פורסם 2007 באפריל 1418 שנים יש לי את הלוח אם MSI 945PL (http://www.tsopen.com/lab/pic/596251.jpg) איפה אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים /אוזניות של המארז (יש תמונה) זה חיבור של 7 פינים : לבן, ירוק, צהוב, שחור, ורוד, כחול, אפור תודה מראש! [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר איזה מהירות... =)תודה רבה אני אחפש ..עריכה:לא מצאתי.. אולי אתה יכול לסמן לי איפה זה נמצא ע"ג התמונה ? או אולי לפחות להגיד לי איך קוראים לחיבור? האם יש לי חיבור כזה בכלל?שוב.. תודה =)
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים בתחילת החוברת אמור להיות לך שירטוט וליד כל חיבור את השם שלותחפש גם בתוכן עניינים באיזה עמוד החיבורים הקדמיים
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר מצאתי בחוברת את הקטע שמדבר על כך אך לא ממש הבנתי איך מחברים..יש לי על החוטים:Mic BiasMic InSpkout LSpkout RReturn LReturn RGroundאיך להתאים ביניהם לבין הפינים שעל הלוח אם?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר אולי לא הבנת.. אני הבנתי שזה החיבורים שלאודיו מקדימה אבל לא הבנתי איך לחבר את הפנאל הזה..וכפי שכבר אמרתי -יש לי על החוטים של הפנאל:Mic BiasMic InSpkout LSpkout RReturn LReturn RGroundאיך להתאים ביניהם לבין הפינים שעל הלוח אם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.