עבור לתוכן

השוואת צבאות בc&c3

Featured Replies

פורסם

http://img127.imageshack.us/img127/3028/nodreferenceyi6.gif

http://img127.imageshack.us/img127/1707/gdireferencelh0.gif

http://img262.imageshack.us/img262/8853/scrinreferencelt7.gif

בקצרה: בטנקים קלים GDI לוקחים, בטנקים כבדים NOD וסקרין הכי חלשים. ביחידות אוויר סקרין הכי חזקים, GDI באמצע וNOD הכי חלשים. חיילים וSW שווים פחות או יותר. מסתבר שיש סיבה לכך שאווטר יותר יקר מממותה ועכשיו יודעים באמת שהוא יותר משתלם.

פורסם

כמה שטויות במיץ, בטנקים כבדים NOD עדיפים?

הטנקים שלהם בלאי בלאים, predator עם railgun משפד את הstealth tank שלהם ב2 יריות. ושלא נדבר על ממוטות.

על זה שavatar עדיף על ממותה זה לא מדוייק, אווטר משופר הוא באמת חיה כי הוא בלתי נראה כאשר הוא עומד, מגלה יחידות סמוייות, יש לו להביור ועוד לייזר...

כמה כאלה יכולים לעשות הרבה בלאגן לצבא שתוקף אותך, מנגד זה היחידה הזאתי חסרת כל תועלת נגד יח' אוויר שעושות עליה המון נזק לא צריך יותר מכמה אורקות כדי להשמיד אווטר, כמו כן כאשר האווטר לא משופר 10~ יחידות של חיילי טילים יספיקו כדי להשמיד אותו.

ביחידות האוויריות, לNOD יש ייתרון לא קטן אם יודעים איך להשתמש בהן, בvenom אפשר להשתמש בתור נשק טקטי כאשר הבסיס של האוייב חסום למשל.

שמים וונום אחד באוויר ליד הבסיס של האוייב, לוקחים כמה beam cannos ואז הbeam cannos יכולים להקפיץ את הקרן שלהם מהvenom על מטרה קרקעית גם כאשר אין להם שום LOS ישיר אליה.

ביחידות אוויר אם יודעים להשתמש בהם הvertigo bobmber היא יחידת הא"א הטובה ביותר, יש להם תותח משני שיורה על יחידות אוויריות שעושה כמות מאוד טובה של נזק, ולא דורש חימוש חוזר. ובהתחשב שהם מאוד מהירים ומסווים את עצמם כל פם שהם יוצאים מטווח הירי שלהם קבוצה שלהם מאוד יעילה בהשמדה מהירה של כוחות גדולים של ספינות SCRIN. הספינה בד"כ תיהיה חסר אונים נגדם בגלל שעד שהיא תוכל להגיד הvertigo כבר יסוו את עצמם עד שהם יסתובבו כדי להתקיף שוב.

פורסם

מה פתאום GDI לוקחים בתנקים כבדים נוד בתנקים קלים חיל האויר של הסקרין הוא ההכי טוב של ה GDI הכי גרוע ושל הנוד באמצע

פורסם

לGDI יש את הטנקים הכי עמידים והכי חזקים כולל ממוטות עם RAILGUN וPREDATOR טנקים VS טנקים לא ניתן לעבור את הממוטות עם הRAILGUNS, ועוד אם לוקחים בכמויות מסיביות של 10 אז הקושי מגיע לרמות שלא נראו.

אוויר הSCRIN שולטים וזה גם לאור העובדה שזאתי האלטילרה היחידה שלהם כי אם תשימו לב אין להם אלטילרה.

את הטקטיקה הטובה ביותר לפי דעתי ניתן ליישם עם NOD אפשר לעשות איתם AMBUSH בקלות לקחת המון טרוריסטים נגד מטרות משוריינות כגון טנקי ממוטה PREDATORS וכל טנק אחר ובקלות להשמיד אותם. לגבי ארטילרה לGDI יש את ההכי חזקה, למרות ש6 BEAM CANNONS יהיו מאוד יעילים ומאוד טובים נגד כל דבר שהרי 6 JUGGERNAUTS לא יתקשו להשמיד שום דבר שעומד בדרכם להוציא יחידות מהירות וחייל רגליים מהיר.

OVERALL לפי דעתי הצבא הכי חזק זה הSCRIN ואולי גם בכוונה עשו את זה, גם הקשר שלהם לטייביריום עוזר, הצבא הכי גמיש זה NOD ניתן לתקוף איתם במספר צורות ודרכים אם זה באמצעות הרבה VERTIGO BOMBERS או VENOMS או כמה SCORPIONS עם שדרוג לייזר יחדיו עם STEALTH TANKS או פשוט לבנות 10 AVATRS ולשדרג אותם בכל דבר אפשרי יחדיו עם טרוריסטים וROCKET TROOPERS.

כמה שאלות לי אליכם: זה אני או שנדמה לי שהFLAME TANK ממש עלוב יש לו שיריון עלוב קל מאוד להשמיד אותם אפילו ע"י חיל רגליים והוא לא יעיל כנ"ל הCORRUPTORS של הSCRINS הם לא יעילים וממש קל להרוג אותם למרות שמצאתי שהם יותר יעילים מהFLAME TANKS יותר עמידים ומתקנים יחידות SCRIN ועוד דבר זה אני או שהCOMMNADO של GDI ו NOD ממש עלובים? אני מתכוון 2000$ והם לא מסוגל להרוס אפילו קלי רכב קל? תאופנוע???? זה באמת דוחה תזכרו שאפילו TANYA מYURI'S REVENGE הייתה יכולה בקלות להרוס כל כלי רכב שלא לדבר על בוריס, את זה הם צריכים באמת לשפר.

פורסם

לNOD יש חיל אוויר חלש? חחחחחחחחחחח...

הVenom אומנם חלש אך יש לו אחלה שידרוגים והוא די זול וכמובן לא צורך שום תחנת עגינה מה שמהווה אחלה בונוס.

הVertigo הוא אחת היחידות הטובות במשחק, יחסית יקר אבל הוא די מהיר, חזק מאוד, מפיל רק פצצה אחת וכמובן... מוסווה, שזה ייתרון עצום.

ומה עם הגנות הבסיס? לNOD יש הגנות מטורפות... כמו האובליסק והדיסרפטר, שבניגוד לRed Alert וRed Alert 2 היה די חסר תועלת, עכשיו הוא אחד ממבני ההגנה הטובים ביותר במשחק...(במיוחד נגד התקפות אוויר)

הבעיה(שלי) עם NOD היא שאין להם חיל רגלי טוב נגד רכבים(ולא, הMilitant Rocket Squad לא נחשב, אני מדבר על משהו בסגנון הZone Troopers), אבל בניגוד לGDI יש להם המון חיילים טובים מאוד נגד ... חיילים אחרים(Commando,Shadow Team, Black Hand).

פורסם
  • מחבר

Shadow Team מעולים, כשהם מעופפים אפשר בקלות להיכנס איתם לבסיס של האויב ולפוצץ לו כמה מבנים.

פורסם

אל תשכחו שכמות לא מצומצמת של טרוריסטים עושים את העבודה טוב מאוד.

פורסם

בקרב של ממותה נגד הטריפוד הזה של הסקרין, מי מנצח? הטריפוד, לא?

פורסם
  • מחבר

לממותה יש שליש יותר חיים וכמעט פי 2 התקפה.

פורסם

לממותה יש שליש יותר חיים וכמעט פי 2 התקפה.

לא =SS

אם תשים ממוטה וטריפוד להילחם.. הטריפוד ינצח.. =\ אלא אם הממוטה ELITE

פורסם

אם לטריפוד אין את שכבתההגנה הממוטה תיקח ירי תחת ירי אבל במצב אחר הטריפוד יורה יותר מהר ולכן גורם ליותר נזק למרות שהממותה יותר עמידה מכל יחידה אחרת במשחק.

פורסם
  • מחבר

מה שאני הכי הרבה אוהב בממותה זה שיש לה גם AA, בניגוד לשאר היחידות הכבדות במשחק.

פורסם

ממוטה לוקח כל טנק אחר אחד על אחד.

פורסם

למה אתה אומר סתם דברים שלא בדקת ידידי?

תעשה משחק ברשת עם חבר תתחילו לתקוף באותה שניה ממוטה מול הטריפוד ואתה תראה שהטריפוד ינצח וישאר לו בערך שליש חיים

(אחרי שהמגן הלך)

כמובן שטריפוד בלי מגן , הממוטה לוקחת.

היתרון של הממוטה היא 1) יותר חזקה , שורדת יותר . 2) יכולה להחזיר אש על כלים באויר.. לעומת הטריפוד שהוא חסר טועלת לחלוטין נגד כלים באויר.

פורסם

כמה שטויות נאמרים פה חחח :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים