פורסם 2007 באפריל 1518 שנים שלום לכולם!החברה שבה אבא שלי עובד החליטה לתת לו חשבון הוצאות למחשב- הוא טס הרבה וכאלה, ולא צריך הרבה יישומים בתכלס (אבל אני אשמח לגנוב לו את המחשב...), המחשב יהיה בעיקר לישומי אופיס ואינטרנט, ואולי צפיה בסרטים מדי פעם.התקציב מאוד גמיש- שוב על חשבון החברה... וזה לא בעיה לקנות בארה"ב או באירופה (גרמניה בעיקר)בקיצור, מה שהוא צריך (לפי סדר חשיבות):1. משקל הכי קל שאפשר2. בטריה ארווווכה שתחזיק לו לטיסות ונסיעות3. כונן dvd פנימי4. אמינות- לא צריך איזה אחריות מטורפת, אבל שלא יתפרק אחרי שבועיים5. אם אפשר- שיראה נורמלי (בכל זאת, הוא מסתובב עם זה...)בינתיים רק ראיתי איזה מחשב של סוני שנראה נחמדוזה שעובד איתו מנסה כל הזמן לשכנע אותו לקחת MacBook, מה אתם אומרים?תודה מראש לכל מי שיעזור!
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אחי אני לא מבין גדול אבל בעקבות זה שבחודשיים האחרונים ביררתי על קניית נייד אז אני קצת מביןן\אני חושב שהמחשב המתאים ביותר למטרה הינו dell xps1210 מכייון שהוא קל במיוחד וגם סוללה ארוכה אם תוסיף לא שדרוגים ותהפוך אותו לחייה רעה עם כרטיס מסך טוב ו 2 גיגה זיכרון אז תוכל לחבר אותו למסך חיצוני ולשחק איתו כל הזמן בבית כמו נייח
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים קודם כל אף אחד לא חייב לך שום דבר תגיד תודה שעוזרים לך כי יש אנשים שהיום לוקחים על יעוץ כסףאיזה עצות בדיוק אתה רוצהואני לא מבין תבדוק גם קצת ותתעניין לא עשית חיפוש ולא בטיח אולי תתחיל לעבוד השוקולד לא יבוא לבד לידים
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים בקטגוריה הזו זה לדעתי אחד המוצלחים ביותר:http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3487&catcode=511
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.