עבור לתוכן

הארדיסקים:רעשים, נעלמים וכו'

Featured Replies

פורסם

אז ככה

יש לי 6 GB של WD

1.5 GB במגירה של קוואנטום

בזמן האחרון המחשב שלי נפתח עם רעש מנוע שכשפתחתי את המחשב נדמה לי שהוא היה מהכיוון של הWD

לפני כמה ימים הווינדואז נפתח עם מסך כחול, וכשהפעלתי מחדש ראיתי כשהוא כותב את כל הIDE במקום הקוואנטום יש ג'יבריש

ביטלתי את הכונן בביוס וחשבתי שהכל נפתר

עכשיו שמתי לב שעדיין יש את הרעשים (שדרך הגב נפתרים אם מחכים כמה זמן אחרי שהווינדואז עולה או מרימים את החלק העליון של המארז) אז ניסיתי להחזיר בביוס את הקוואנטום ולראות אם זה סתם היה זמני אבל עכשיו כשהוא מעלה את המחשב הוא לא הראה ג'יבריש אלא עבד כדי לחפש אותו

אני מתאר שהוא אבוד

אבל מישהו לפחות יודע מה אפשר לעשות עם הרעשים ?

פורסם

כן! תנתק אותו מהמתח!

זה שביטלת אותו בביוס זה לא מספיק! הדיסק עדיין מקבל מתח מהספק ומתחיל לבוד כשאתה מדליק עת המחשב!!!

פורסם

הראש של הדיסק ניתפס בצלחת תופעה ידוע ולא כל כל נדירה !!! וזה רעש המנועה (כמו צופר בהדלקה ובכיבוי ואעש יציב בפעולה שוטפת).

הדיסק עומד למות !!!!

תעשה גיבוי במיידי מדוס (אים עדיין ניתן).

דן

פורסם
  • מחבר

הראש של הדיסק ניתפס בצלחת תופעה ידוע ולא כל כל נדירה !!! וזה רעש המנועה (כמו צופר בהדלקה ובכיבוי ואעש יציב בפעולה שוטפת).

הדיסק עומד למות !!!!

תעשה גיבוי במיידי מדוס (אים עדיין ניתן).

דן

אז מה בדיוק צריך לעשות ?

הדיסק הקטן שנעלם היו בו רק גיבויים

פורסם

לא לתקן אותו האחריות או להחליף אותו או לנסות לנער ולשקשק אותו אולי זה ישתחרר (בלי לדפוק אותו) !!!

דן

פורסם

לא לתקן אותו האחריות או להחליף אותו או לנסות לנער ולשקשק אותו אולי זה ישתחרר (בלי לדפוק אותו) !!!

???

ממתי מנערים ומשקשקים הארד דיסק???

פורסם

כשרוצים שייק פרות יער!!!!

נו באמת! תפעילי את השכל! הדיסק הקשיח הוא מכשיר מכני ולכן אם הבעיה היא שהראש נתפס...ניתן לשחרר אותו גם על ידיי שיענוע! בכל מקרה זה לא בהכרח פותר את הבעיה כיוון שיכול להיות שהדיסק עצמו נפגע פיזית! אבל שווה ניסיון בשביל להציל את המידע!!

פורסם

נו באמת! תפעילי את השכל!

טוב...אולי תהרוג אותי על השאלה הטיפשית?! :AR15:

מצטערת שחטאתי בחוסר ידע......

פורסם

נו באמת! תפעילי את השכל!

טוב...אולי תהרוג אותי על השאלה הטיפשית?! :AR15:

מצטערת שחטאתי בחוסר ידע......

אולי נהרוג אותו על התשובה הטיפשית :AR15: :lol: :lol: :lol:

תנער ותשקשק את הדיסק הקשיח ואז תתרחש התופעה של פגיעת ראש הקריאה/כתיבה של הכונן בפלטה (המשטח המגנטי) ! הראש לא נוגע במשטח במצב נורמלי אלא מרחף מעליו במרחק כמעט אפסי. פגיעה של הראש במשטח אחרי שקשוק ונענוע של הכונן יכולה לגרום להתעקמות הראש ולפגיעה פיזית במשטח המגנטי ובאותו איזור לא תהיה אפשרות לקרוא ולכתוב מהכונן !.

מי שמתנגד למה שכתוב פה, שיפנה לספרים פשוטים כמו המדריך השלם לטכנאי פי סי ויקרא שם על הנושא הזה.

פורסם
  • מחבר

OK

יש עדכון

אתמול הוצאתי את ההארדיסק הנעלם מהמגירה ושמתי אותו במקומו את הארדיסק 640 שניסיתי למכור כאן

לאחר קרב ארוך עם הג'אמפר (שנמצא על המשטח הירוק עצמו ולא מקדימה)(שהגודל שלו הוא 2 פיקסל) הכנסתי אותו במקום ועדיין יש ת'רעשים

אפשרויות

1. גם הוא הולך למות

2. הארדיסק שלי לא במצב טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים