עבור לתוכן

אני כל החיים השתמשתי בEMULE. שמעתי על הרבה שמשתמשים בביטורנט... האם כדאי?

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בטכנולוגיה? מאיפה אפשר להוריד תוכנה, מדריך?

יש אתרים שנותנים סיקורים לטורנט? אני מכיר הרבה ל EMULE אבל לדברים שאפשר להוריד בטורנט??

תודה לכולם.

פורסם

עד לפני כשבועיים גם אני השתמשתי שנים באימיול.

מניסיון (אפילו שהוא קצר) - כדאי לעבור לביטורנט

פורסם
  • מחבר

למה? יש לי 750. אני מוצא כל מה שאי פעם חיפשתי. מוריד במקסימום. ומשתמש ב NETLIMITER כדי שלא יחנוק לי את האינטרנט. יום או יומיים ואני מוריד עשרות ג'יגה.

? :nixweiss:

פורסם

לא כ"כ הבנתי אם אמרת את זה או ששאלת..

בכל מקרה עם 750K אני לא חושב שיהיה לך הרבה הבדל. כדי לקבל מהירות רציניות בביטורנט צריכים להעלות בהתאם

פורסם
  • מחבר

אהה, אני לא אוהב להעלות במהירות גבוה. זה חונק לי את האינטרנט.

טוב, אני אשאר עם האימיול שלי כנראה.

פורסם

בכל זאת שווה לנסות לא?

פורסם

ברור ששווה לנסות. ממליץ על www.utorrent.com. אם אני מעלה 6kb זה מספיק בשביל להוריד unlimited מניסיון אישי.

אני לא יתן לך פה בפורום אתרים להורדות כי זה לא חוקי. אני בטוח ש-utorrent יעזור לך בעניין, אם רק תשתמש בשורת החיפוש :D

מוריד הרבה יותר מהר מאימיול. יותר מזה - מתחיל להוריד הרבה יותר מהר מאימיול.

הסיבה היחידה שאני משתמש באימיול זה לקבצים ישנים \ נדירים \ פרטיים שכבר לא ניתן למצוא בטורנט.

פורסם

אני ב-TL ולכן אני מעלה במהירות גבוהה כדי לא לקבל באן.

אם אתה אומר שאפשר להעלות על 6K ולהוריד חופשי זה טוב לדעת - אבל עדיין 6K בחיבור שמאפשר להעלות רק ב-9K לערך זה גבוה ויחנוק לו את האינטרנט

פורסם

מניסיון? - שווה בהחלט,הוא מוריד ישר ועל מהירויות ממש גבוהות.

אבל...

הוא - טוחן את כל רוחב הפס (אינטרנט).

פורסם

אני לא חושב שהוא טוחן את רוחב הפס יותר מאימיול. אפילו נראה לי שלהיפך, הוא מתמודד עם מקורות הרבה יותר טוב והוא פחות מסורבל לדעתי.

בכלל, באימיול אתה צריך לתת לפחות 10kb בכדי להוריד על המקסימום, אחרת יש יחס של 1:4 או 1:3 (אני לא מדבר על ליצ'רים למיניהם, שגם לא תמיד עוזרים)

xtract, מה זה TL ?

פורסם

TorrentLeech.org

פורסם

אני לא חושב שהוא טוחן את רוחב הפס יותר מאימיול. אפילו נראה לי שלהיפך, הוא מתמודד עם מקורות הרבה יותר טוב והוא פחות מסורבל לדעתי.

בכלל, באימיול אתה צריך לתת לפחות 10kb בכדי להוריד על המקסימום, אחרת יש יחס של 1:4 או 1:3 (אני לא מדבר על ליצ'רים למיניהם, שגם לא תמיד עוזרים)

xtract, מה זה TL ?

יש לי אימיול שהאלעה שלו היא תמיד 1 וההורדה 188 (מה שלא אפשרי באימיול רגיל) - הוא מופעל 24 שעות ביממה (גם שאני גולש) ואני לא מרגיש אותו בכלל ;D.

פורסם

אתה לא יכול לבוא לפה ולהגיד "יש לי" מבלי לומר לנו על איזו גרסא אתה מדבר ;D שובב.

מה אני יגיד לך, גם אני ניסיתי ליצ'רים כאלה וזה אף פעם לא היה מהירות הורדה קבועה. ז"א הוא באמת הגיע למהירויות הורדה גבוהות עם העלאה נמוכה, אבל מהר מאוד היה יורד בחזרה... וחוזר חלילה.. שלא נדבר על כמה משתמשים עושים לך BAN. שלא תחשוב ש-clients אחרים לא יודעים שאתה leecher... גונב מגנבים :lol:

פורסם

לכל טכנולוגיה יש את הבעיות שלה, בגלל שזה טכנולוגיה מבוזרת, Peer 2 Peer, אין מקום מרכזי שמנהל מעקב ורישום אחרי כל מה שקורה. גם באמיול וגם בטוררנט אפשר לנצל את זה כדי להשיג יתרון לא הוגן מול האחרים (במיול בד"כ אפשר פשוט לעבוד על מגבלת היחס העלאה, ובטורנט לדווח לטראקר מהירות העלאה גבוהה מבפועל). נראה לי שבטורנט אפשר לנצל את זה לרעה בטראקרים פרטיים איפה שיש דירוג בזמני ההורדה יחסית לכמה שאתה מעלה, יותר מאשר במיול.

פורסם

אתה לא יכול לבוא לפה ולהגיד "יש לי" מבלי לומר לנו על איזו גרסא אתה מדבר ;D שובב.

מה אני יגיד לך, גם אני ניסיתי ליצ'רים כאלה וזה אף פעם לא היה מהירות הורדה קבועה. ז"א הוא באמת הגיע למהירויות הורדה גבוהות עם העלאה נמוכה, אבל מהר מאוד היה יורד בחזרה... וחוזר חלילה.. שלא נדבר על כמה משתמשים עושים לך BAN. שלא תחשוב ש-clients אחרים לא יודעים שאתה leecher... גונב מגנבים :lol:

למה? - בדר''כ שיש לי קובץ עם משתמשים רבים (מקורות),הוא יורד לי על 150 הורדה במשך של חצי/רבע שעה (וכמו שאמרתי תמיד האלעה 1)

ויש עוד כמה קבצים שמורידים, וכל זה עם - Low ID ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים