פורסם 2007 באפריל 1718 שנים שלום בדקתי אם הפורט של utorent פתוח ולהפתעתי הפורט חסוםWelcome to the µTorrent Port Checker.A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.Checking port 45623 on *.*.*.*...Error! Port 45623 does not appear to be open.Please see www.portforward.com for more information about how to map a port.Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5).-אני מחובר ישירות למודם-הפיררואל מאשר את התוכנה (גם במצב "allow all" הפורט עדין חסום) :-\
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים תכלס אני לא יודע עד כמה הבדיקה הזו מדוייקתגם אני בדקתי דרך אותו מקום את הפורט שמוגדר אצלי ביוטורנטוגם אני קיבלתי את אותה תשובה, שהוא סגורולמרות זאת אני מוריד ומעלה בשיא המהירות האפשרית אצלי.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים הבדיקה הזאת באמת לא כל כך יעילה.על עוד את מעלה ומוריד במהריות המקסימלית, אל תתיחס לזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.