עבור לתוכן

אני כל החיים השתמשתי בEMULE. שמעתי על הרבה שמשתמשים בביטורנט... האם כדאי?

Featured Replies

פורסם

אם אתה תוריד מאתר פרטי כמו TL TD FTN כדאי. אם אתה תוריד מפאבליקים (torrentspy isohunt mininova וכל השיט הזה) לא כדאי.

פורסם
  • מחבר

בכל זאת אני אשאר עם EMULE. זה מוריד לי לאחר 2 או 3 דקות ומוריד מהר מאוד.

פורסם

אם אתה תוריד מאתר פרטי כמו TL TD FTN כדאי. אם אתה תוריד מפאבליקים (torrentspy isohunt mininova וכל השיט הזה) לא כדאי.

אני לא מסכים איתך.

זה כמו שאני יגיד אם אתה לא מוריד מ-FTP עם סיסמא אז אתה לא ב"סצנה" תחזור לאימיול... סתם מטופש לומר.

כמובן שמפרטיים עדיף אבל זה לא אומר שלא שווה להוריד מ"פאבליקים" (לווא דווקא אילו שציינת). בעקרון זה תלוי מה אתה מוריד ויחס peers:seeds אבל זה כמעט תמיד מהר יותר מאימיול וזה מספיק טוב עבורי. יש גם את השיקול של רוחב פס - כמו ש-xtract אומר אם אתה לא מעלה הרבה אתה יכול לעוף מהפרטיים, מה שלא יכול לקרות בפאבליקים.

פורסם

כדאי ועוד איך לעבור לBITTORENT-הרבה יותר מהיר ואמין.

והטראקר הפרטי לביטורנט הכי טוב לדעתי הוא זה ש Xtract אמר TL :)

פורסם

ביטורנט תמיד יוריד לך בלי להפסיק כי אין שם כול כך את העינין של הקרידיט אבל האימיול עדיף בקטע של הקבצים ישראלים ישנים נדירים

אבל עם אתה מוריד מישחקים חדשים אז התוכנה תטוס לך

פורסם

זה לא הסיבה. לפי דעתי זה משהו כזה (יכול להיות שזה ממש לא נכון, אם מישהו יודע יותר טוב, תתקנו אותי):

בביטטורנט אתה תמיד רואה איזה קבוצה של 200 איש ויודע את מה יש להם, ככה אתה יכול לנהל באופן אגרסיבי ומהיר החלטות לגבי ממי הכי כדאי לך להוריד כרגע ולמי כדאי לך לתת, ואתה יכול לשנות את ההחלטות כלפי כל אחד מתי שאתה רוצה בכל רגע נתון.

באמיול, אתה עובד מול רשימת ממתינים (לרוב ארוכה באופן אבסורדי) וכולם מחכים בתור (שמושפע גם כמובן מכמה נתת להם וכמה הם נתנו לך וכו', שזה הקרדיט). עכשיו לרוב, אמיול מדבר רק עם האנשים שבראשית התור, וכל האחרים צריכים להמתין לתור שלהם, דבר שמגביל באופן משמעותי את היכולת שלך לעשות מסע ומתן מהיר כמו בביטורנט וזה המשפיע העיקרי על האיטיות של הפרד ?

פורסם
  • מחבר

כן אבל לאימיול יש סיקורים של סרטים, תרגומים, סדרות עם תרגום מובנה בעברית, וכו'.

פורסם

אין כזה דבר "לאמיול יש סיקורים". הסיקורים האילו הם לגבי התוכן עצמו, אתה יכול לפי הסיקורים האילו להוריד בביטורנט.

תרגומים אתה גם ככה מוריד ב-http, לא צריך אימיול בשביל זה.

הדבר היחיד שאין לך בביטורנט זה סרטים עם תרגום עברי מובנה... אבל היום לכל אחד יש Divx בסלון שקורא תרגומים, וכל תוכנה שנייה יודעת לשלב תרגום חיצוני. חוץ מזה התוכן בדרך כלל יותר איכותי ללא התרגום המובנה, גם אם מדובר באותו התוכן, מאחר וצריך לקודד בשנית את תוספת התרגום.

שלא נדבר על מקורות... כמה ישראלים מול כל העולם :)

פורסם

למה צריך לבחור בכלל?

אפשר לשלב בין שתי התוכנות. אמיול לדברים נדירים יותר וקבצים יחידים, ביטורנט לדברים רציניים\פופולריים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים