פורסם 2002 בינואר 723 שנים אני סובל מבעיות שינה קשות וזה בגלל:שיש לי עכשיו את GLOBAL WIN WBK 38 והוא מרעיש!!!רציתי לדעת מה ההבדל בינו לThermaltake Volcano 7 ביצועים/רעשוהאם שווה להחליףנ.ב. בקשה מהמנהלים: בבקשה אל תעבירו את ההודעה הזאת לפורום "אוברקלוקינג, קירור ומודינג"כי מדובר פה במאוורר לשימוש רגיל ולא לאיזה אובר מטורף....תודה מראש :smoke:
פורסם 2002 בינואר 723 שנים תעשה לעצמך טובה... תקרא את השוואת המאווררים פה באתר, ותקנה לך אחד מהם..מאוורר מרעיש = רצון להתאבד תוך שבוע, פחות או יותר..
פורסם 2002 בינואר 723 שנים ואנקודר מדבר מניסיון של כמה חודשים, תראה אותו עכשיו... חוץ מזה שבטח שנעביר את זה לכאן, הרי זה גם פורום "קירור"...
פורסם 2002 בינואר 723 שנים מה אכפת לך ביצועים? אם אתה לא מתכוון לעשות OC לך על המאורר הכי שקט שאתה יכול למצוא.
פורסם 2002 בינואר 723 שנים מחבר אז על איזה מאוורר שקט וטוב אתם ממליצים?ושלא יעבור את גבול ה54 מעלות(אטלון טי ברד 1.4)
פורסם 2002 בינואר 723 שנים אפילו ספייר שמקבלי עם אטלון XP יספיקאין את הדוקטור טרמל שבביקורת בארץ אז לך על הספיר או משהו יותר חזק (ויותר רועש)ועוד משהו... יא פושע, מאיפה יש לך כסף לדבר כזה???"SB Audigy+klipsch ProMedia 4.1"
פורסם 2002 בינואר 723 שנים מחבר קראתי אותה כבר שלוש פעמים..והתרשמתי מאוד מהDr. Thermal TI-V77אבל כמה דברים: אני לא יודע את רמת הרעש שלו אני לא יודע איפה מוכרים אותו בארץ, אני לא מצאתי אותו באתרים של החנויות אין שלוש.אז אם מישהו יכול לתת לי את הפרטים אני אודה לו מאוד. :smoke:
פורסם 2002 בינואר 723 שנים אין את הדוקטור טרמל שבביקורת בארץ היייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > אתה שפוווי??? מה בדיוק יושב אצלי ומקרר לי את האטלון 1133@1250 ?????!?!?!?!?1 על 43 מעלות?!?!?!?! קראתי אותה כבר שלוש פעמים..והתרשמתי מאוד מהDr. Thermal TI-V77 אבל כמה דברים: אני לא יודע את רמת הרעש שלו אני לא יודע איפה מוכרים אותו בארץ, אני לא מצאתי אותו באתרים של החנויות אין שלוש. אז אם מישהו יכול לתת לי את הפרטים אני אודה לו מאוד. 1. שקט, מאוד.. 2. לפי מה שהבנתי לא מוכרים אותו בארץ למזלי ) 3. אמרת אין 3 !...
פורסם 2002 בינואר 823 שנים נו און באמת...אוקי : לאון לוי יש את הדר טאמל בארץ וזה בגלל שהוא קנה אותו מיוביובאבל לצערך דיסקמן לא מוכרים אותו בארץ - !!!
פורסם 2002 בינואר 823 שנים נו און באמת...אוקי : לאון לוי יש את הדר טאמל בארץ וזה בגלל שהוא קנה אותו מיוביובאבל לצערך דיסקמן לא מוכרים אותו בארץ - !!! ;Dבמילה אחת:Volcano 6Cu.ולאון:תפסיק להתלהב....!קשה.....אני מאוהב בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.