פורסם 2007 באפריל 1818 שנים לפני כחודש קניתי HARDDISK 250GB של WD - SATA. יצרתי עליו 2 מחיצות - C ו-D. שמתי לב שכשאני עושה ל-D את ה- FULL FORMAT ולא את ה-QUICK - הוא מוחק גם את המחיצה אז עשיתי QUICK. הבעיה הגדולה שהתחלתי להשתמש בכונן ואחרי מספר ימים של שימוש פתאום כונן D נמחק לי. הוא מופיע ברשימה אבל דורש לעשות לו FORMAT וכמובן כל המידע שהיה עליו לא נגיש. כונן C שעליו מותקן ה- WINDOWS מתפקד (ביינתים) כמו שצריך תודה לאל. השאלה מה יכול לגרום לזה ? הכונן לא תקין ? הגדרות בביוס ? חיבור לא נכון ? מצורפת תמונה :
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים הייתי מריץ בדיקת SMART על הדיסק, בודק שהכל שם בסדר.תבדוק גם שאתה מריץ דריברים IDE טובים של לוח האם.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר מה זה בדיקת SMART ואיך עושים אותה ?ולמה דרייברים IDE אם הכונן הוא SATA ?
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים תוכנות כמו everest אמורות לבדוק אותה.אז דריברים של SATA. (למרות שעכשיו אני רואה שזה ויסטה).
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר כן זה ויסטה... זה אומר שאין טעם לבדוק דרייברים ?רק להריץ את ה- everestומה אני אמור לראות בה ? היא יודעת להגיד אם ה-HD לא תקין ?עכשיו אני בכלל מתעסק בשחזור 70 ה-GB שנבלעו לי היי שם
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים היו בעיות עם דריברים מסויימים ישנים תחת XP, אני מניח/מקווה שבויסטה תיקנו אותם. ב everest אמור להיות אופציה של smart באחד מהדברים שקשורים לדיסקים. היא יודעת להגיד אם יש בעיות קריטיות בדיסק.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר מה הסבירות ש-HD חדש של WD יגיע פגום ? ובמידה ויתברר שכן מה צריך לעשות בנושא הזה ?
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים האפשרות קיימת, אם כי מה שאתה מתאר זה בעיה תוכנתית דווקא (אחרת איך C שעל אותו דיסק עובד מעולה ?). בכל מקרה, צריך לממש אחריות ולהחזיר לחנות (במידה והבעיה באמת בדיסק).
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר כונן C הוא בשימוש שוטף בגלל שמותקן עליו ה-WIN אז יכול להיות שהכונן לא מצליח להמחק.מצד שני בכונן D יש קבצים עצמאיים - לא תוכנות מותקנות, לא משחקים מותקנים, אלא רק התקנות, מדיה, מסמכים וכו' מה שמאפשר לו למחוק הכל בלי הפרעה.סתם תיאוריה שלי.בכל מקרה תודה, אני כבר מסיים להוריד את ה- EVEREST ונראה מה יהיה
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים תבין שהתקשורת בין הדיסק למחשב היא שהמחשב מבקש אזור מסוים בדיסק, והדיסק מחזיר לו את המידע כרצף של 0 ו/או 1. מערכת הקבצים שמערכת ההפעלה שולטת עליה היא היחידה שיוצרת את מושג "כונן", ככה שאם לא סתם נמחק לך אזורים בדיסק (ואז לא היתה הבחנה בין C ל D), זה עדיין נשמע יותר כמו משהו תוכנתי (אבל כרגיל במחשבים, הכל יכול להיות).
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר אז הפעלתי את ה- EVERST, הגעתי ל-SMART אבל אין לי מושג מה אני צריך לעשות שם :
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר אז מה אני עושה הלאה ?דיברתי כרגע עם החברה. כשהצגתי את הבעיה הם אמרו "כנראה ה-HR לא תקין"אז שאלתי מה עושים , אז הוא ענה לי "אתה בא ומחליפים לך אותו"נראה לי יפה מידי כדי להיות אמיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.