עבור לתוכן

בקשר למפרט ולIQPC.. (לצורך חוקי הפורום מפרט ב7400 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אני כבר תקופה מתכנן מפרט.. ומדי יום משחק עם האפשרויות בבנה לך מחשב בIQPC.. (וכן יש לי חיים :cool2: )

זה אני או שהם כל הזמן מעלים קצת מחירים?

יצא שאני כבר זוכר כמה מחירים בע"פ..

נגיד שזיכרות G.SKILL עלה 709 ש"ח.. לפני יומיים פתאום אני רואה שעלה משהו כמו 725.. שזה עלייה לא רצינית.. אבל עכשיו זה עולה 762!

ולדעתי הבדל של כמעט 50 שקל זה די משמעותי.. לא? יש לכך סיבה? (חח זה די דופק אותי בבניית המפרט כי יוצא שה50 שקל האלה יורדים מהציוד ההיקפי..)

לדעתי זה מוזר לנוכח ירידת הדולר..

גם הם כל הזמן משנים את הדגמים של הלוחות M שמתם לב? שמתי לב לASUS..

אממ השאלה היא אם יש לכם מושג למה המחיר עלה ואם גם אתם שמתם לב לדברים כאלה..

פורסם

נראה לי בגלל שהזכרונות האלה ממש נמכרים אז העלו להם את המחיר

פורסם

נראה לי בגלל שהזכרונות האלה ממש נמכרים אז העלו להם את המחיר

דווקא בגלל הסיבה הזאת אין הגיון בלהעלות את המחיר

פורסם
  • מחבר

ועכשיו זה עולה שם 716 ש"ח.. (בבוקר זה עלה 762..)

פורסם

היי אני חדשה בפורום, וקראתי כל מיני הודעות לגבי החנות IQPC הודעות שאמרו שהחנות הזו מעולה ועוד קראתי הודעות שראיתי שיש פה אנשים שעובדים ב IQPC.

בכל אופן כנראה הרבה אנשים התחילו לקנות ב IQPC בגלל האתר שפה , אז הם תופסים תחת ומעלים מחירים, גם אני בדרך לקנות מחשב וראיתי את המשחקי מחירים שלהם עם הזכרונות GSKILL וזה אותת לי נורא אדומה שיש פה משהו מסריח, ועם כל מה ששמעתי הדברים הרעים על KSP ואיבורי הם מעולם ם לא עשו כאלה משחקי מחירים בבוקר א ובצהריים ב זה עשה אצלי משהו בראש שאני כבר לא מתלהבת לקנות מהם והם לא נראה לי אמינים כמו שקראתי פה.

עריכה: אוקי אני המומה!!! עכשיו הזכרונות GSKILL עולים 716!! מה זה אמור להיות!? אמא אני לא נראה לי הולכת לקנות שם..... :o:screwy::(

פורסם

זה לא בסדר לשחק ככה עם המחירים, שיחליטו על אחד.

אה ויש לי שאלה למי שקנה מהם, איך מוודאים שהם באמת שולחים לך את המחשב(או מרכיבים) ולא סתם לוקחים כסף, הם שולחים באימייל חשבונית או משהו בסגנון?

פורסם

מה אתה נורמלי???

אל תקנה מחשב דרך הטלפון או באינטרנט!!!, תלך לחנות ותראה למי אתה נותן את הכסף שלך, נראה לי שאני לא יודעת איפה לקנות מחשב כבר.

פורסם

הרוב לא מזמינים דרך האתר פשוט?

פורסם

אם דני היה קופץ מהגג גם אתה היית קופץ מהגג? :lol: :lol: ;D

פורסם

כן הייתי קופץ!

פורסם

אם היית קופץ אז אתה אידיוט (סליחה על ההיתבטאות אבל זה ככה באמת)

אף פעם לא רונים מחשב באינטרנט...לפחות אני לא ככה...אני רואה למי אני מביא את הכסף...אבל אני גם מרכיב לעצמי את המחשבים אז זה משהו אחר ובקשר לK.S.P: חוץ מזה שהם שמים מדבקות והסרתן גורמת להסרת אחריות וזה גורם לאנשים להיתעצבן אז יש לי משהו להגיד על זה....אם לא נוח לך עם האחריות שהחנות נותנת אז בעיה שלך אל תקנה משם...אני אישית עם ניסיון טוב איתם...קניתי מהם חלקים לא פעם ולא פעמיים והשירות מהיר זריז וטוב....אפילו פעם הייתי שם וטיפה לא הייתי מרוכז ואחרי שיצאתי והגעתי הבייתה שמתי לב שלא נתנו לי קירור למעבד היתקשרתי הם היתנצלו ואמרו שאני יחזור מתי שאני רוצה וייתנו לי ובסוף נתנו לי לא את הקירור סטוק אלא את הפריזר פרו 7 במחיר מצחיק של 60 ש"ח כפיצוי..(יכולתי לקחת את הסטוק אם רציתי בחינם כמובן אבל הפריזר בא כאופציית פיצוי)

אז באמת שאין לי מושג למה אנשים מדברים כול כך רעות על החנות הזאת....

ולא קונים מחשב באינטרנט...הולכים לראות מה למה ומי

פורסם

חוש הומור אין?

פורסם

בכול זאת.. :P

בקשר לIQPC...אף פעם לא קניתי שם ולא יכול להגיד ניסיון אישי עליהם אבל ממה ששמעתי השירות שלהם הוא מהמעולים שיש...ככה שמעתי שוב לי אישית אין ניסיון איתם.

פורסם

הדולר יורד והמחיר בחנות עולה. ;D פשוט עלף.

פורסם
  • מחבר

טוב שלחתי להם מייל היום בבוקר מדוע הם מעלים את המחירים..

יאמר לזכותם ששלחו מייל אחרי כמה שעות שהמחירים עודכנו (מה שבאמת קרה.. אמנם ל716 ולא ל709 כמו שהיה לפני כמה ימים..אבל לא נהיה קטנוניים :P )

ושלחתי להם הצעה שבלוח החדשות החדשות יהיו בסדר יורד מהחדש ביותר.. והם שלחו מייל תודה על ההצעה ושהם עדכנו את זה :yelclap:

עושה רושם של שירות טוב.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים