פורסם 2007 באפריל 1818 שנים שמתי לב(רק עכשיו :-\ ) שהשחקן שלי נורא בהיר... יש לו שיער בלונדיני עניים כחולות והוא ממש לא שזוף(כמו ארי) וגם נהיו לו מין חתכים מוזרים בפנים.... אולי זה קשור איכשהו למעשים שלי?(יש לי הילה קסומה כזאת מעל הראש...) או אולי זה קשור לזה שלא נתתי לו מספיק שעות שינה?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אתה מחזיר אותי שנים אחורה -למיטב זכרוני הבהירות וההילה זה בגלל שהוא עושה רק דברים טוביםהצלקות קשורות אם אני לא טועה לגיל מתקדם
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר מה גיל מה כשהוא מגיע לגיל מסויים הוא מת?!איך אני מתקן את הצלקות האלה?ואולי המישחק ישן אבל הוא מעולה...אחלה משחק אחד הטובים....
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים גם לי זה היה..שמתי לו קסדה על הראש אז הוא פחות נפגע בפנים,ופעם אחת גם השחקן נהרג לי אז הוא כאילו התחדש לגמרי נוצר מחדש ללא צלקות וכו'.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר לדעתי המשחק ממש שולט... מישהו מכיר עוד משחק שדומה(בהכל חוץ מהעלילה) אליו?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים הדמות שלך מזדקנת, אין מה לעשות.אם יש צלקות יכול להיות שזה באמת נובע מקסדה, לי אין מושג....הייתה לי אולי צלקת אחת בגיל 51 במשחק (ועוד אחרי הGIFT מהמקדש של AVO).ההילה וזה שהוא בהיר וכו' זה בגלל שהוא ביצע הרבה GOOD DEEDS, אז הALIGMENT שלו זה על GOOD.גם אצלי הוא היה כבר על הכי גבוהה... (=לlionhead כנראה יש חיבה מסויימת ל Justice vs Evil.כמה שאהבתי את המשחק הזה, ממש חרשתי עליו.אני מת כבר שייצא פייבל 2.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אוהבים FABLE 2? (נקנקיות), קבל אחשלו:http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/fable2/media.htmlיש שמה כמה קטעי וידאו עם המפתח הראשי פיטר מור, נראה שכל הדברים שעשו את המשחק הראשון לטוב חוזרים ומקבלים דגש: 1) יהיה לך כלב שיסתובב איתך וישתנה כמו שאתה משתנה, נהיה טוב רע וכו2)יהיה לך , אם תרצה, אישה וילד שגם ישתנו בהתאם ליחס שתיתן להם וכובינתיים המשחק מתוכנן לצאת מתישהו השנה, עוד לא הודיעו באיזה רבעון/תאריך, והוא מיועד ל XBOX 360. אבל מכיון שידה של מיקרוסופט בדבר אני בטוח שהוא יגיע גם למחשב, סביר להניח על ויסטה.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים הכוונה שהפעולות שלך במשחק ישפיעו על יותר דברים, לא רק על הפרצוף שלך וצבע השיער. אל תדאג המשחק יהיה גם יפה יותר וארוך יותר מהראשון. ולא צריך לקחת את הילד לבלות אפשר גם להזניח אותו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.