פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מה נראה לכם הכי טוב מביניהם (בכלל וביחס תועלת/מחיר) ושווה לשקול משהו אחר דומה להם ?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אני הרגשתי ביד את ה G7 וה MX1000.ה G7 היה לי ממש לא נוח. גם 100 שקל לא הייתי שם עליו. והוא בנוי מפלסטיק מאעפן כזה...לעומתו, ה MX1000 היה ממש ממש נוח.את ה Revolution לא יצא לי להחזיק.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אני לא כ"כ מבין איך אתה משווה בין שלושתם מאחר וה-G7 עד כמה שידוע לי מתאים למשחקים בעוד האחרים בעיקר לעבודה משרדית.לי יצא דווקא לשים את היד על ה-MX ולדעתי הוא נהדר אפילו יותר מה-MX1000 (שגם היה לי נוח) על ה-G7 לא יצא לי לשים את ידי
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים לי יש את ה G7 השחור (REV 2) ולדעתי הוא ממש נוח הוא לא כבד אבל הוא די גדול רק חבל שאני צריך RMA בניואגג כי הוא התחיל לעשות לי בעיות
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר האם יצא לך להשוות אותו ל MX1000 ? איך התפקוד שלו בתור עכבר שהעיקר בו לא משחקים ?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים לא יצא לי להשוות אותו ל MX. האמת לא יצא לי לשחק עם העכבר אפילו פעם אחת קניתי אותו לפני בערך 6 חודשים אולי פחות ואמרתי לעצמי שאני קונה מחשב חדש תוך חודש אבל בסוף החלטתי לדחות את הקנייה של המחשב אז יצא לי רק לגלוש איתו והוא עושה את העבודה מצוין אני מאוד אוהב אותו החיסרון היחיד הייתי אומר זה שהוא טיפה גדול אז אם יש לך ידיים קטנות הייתי ממליץ להרגיש אותו לפני.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר הידיים שלי לא קטנות. אם היתה לי אופצייה להשוות את כולם אחד מול השני זה מעולה, אבל במרבית החנויות אפילו לא מוכנים לפתוח ולראות....
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים לא חייב לפתוח...יש אריזות שעכבר חשוף... (ככה אני הרגשתי אותו ואת ה MX-1000. ה MX1000 היה הרבה יותר נוח)
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים לי יש את הG7 והוא נוח אם כי לא נראה לי שמתאים לבעלי ידיים קטנות, יצא לי להרגיש אצל חבר את ה1000 והוא לטעמי יותר נוח אם כי לא בהבדל משמעותי מה גם שהוא הרבה יותר כבד אם זה חשוב לך, בעקרון לכל אחד יתאים עכבר אחר כי לכל אחד העדפות משלו אבל בגדול שלושת העכברים הללו הם מעולים.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר מה לגבי דריברים מיוחדים חייבים אותם ? מה לגבי זמן בטרייה ביניהם ? איזה שינויים מהותיים יש ביניהם ?
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים ה G7 בא עם שתי בטריות שהם Swappable לוקח כ10 שניות להחליף ביניהן לגבי זמן הבטריה אני צריך להחליף פעם ביום לפעמים פעם ביומיים (בלי שאני אשחק )אני לא משתמש בדרייברים של העכבר סתם תופס לי זכרון שבוקשי יש לי..
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר נשמע מעצבן להחליף פעם ביום/יומיים... איך זה בדגמים האחרים שלהם ?ובלי הדריברים איזה פונקצינליות מאבדים ?
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים הG7 אחלה עכבר. להחליף את הסוללה ב10 שניות בדיוק לא כזה מעצבן..אני אישית מאוד שמחה שקניתי את העכבר הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.