עבור לתוכן

בבקשה עזרו לי לבנות מפרט HTPC עד 10,000שח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות מחשב חדש החודש למערכת קולנוע ביתי.

אני צריך רק קופסה (זתומרת לא צריך מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכל הירקות)

חשוב לי כמה דברים ואני יתחיל בפשוט ביותר:

1.מארז המחשב - צריך להיראות טוב, אבל לא מצועצע ובלי אורות ונצנצים, ושיהיה אמין ובעל יכולת קרור גבוהה.

2.הרד דיסק גדול עדיף מעל 300GB ואיכותי.

3.כרטיס מסך מתאים לויסטה ולDX10 עדיף כמה שיותר חזק עד גבול המחיר NVIDIA בבקשה.

4.מעבד אינטל כפול ליבה שיתאים להצגה של וידיו בHD מלא.

5.כרטיס קול איכותי במיוחד (מתחבר למערכת 5.1 של B&W דרך רסיבר)

6.כל שאר הדברים שצריך כמו זכרונות, צורב DVD,ספק חזק ואיכותי,לוח אם וכל השטויות.

נראה לי שציינתי הכל אבל אם לא אני פה קורא את התגובות שלכם

מפרט עדיף מנוע מחשבים או חנות עדיפה באיזור חיפה

תודה רבה

פורסם

למה אתה צריך כרטיס DX10 כשויסטה דורשת רק DX9?

DX10 נראה OVERKILL למערכת כזו מה גם שצריכת הכוח שלו והרעש שיעשה לא נראה ששווה את זה

לא עדיף לקחת איזה 7600GT SILENT או משהו כזה?

האם אתה מתכוון גם לשחק על המערכת?

בד"כ מערכות כאלה מתמקדות יותר בשקט ופחות בביצועים

פורסם

טוב תשמע ניסיתי וניסיתי כל פעם קורה משו אחר פעם נופל לי המחשב פעם האתר נדפק לא יודע אין לי מזל בלהכין לך תמפרט שרצית....

בקיצור במפרט שניסיתי להכין לך ב9800~ משו כזה יצא... שמתי מעבד E6300 מעבד מספיק חזק להחזיק כל תוכנה שקיימת היום (וגם משחקים כמובן...) שמתי לך 8800GTS 640 ו- 4GB RAM , בנוסף שמתי כונן קשיח בנפח של 500GB ומארז HTPC של SILVER STONE משו חמוד.. שוכב כסוף לא מכוער כל כך, המארז יכול להכיל את ה8800GTS בדוק... ושמתי ספק HX520 שקראתי גם ביקורות פה באתר וגם באתרים אחרים על כך שהוא ספק אמין חזק ודי שקט ויספיק לך אם תרצה בעתיד הרחוק מתישהו לשדרג איזשהוא חלק... (שנתיים שלוש...) .

הכוונה שלי הייתה ליצור לך מין מחשב HTPC שיתאים לויסטה וגם יהווה תחליף לכל מכשירי המולטימדיה הביתיים כגון נגנים למיניהם (DVD,DIVX,CD וכאלה..) וגם שיהיה מין תחליף לPS3 שלדעתי מאוד כדאי כי זה מחשב חיה שמבחינת מפרט לא רואה את הPS3... (למרות שסוני טוענים אחרת, טמאים רוצים כסף... אבל זה סיפור אחר כבר.) הרכבתי את זה מנועה קומפ שזה די קשה להרכיב מחשב חזק שמה בזול הם יקרנים אני בטוח שהייתי יכול להביא מחשב עם 8800GTX באותו כסף מIQPC אבל אתה רצית NOACOMP... אני לא מכיר עוד אתרים של חנויות מהצפון... ומערכת בניית מחשב של NOACOMP לא עובדת לי אז מצטער מאוד...

ולזה שמעליי כרטיס DX10 כמו ה8800 יהיה מצויין למערכת HTPC מהסיבה הפשוטה שישנם אנשים כמוני ויש עוד אני בטוח שאין להם ממש קונסולה כמו PS2\3 XBOX360 ורוצים בכל זאת לשחק על מסך 42' אז מה עושים??? קונים מחשב HTPC שלא עולה 1500שקל ומובא מהחנות הג'נרית מספר אחת בעזה - אייבורי... אתה מבין קונים מחשב על רמה שנותן לך ביצועים מקסימליים גם לאורך זמן וגם טובים... מחשב כמו שניסיתי לבנות לו יחזיק לפחות לעוד שנתיים שלוש וגם אז הוא יוכל לשדרג רק תכרטיס מסך ואולי תמעבד כי ה-4 ליבות בטח יירדו במחירים... וזהו ספק מעולה זכרונות די טובים, ד"א לוח אם מחזיק עד 8GB זיכרון אם אני לא טועה או 16 זה היה ה GA-965P-S3 נראה לי... מה שנותן לו אפשרות לשדרוג במקרה והמערכת תיהיה איטית מה שלא נראה לי בשלוש שנים הקרובות... בקיצורררררר שווה לקנות מחשב חיה לHTPC... השקט זה לא הדבר הכי חשוב לדעתי... כי זה מן הסתם בסלון ולא יודע איך זה אצלכם אבל אצלי כמו בכל סלון ישראלי ממוצע יש איזה רדיו פתוח מישו בטלפון טלויזיה בוליום בקיצור אין שקט מוחלט שייגרום לרעש שנמדד ב5db להפריע לי.

BALASH חפירות בע"מ להזמנות התקשרו - 02-22232 טוסו לי מהעיניים! :lol: :lol: :lol:

פורסם

בשביל H264 צריך לפחות 6600.

חכה לירידת המחירים של אינטל לאחר ה 22 לחודש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה...

דבר ראשון יעוד המחשב הוא בשביל לראות סרטים (DVD, DIVX, & HD-DIVX)

אבל גם בשביל משחקים כי מה לעשות יש גם אח שאוהב לשחק ודוגרי גם אני אוהב לשחק איזה משחק טוב פעם בכמה זמן

ולמה שאני יקנה מחשב חדש שתומך רק בDX9 ששנה הבאה כבר משחקים לא יעבדו לי כמו שצריך עליו?

אני מעידיף ללכת על התכנולוגיה הכי חדישה לעכשיו ולשלם על זה קצת יותר מאשר לחסוך כמה שקלים ואז עוד שנה לשדרג..

אין לי שום בעיה לחכות עד אחרי ה22 אם אתה אומר שיהיה ירידה במחירים

ודבר אחרון אין לי בעיה לקנות את המחשב מאזור רעננה או הרצליה והאזור

תודה רבה

פורסם

אל תתפשר על מעבד של פחות מ E6600 וקח את ה 8600GTS/GT אתה לא צריך יותר מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים