עבור לתוכן

מעוניין במפרט עד 10000 שח (מחשב חזק מאד למשחקים+מסך LCD )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יאלא אנשים אז תציעו לי מה להחליף ואני ישנה את ההזמנה

סומך עליכם

• תגובות 47
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאיזה חנות הזמנת את המפרט?

פורסם
  • מחבר

IQPC

לפי המלצות שלכם :)

פורסם

אז תחליף את הספק לCorsair HX520 בתוספת של 100 ש"ח, הרבה יותר אמין ושקט או שתרד לAntec Neo 430 גם אמין ושקט. את הצורב תחליף לAsus, מגיע עם באנדל יותר מפוצ'ר והוא גם X18 אמיתי ולא X16 כמו הLG. את הזכרונות הייתי שוקל להחליף לHZ של G.skill, המחיר שלהם ירד בטירוף והם מבוססים על שבבי D9 (לפחות היו) והם מצויינים לOC. אני עדיין מנסה לברר את העניין של הD9, יכול להיות שהם החליפו את השבבים.

חוץ מזה מעולה :xyxthumbs:

פורסם

תבטל עכשיו את ההזמנה

אני לא מבין איך אתם ממהרים להזמין מחשב לפני שאתם מלבינים עניינים

אני עשיתי את הטעות הזאת ושילמתי על זה..

פורסם
  • מחבר

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

מחיר: ¤1726

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3P REV3.3

מחיר: ¤865

מסך:

DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR

מחיר: ¤2315

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤2221

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤391

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE

מחיר: ¤219

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ

מחיר: ¤1237

מארז:

GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA

מחיר: ¤829

ספק כוח:

CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU

מחיר: ¤737

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm

מחיר: ¤261

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤10703

יאלה הקשבתי לכם

תאשרו לי את ההצעה ואני שולח להם תיקון

פורסם

אחלה, אבל יש סיבה שהחלפת את הלוח לDS3P?

פורסם

אתה זורק כסף לפח על הספק הזה.

וגם הטוניק טאוור מיותר פה תיקח פריזר במקום.

פורסם

זה לא יאומן, אתם משגעים אותו כל אחד אומר לו משהו אחר !! Junkie אמר קח את ה ספק של corsair 520 ואז or אמר שהוא זורק כסף לפח- תפסיקו לבלבל לו 'תמוח ותגיעו להחלטה כבר, אני לא יודע מה איתכם, אבל לפי דעתי הLiberty 400 יהיה בסדר גמור פה- ומקסימום אז שיקח את ה 500w ..

פורסם

אם אתה לא מתכוון לעשות OC חבל על הכסף ואל תיקנה את הHX 520 אם אתה רציני לגבי הOC תיקח אותו.

לגבי קירור אין לך צורך בטוניק הפריזר יהיה יותר ממה שאתה צריך. חוץ מזה המפרט האחרון מצויין.

מה שכן אני דיי בטוח שהזיכרונות הם HK ולא HZ, אין מצב שמוכרים אותם ב1200 שקל. הרי המחיר שלהם הוא 2100 שקל.

פורסם

אם אתה לא מתכוון לעשות OC חבל על הכסף ואל תיקנה את הHX 520 אם אתה רציני לגבי הOC תיקח אותו.

לגבי קירור אין לך צורך בטוניק הפריזר יהיה יותר ממה שאתה צריך. חוץ מזה המפרט האחרון מצויין.

מה שכן אני דיי בטוח שהזיכרונות הם HK ולא HZ, אין מצב שמוכרים אותם ב1200 שקל. הרי המחיר שלהם הוא 2100 שקל.

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3199

פורסם

ולמה שלא ייקח את הקורסייר? מה רע בספק אמין ושקט, שייתן לו גם קצת מרווח לשדרוג הבא שהוא יעשה?

עריכה: עדכון ;D

ramml0cl4.th.jpg

אלה סטיקים שנקנו לפני שבוע, אז הם עדיין מבוססים על שבבי D9, ובמחיר הזה אין משהו יותר טוב :)

פורסם

אני יודע שזה מה שכתוב, אני מאמין שיש שם טעות קשה לי להאמין שמוכרים את הזיכרונות האלו בכזה מחיר זול, אבל אם זה המצב אז בלי שום ספק שיקח אותם.

פורסם

תגידו, הHZ עדיפים על הCellshock? (שניהם עם אותם השבבים לא?)

פורסם

כן. אני גם חושב שקראתי איפשהו שלCellshock יש rev חדש והם הפסיקו להשתמש בשבבי D9 והתחילו לשים שבבי Elpida.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים