עבור לתוכן

זקוק לאישור ממכם לפני קניה! מפרט מאיבורי בתקציב 1800 שקל

Featured Replies

פורסם

.

פורסם

וזה מה שאייבורי מוכרים?

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה ומוצלחת! ובזכותכם כמובן...ככה לא תוכלו להגיד עכשיו "אמרנוווווו לך לא לקנותת ולא הקשבת"

המחשב הוזמן לפני 20 דקות.זה מה שהזמנתי:

מארז ATX עם הידית הזה של איבורי עם ספק 300 וואט

AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT

ASUS M2V CHIPSET VIA K8T890

WD 160GB SATA1&2 7200 RPM 8MB

512X2 DUAL DDR II 667MHz

NEC X 18 DVD

MSI ATI X550 128DDR

מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים עגולים כוללים כפתור 3D

באינטרנט זהב ל-3 חודשים (לא כולל תשלום לבזק או לכבלים).

סה"כ 1650 שקל מזומן, תשלום ראשון 200 והשאר ביום קבלת המחשב

הוא ניסע לשכנע אותי להשאר עם ה NEO MSI NFORCE 550 אבל אמרתי לו שאין לי צורך בלוח כזה וחבל על 125 שקל

אין שום הבדל בביצועים אם כל שאר הכרטיסים עליו לא כאלה איכותיים (ספק,זכרונות,כרטיס מסך) אז אין מה להשקיע מה גם שבחיים לא יעשה OC

ועוד שנה אני כבר אמכור את המחשב הזה ואקנה חדש...

פורסם

סבבה. תתחדש.

אני יודע שזאת תהיה הפתעה שהם מסוגלים לעבוד עליך גם אם מדובר על מפרט "פשוט" שכזה, אבל ממליץ לך לבדוק את הרכיבים כאשר המחשב מגיע.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא עובד עלי..במקרה אני מבין די טוב ואני יודע לבדוק מצוייןן :)

אולי אני לא בקי בחומרה כמו פעם אבל עדיין אני כבר יודע מה אני אמור לקבל בדיוקקק (בדקתי כל חלק וחלק בנפרד בגוגל ביקורות תמונות והכל).

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

חחח תתחדש

פתחתה את שערי הגיהנום ,אני מקווה שהכל קשורה אחרת בהצלחה עם השירות הכי טוב בארץ :smile1:

פורסם
  • מחבר

תודה תודה :)

יאלה שיגיע כבר

פורסם

אם אתה שואל את דעתי מחשב טוב לצורכי אינטרנט ובהתחשב העבודה שאתה אומר שאתה מוכר אותו עוד שנה וקונה אחר הוא מחשב מצויין++ עוד שנה תבוא לכאן תחסוך כסף תגדיל תתקציב ל3K ואז תקנה מחשב נורמלי מחברה אחרת, שגם יוכל להריץ ויסטה ללא בעיות וגם משחקים שהיום נחשבים די חזקים - דוגמאת HL2... או FEAR... ויש עוד ועוד... אז עוד שנה תעשה טובה לעצמך ותגדיל תתקציב... ככה שתוכל לקבל מחשב באמת עם כל האופציות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים