פורסם 2002 בינואר 723 שנים אז ככהיש לי 6 GB של WD1.5 GB במגירה של קוואנטוםבזמן האחרון המחשב שלי נפתח עם רעש מנוע שכשפתחתי את המחשב נדמה לי שהוא היה מהכיוון של הWDלפני כמה ימים הווינדואז נפתח עם מסך כחול, וכשהפעלתי מחדש ראיתי כשהוא כותב את כל הIDE במקום הקוואנטום יש ג'יברישביטלתי את הכונן בביוס וחשבתי שהכל נפתרעכשיו שמתי לב שעדיין יש את הרעשים (שדרך הגב נפתרים אם מחכים כמה זמן אחרי שהווינדואז עולה או מרימים את החלק העליון של המארז) אז ניסיתי להחזיר בביוס את הקוואנטום ולראות אם זה סתם היה זמני אבל עכשיו כשהוא מעלה את המחשב הוא לא הראה ג'יבריש אלא עבד כדי לחפש אותואני מתאר שהוא אבודאבל מישהו לפחות יודע מה אפשר לעשות עם הרעשים ?
פורסם 2002 בינואר 723 שנים כן! תנתק אותו מהמתח!זה שביטלת אותו בביוס זה לא מספיק! הדיסק עדיין מקבל מתח מהספק ומתחיל לבוד כשאתה מדליק עת המחשב!!!
פורסם 2002 בינואר 823 שנים הראש של הדיסק ניתפס בצלחת תופעה ידוע ולא כל כל נדירה !!! וזה רעש המנועה (כמו צופר בהדלקה ובכיבוי ואעש יציב בפעולה שוטפת).הדיסק עומד למות !!!!תעשה גיבוי במיידי מדוס (אים עדיין ניתן).דן
פורסם 2002 בינואר 823 שנים מחבר הראש של הדיסק ניתפס בצלחת תופעה ידוע ולא כל כל נדירה !!! וזה רעש המנועה (כמו צופר בהדלקה ובכיבוי ואעש יציב בפעולה שוטפת).הדיסק עומד למות !!!!תעשה גיבוי במיידי מדוס (אים עדיין ניתן).דןאז מה בדיוק צריך לעשות ?הדיסק הקטן שנעלם היו בו רק גיבויים
פורסם 2002 בינואר 823 שנים לא לתקן אותו האחריות או להחליף אותו או לנסות לנער ולשקשק אותו אולי זה ישתחרר (בלי לדפוק אותו) !!!דן
פורסם 2002 בינואר 823 שנים לא לתקן אותו האחריות או להחליף אותו או לנסות לנער ולשקשק אותו אולי זה ישתחרר (בלי לדפוק אותו) !!!???ממתי מנערים ומשקשקים הארד דיסק???
פורסם 2002 בינואר 823 שנים כשרוצים שייק פרות יער!!!! נו באמת! תפעילי את השכל! הדיסק הקשיח הוא מכשיר מכני ולכן אם הבעיה היא שהראש נתפס...ניתן לשחרר אותו גם על ידיי שיענוע! בכל מקרה זה לא בהכרח פותר את הבעיה כיוון שיכול להיות שהדיסק עצמו נפגע פיזית! אבל שווה ניסיון בשביל להציל את המידע!!
פורסם 2002 בינואר 823 שנים כשרוצים שייק פרות יער!!!! נו באמת! תפעילי את השכל! טוב...אולי תהרוג אותי על השאלה הטיפשית?! :AR15:מצטערת שחטאתי בחוסר ידע......
פורסם 2002 בינואר 923 שנים כשרוצים שייק פרות יער!!!! נו באמת! תפעילי את השכל! טוב...אולי תהרוג אותי על השאלה הטיפשית?! :AR15: מצטערת שחטאתי בחוסר ידע...... אולי נהרוג אותו על התשובה הטיפשית :AR15: :lol: תנער ותשקשק את הדיסק הקשיח ואז תתרחש התופעה של פגיעת ראש הקריאה/כתיבה של הכונן בפלטה (המשטח המגנטי) ! הראש לא נוגע במשטח במצב נורמלי אלא מרחף מעליו במרחק כמעט אפסי. פגיעה של הראש במשטח אחרי שקשוק ונענוע של הכונן יכולה לגרום להתעקמות הראש ולפגיעה פיזית במשטח המגנטי ובאותו איזור לא תהיה אפשרות לקרוא ולכתוב מהכונן !. מי שמתנגד למה שכתוב פה, שיפנה לספרים פשוטים כמו המדריך השלם לטכנאי פי סי ויקרא שם על הנושא הזה.
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים מחבר OK יש עדכוןאתמול הוצאתי את ההארדיסק הנעלם מהמגירה ושמתי אותו במקומו את הארדיסק 640 שניסיתי למכור כאןלאחר קרב ארוך עם הג'אמפר (שנמצא על המשטח הירוק עצמו ולא מקדימה)(שהגודל שלו הוא 2 פיקסל) הכנסתי אותו במקום ועדיין יש ת'רעשיםאפשרויות1. גם הוא הולך למות2. הארדיסק שלי לא במצב טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.