פורסם 2007 באפריל 1718 שנים הצדדים שלה...ולמעלה מכל צד יש שתי חיילים עם בועה כזאת שמגנה עליהם...איך עוברים את הקטע הזה? ניסיתי כבר הכול,לעלות על התותחים ולירות על החיילים עם הבועה אבל זה לא עוזר ותמיד החיילים שבאים מהכנסייה הורגים אותי כבר...מה עושים? :s05:
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים משני הצדדים של הכנסייה יש ערמות של ארגזים עם חומרי נפץ, תגיע לשני המקומות ותפוצץ את הארגזים
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר איזה סרטים? אני לא מדלג על שום דבר...בכל מקרה אני תקוע שוב פעם איפה שיש את המבוך הזה ומעין קירות אדומים ושקופים שמתקדמים אליי והורגים אותי :-X
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים כל "קיר אדום" כזה שמתקרב אליך - יש לו שלט כזה מעליו או מתחתיו (לא זוכר כבר) שאתה צריך לירות עליו בכדי שהקיר יעלם... אוף איזה משחק מעצבן זה היה לפעמים... אתה יכול להתקע שעות על איזו שטות של חצי דקה . הגיון זול ביותר יש למשחק הזה
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר כן שמתי לב כמה הודעות של אנשים שנתקעו בו יש בפורום חח....אני לא מבין למה הם בנו אותו ככה...לא סתם קוראים לחברה Playlogic אה ? P:
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים חחחחבקשר לסרטהם מראים את הדברים שאתה צריך לפוצץ בידיוק לפני שאתה מתחיל את הקרב
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים http://www.img-il.com/up/ymnmeiw2wyzj.jpg מה עושים פה? הגיע הזמן שכולכם יראו את הסרטי הסברה והטקסטי הסברה תלחץ על Q תכוון לאיפה שאתה מכוון עכשיו ותלחץ על המקש יריה יש לך כמה שניות לנטרל את המחשב וזהו :
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים איך לנטרל אותו תסביר בבקשה ואני תמיד רואה את סרטי ההסברה של המשחק אחי טוב תשמע אני ינסה עם לא אני יגיד.[br]פורסם בתאריך: 19.04.2007 בשעה 16:41:34לא הצלחתי לעבור את המשימה אני לא יודע מה לעשות כל כך תעזרו לי בבקשה.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר אני גם נתקעתי עוד פעם...כשצריך לסובב את הידית הזאת שאויב פתח ולהפסיק את הגזים בדרך לדלת שנעולה בremote,אני חרשתי את המקום ולא מצאתי את העמדת מחשבים הזאת שאפשר לפתוח את הדלת איתה...זה בשלב 2 דיי בהתחלה...
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אחיממש לידךיש מקום קטן כזהתכנס לשם אתה תראה את ההפסקה של הגזיםבונאה זה הכי קל בארץושאתה מגיע למחשב אתה צריך לעשות Teleport
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר לא התכוונתי לאךי מכבים תגזים התכוונתי לאיך פותחים תדלת שנמצאת אחריהם...ונסיתי לעשות טלפורט למאחוריה אבל משום מה זה לא עבד לי ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.