פורסם 2007 באפריל 1418 שנים זו הפעם הראשונה שלי > שאני מנסה לגבות את אחד מהדיקים DVD שלישלב ראשון המרתי את הקבצים = והעתקתי למחשב בעזרת תוכנת >>DVD Decrypter (אגב ישנה תוכנה מומלצת יותר ? ) >>> לתיקיה ששוקלת 7.5 G בשלב הבא אני מנסה לצרוב למדיה >> ששוקלת 4.5 >>> לא זכור לי שראיתי בחנות מדיות גדולות יותר >>> האם אני טועה?בקיצור אני לא מצליח >>> קראתי את המדריכים >> ולא ממש מצאתי תשובותמי עוזר לי ?1. איזו תוכנת גיבוי מהDVD המקורי להשתמש ?2. איך ליצרוב למדיה DVD בגודל 4.5 G>>> האם אפשרי ?THX
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים תנסה להמיר אותו לא ל MPG4 אלא ל AVI, הכוונה ל DIVX.כמו כן, גם את זה אתה יכול לצרוב על DVD-DOUBLE LAYER
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר תנסה להמיר אותו לא ל MPG4 אלא ל AVI, הכוונה ל DIVX.כמו כן, גם את זה אתה יכול לצרוב על DVD-DOUBLE LAYER1. האם זה אומר שאפילו שהמדיה היא 4.5 > DVD-DOUBLE LAYER יכול ליצרוב בה באופן איכותי!!! >>> 7.5 ?2. הDVD שלי הוא בן 5 שנים > לא בטוח שאני יכול ליראות בו DIVX >>> אם אני ממיר לAVI > אז אפשרי לדעתכם ליראות?תשתמש ב- DVD Shrinkזה אומר שאני יכול לקווץ את ה7.5G לפורמט 4 G ? ופשוט לצרוב הקובץ כDATA ? בנרו ?או בצורה אחרת/פורמט אחר?הרבה הרבה >>> תודה
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים זה אומר שאני יכול לקווץ את ה7.5G לפורמט 4 G ? ופשוט לצרוב הקובץ כDATA ? בנרו ?או בצורה אחרת/פורמט אחר?הרבה הרבה >>> תודההתוכנה תכווץ לך את הסרט לגודל המתאים ותצרוב לך אותו כסרט DVD (לא DATA)
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר :xyxthumbs: תודה על העזרה! הצלחתי! רק מה שנותר לי לשאול > בהזדמנות הזו אם יש לי סרט = 700 מגה בפורמט DIVX >>> איך אני ממיר אותו לפורמט שDVD ישן יותר יכול לקרוא? (כזה שאין לו DIVX? ) THX (והרבה)
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים תזכור שכיווץ הסרט מוריד מהאיכות, יש כאלה שזה לא מפריע להם (לי כיווץ של 15% מפריע ואתה צריך הרבה יותר).מאחר שהצורב שלך בן 5 (היו אז צורבי DVD?) אין לך אפשרות להשתמש ב-DL שמכיל 8.5GB. לכן אני ממליץ לפצל את הדיסק ( DVD FAB לדוגמה) ולצרוב ב-2 מדיות.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר הצורב שלי חדש וחדיש וגם המחשב הבעיה היא הDVD של ההורים שלי >> שלא קורא DIVX בכל מיקרה הבנתי את ההמלצה.... THX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.