פורסם 2007 באפריל 1918 שנים בזמן האחרון המשחק עובד לי על הפנים מבחינת האינטרנט(עבד מעולה עד לפני חודש):1. אני לא מצליח להתחבר לשרתים בחו"ל.2. כשאני משחק בישראלי יש לי הרבה תקיעות עם הודעה "there is a problem with your connection"3. עידכון רשימת השרתים איטית מאוד ו"כבדה".אני מחובר עם ברק+כלבים ב1.5, דרך ראוטר DLINK 604.*עידכון PB לא עזר, ביטול FIREWALL לא עזר, פתיחת פורטים בראוטר לא עזרה(ולכן גם סגרתי אותם בחזרה).עוד עצות ?**לא יודע אם זה מתאים לפה או לתמיכה טכנית, מנהלים לטיפולכם.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אני מניח שהגרסא מעודכנת ל1.41 .... גם לי הייתה את אותה בעיה ורק פירמוט עזר
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר לעזאזל, חששתי שזה יגיע, לא יודע אם זה מעשי בשבילי לפרמט את המחשב עכשיו... טיפים אחרים ?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מה שבטוח זה שבשביל משחק לא צריך לפרמט מחשבv1.4 זאת גרסה שלא אמורה לעשות בעיותבכל מקרה אם אתה משחק בשרתים פרוצים תדע שהבעיה היא מהשרתים ולא ממךאם אתה משחק בשרתים מקוריים זה כבר סיפור אחר
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר משחק רק בשרתים חוקיים(משחק מקורי), יותר מאוחר ננסה להתקין את המשחק מחדש, נקווה שזה יעזור.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אממ לגבי שאר הבעית אני לא יודעאבל לגבי 2.זה קורה להרבה אנשים שיש את התקיעות הללו בשרתים הישראליים כך שמהבחינה הזו אני לא חושב שזה אצלךחוץ מזה השרת הישראלי לא נסגר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.