פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אני קניתי את הצורב הזה גם כן מזיגזג וקיבלתי עם הצורב תוכנת נרו,נרתיק של 20 דיסקים של ASUS ו2 דיסקים של LS.גם אני קיבלתי אותו באנדלאבל קיבלתי נרו 6לא שימושי תחת ויסטה :-\
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אוקיי ....עדכון שלישי :לא מגיע עם נרתיק , ולא מגיע עם מדיות , כנראה שASUS עצמם שינו את הבאנדל .עם ה1814 מגיעים הדברים הבאים :הוא מגיע באריזת RETAIL בלבד , מגיע עם NERO 6 עם תוסף של LS , מגיע עם נרתיק של ASUS לדיסקים , ומגיע עם 2 מדיות LS בתוך הנרתיק .כמו כן , מגיעים 4 ברגים מילימטריים להתקנת הכונן .חשוב לציין שהוא לא מגיע עם צמת SATA , וכמו כן , הוא לא מגיע עם מתאם MOLEX לחשמל במחבר SATA .
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר אוקיי ....עדכון שלישי :לא מגיע עם נרתיק , ולא מגיע עם מדיות , כנראה שASUS עצמם שינו את הבאנדל .עם ה1814 מגיעים הדברים הבאים :הוא מגיע באריזת RETAIL בלבד , מגיע עם NERO 6 עם תוסף של LS , מגיע עם נרתיק של ASUS לדיסקים , ומגיע עם 2 מדיות LS בתוך הנרתיק .כמו כן , מגיעים 4 ברגים מילימטריים להתקנת הכונן .חשוב לציין שהוא לא מגיע עם צמת SATA , וכמו כן , הוא לא מגיע עם מתאם MOLEX לחשמל במחבר SATA .את כל עניין האריזה המקורית זה חרטה?
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים האריזה המקורית זה לא חרטה , הצורב מגיע RETAIL בקופסת קרטון , עם ברגים ותוכנה .כנראה שASUS עצמם החליטו לקצץ קצת בבאנדל שמגיע עם הצורב .
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר מה שאמרת כרגע מוכיח דווקא שזה כן חרטה כי ברגים זה שטויות וגם תוכנה לרובנו יש כבר.וקופסת קרטון אינה שימושית מכיוון שהיא נזרקת לפח.לכן אם אין לדוגמא דיסקים לצריבה וכו' אריזת הריטייל מיותרת ורק מוסיפה למחיר.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים גם אני קניתי בזיגזג וקיבלתי בקופסה:* חוברת* 4 ברגים* 2 CD לצריבת lightscribe* נרתיק ל- 20 דיסקים* Nero
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר גם אני קניתי בזיגזג וקיבלתי בקופסה:* חוברת* 4 ברגים* 2 CD לצריבת lightscribe* נרתיק ל- 20 דיסקים* Neroאם כך אז הכותב טעה.כמה עולה משלוח אצלם?יכול להיות 45 שקל?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים המשלוחים האחרונים של הצורב הזה מגיעים בלי נרתיק , ובלי מדיות , וזה ככה בערך כבר שבועיים .
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר המשלוחים האחרונים של הצורב הזה מגיעים בלי נרתיק , ובלי מדיות , וזה ככה בערך כבר שבועיים .מאיפה אתה יודע?יש לך קשרים עם היבואן של ASUS?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר אני רואה שהוא עובד בזיגזג אבל אני תוהה אם רק אצלם האריזה שונה או שהיבואן שינה את האריזה.דרך אגב כמה עולה דיסק שתומך ב LIGHTSCRIBE?אם זה דיסק יקר אולי אוותר על LIGHTSCRIBE ואלך על צורב אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.