עבור לתוכן

עזרה בבחירת רכיבים ב4000+-

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק של thermaltake 400W

והכרטיס מסך שלי לא מספיק טוב? (gigabyte 7800gtx 256mb)

ו6600 עולה רק 1300 שח זה לא שווה עוד 100-200 שקל?

הכרטיס מסך שלך מעולה למשחקים של היום, אבל אם יש לך את התקציב להחליף לכרטיס תומך DX10 אז כדאי.

e6600 ב-1380 ש"ח הכי זול שמצאתי בגיבור, בכל מקרה 5600 נותן יותר תמורה לכסף! 2-3 פריימים במשחקים לא שווים את ההשקעה.

במידה ואתה מתכנן אוברקלוק אז לך על אינטל, רק קח בחשבון תוספת מחיר לחלקים מתאימים יותר למשימה.

פורסם
  • מחבר

איזה עוד חלקים אני אצטרך לOC טוב?

וד"א הספק שלי יספיק לכל החבילה?

פורסם

הכרטיס מסך שלך מעולה למשחקים של היום, אבל אם יש לך את התקציב להחליף לכרטיס תומך DX10 אז כדאי.

e6600 ב-1380 ש"ח הכי זול שמצאתי בגיבור, בכל מקרה 5600 נותן יותר תמורה לכסף! 2-3 פריימים במשחקים לא שווים את ההשקעה.

במידה ואתה מתכנן אוברקלוק אז לך על אינטל, רק קח בחשבון תוספת מחיר לחלקים מתאימים יותר למשימה.

לא חבל על הכסף תגיד לי? יש לו כ.מסך טוב מאוד בישביל מה סתם לדחוף לו עוד אחד? נכון, הוא לא תומך dx10 אבל בנתיים אין משחק שיצא שתומך dx10 , הכ.מסך שלו מריץ כל משחק שיצא עד היום על הגדרות בינוניות ועד שבאמת יצאו משחקים תומכי dx10 אז הכ.מסך שהצעת לו כבר יעלה הרבה פחות ..

קח עצה שלי, תישאר עם הכ.מסך שלך עד שבאמת תצטרך להחליף..

פורסם

לא חבל על הכסף תגיד לי? יש לו כ.מסך טוב מאוד בישביל מה סתם לדחוף לו עוד אחד? נכון, הוא לא תומך dx10 אבל בנתיים אין משחק שיצא שתומך dx10 , הכ.מסך שלו מריץ כל משחק שיצא עד היום על הגדרות בינוניות ועד שבאמת יצאו משחקים תומכי dx10 אז הכ.מסך שהצעת לו כבר יעלה הרבה פחות ..

קח עצה שלי, תישאר עם הכ.מסך שלך עד שבאמת תצטרך להחליף..

מה הבעיה בדיוק?

יש לו תקציב של 4000 ש"ח +/- הוא מעוניין לשפר את המחשב לא?

חוצמיזה ה-8600gts יתן לו שיפור רציני גם במשחקים של היום.

פורסם

ממש חבל על הכסף הכרטיס מסך שלך בסדר גמור. לא עושים שידרוג ב 1000 ש"ח בשביל כזו קפיצה בביצועים.

ולגבי הספק תשאל בפורום ספקים ומארזים אבל יש לי תחושה שהוא מספיק.

פורסם

מה הבעיה בדיוק?

יש לו תקציב של 4000 ש"ח +/- הוא מעוניין לשפר את המחשב לא?

חוצמיזה ה-8600gts יתן לו שיפור רציני גם במשחקים של היום.

מה שאנחנו מנסים לעשות פה זה לא לדחוף לו דברים סתם כדי לנצל את הכסף, אלא לתת לו את הכי משתלם.. והשיפור לא יהיה רציני בכלל בין שני כרטיסי המסך , ה8600gts לא כזה חזק לידיעתך..

פורסם

מה שאנחנו מנסים לעשות פה זה לא לדחוף לו דברים סתם כדי לנצל את הכסף, אלא לתת לו את הכי משתלם.. והשיפור לא יהיה רציני בכלל בין שני כרטיסי המסך , ה8600gts לא כזה חזק לידיעתך..

מסכים איתך בהקשר למשחקי DX10, אבל במשחקי DX9 הוא בהרבה יותר חזק מ-7800GTX.

BTW אני לא דוחף לו כלום, הוא ביקש לשפר את המערכת בסכום הזה, אז מה הטעם לשפר מעבד+לוח+זכרונות ולהשאיר כרטיס מסך ישן? גם ככה הוא כבר מחליף כמעט את כל המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים