לדברים כאלה פולטים דברי קנאיות!

לדעתי הגרפיקה מאוד מאוד תורמת למשחקיות ולחוויה עצמה, זה הופך את המשחק ליותר מציאותי ולכן הרבה יותר כיף!

ומה לעשות, שחלק בלתי זניח מקהילת הגיימרים נהנים מאוד ממשחק שפשוט נותנים להם כמה נשקים מגניבים לידיים וקורבנות בכל מקום, וזה יהיה להם מאוד מאוד מהנה.

משחקי FPS לא צריכים להיות יותר מדי מתוחכמים בשביל שיהיו מהנים! אולי על הנייר זה יכול להראות משעמם, אבל בפועל זה אחרת!

פורסם

אתם כלכך מגזימים!!!

אלה שאין להם את המפרט לדברים כאלה פולטים דברי קנאיות!

לדעתי הגרפיקה מאוד מאוד תורמת למשחקיות ולחוויה עצמה, זה הופך את המשחק ליותר מציאותי ולכן הרבה יותר כיף!

ומה לעשות, שחלק בלתי זניח מקהילת הגיימרים נהנים מאוד ממשחק פשוט נותנים להם כמה נשקים מגניבים לידים וקורבנות בכל מקום, וזה יהיה להם מאוד מאוד מהנה.

משחקי FPS לא צריכים להיות יותר מדי מתוחכמים בשביל שיהיו מהנים! אולי על הנייר זה יכול להראות משעמם, אבל בפועל זה אחרת!

GetaLife

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים