פורסם 2007 באפריל 1718 שנים יש לי 2 מחשבים שבהם אני אתקין כרטיסי רשת אלחוטיים.1 מה קורה עם המודם של הספקית ? אני מחבר אליו את הראוטר האלחוטי ?2 האם אני צריך האב\סוויץ' ?3 על איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות ? ז"א קודם כל חברה מומלצת ומה חשוב שיהיה בו ? (אני מביא מניו יורק) 4 תודה.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים לא אתה לא צריך הנתב מתפקד כשנהיםבדרכ כלל נתב מגיע עם 4 פורטים (לחיבור כבל פיזי) + אנטנת אלחוטאני אישית אוהב את Linksysיש את התקן N שהוא החדיש ביותר לא בדקתי מחירים אבל נראה לי שהם עדיין יקרים אש.תראה שהוא מאפשר QOS אם אתה רוצה להשתמש ב SKYPE או מצלמת רשתוחיבור USB לחבר מדפסת או כונן חיצוני אני פרפקצייוניסט פריק..זה תלוי בדרישות ובמזומנים שאתה רוצה להשקיע
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים במקרה של הקמת רשת אלחוטית כל מה שאתה צריך זה 2 כרטיסי רשת אלחוטיים , וראוטר אלחוטי הראוטר שהוא די זול ומשתלם הינו Linksys WRT54GL
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר אני הולך לקבל מבזק מודם של ECI.לא תהיה בעיה למודם לעבוד עם הראוטר Linksys WRT54GL ?ואיך בדיוק אני מבטל את החייגן שהאינטרנט יהיה כל הזמן מחובר ?
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים אתה מוחק את החייגן (לא חייב, אתה יכול להשאיר אותו שם , סתם שיהיה, ופשוט לא להשתמש בו)ומגדיר לראוטר דרך הממשק הוובי שלו, לחייג דרך המודם, בפרוטוקול PPPOE, עם שם משתמש וססמא נכונים, וזה הכל.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר טוב סבבה הרבה תודה שאני אקבל את כל הציוד אני אבקש פה עזרה במקרה שלא אסתדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.