פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר טוב אני יודע שהוא גם ראוטר חוטי ..אבל אם אני רוצה אלחוטי אני צריך להחליפ את כרטיס הרשת זו השאלה ?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים היתי ממליץ על אחד, כמו שלי :http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=793
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים טוב אני יודע שהוא גם ראוטר חוטי ..אבל אם אני רוצה אלחוטי אני צריך להחליפ את כרטיס הרשת זו השאלה ?אם אתה שם את הראוטר ליד אותו מחשב, אז אתה יכול לחבר אותו עם כבל. לראוטר יש 4 כניסות למחשבים שמחוברים עם כבל.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר זה אני יודע ......אבל אם אני לא רוצה ...רוצה אותו אלחוטי השאלה כאן הכרטיס רשת שלי תומך או לא ?הכרטיס רשת שליי הוא REALTEK ....
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים בוודאי שצריךבשביל להתחבר באלחוטי אתה זקוק לגרטיסי רשת אלחוטייםלא היית מודע לזה לפני שהתחלת ברכישה ?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר לא..עוד לא רכשתיי ...אבל ארכוש ..ואיזה כרטיס רשת תומך באלחוטי ?מהטובים ...
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים יש כרטיס רשת ויש כרטיס רשת אלחוטי.אין כזה דבר "כרטיס רשת עם אלחוטי" (האמת אולי יש, אבל אישית לא נתקלתי מעולם בכרטיס משולב, ואני בטוח שאם יש, אז מעט מאוד)אתה פשוט צריך לרכוש כרטיסי רשת אלחוטיים.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר טוב ...תודה על העזרה ...בינתיים אני אקנה את הראוטר Linksys WRT54GL ואראה איך הוא עובד ....בקווי ואחרכך אקנה גם כרטיסי רשת אלחוטים ....תודה ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.