עבור לתוכן

זקוק למפרט בתקציב של עד 10K

Featured Replies

פורסם

אני ממליץ לך לקחת את המפרט המקורי שהצעתי לך ולשדרג דווקא את המסך שהוא החלק הכי חלש במפרט.

כואב הלב לקחת מפרט כל כך חזק ו"לבזבז" אותו על מסך 19' מבוסס פאנל TN בינוני. הרי המסך מהווה לפחות 50% מחווית השימוש במחשב.

חבל שלא שאלת אותנו לפני שקנית.[br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 16:51:08

אה אוקיי, עכשיו אני רואה את העריכה שלך.

יש משהו בדבירך לגבי כרטיס המסך.

אבל אני לא בטוח שזה כל כך נכון.

אני חושב שכיום אם יהיה לי את 768 מגה או את ה320 מגה - אני ינצל את שניהם באותה מידה.

ובעוד שנה אני ירכוש כרטיס מסך חדש, שיהיה חזק יותר מ768 מגה אבל גם אותו אני ינצל כמו שאני ינצל כיום את ה320 מגה.

ז"א שתמיד אני לא יגיע למה שהכרטיס מסך היקר יכול לתת לי ואני יוכל להסתפק הכרטיס הזול יותר.

אבל קשה לי להסביר את מה שאני חושב, אבל עם אני יקנה את ה768 ויחליף אותו עוד שנתיים, או יקנה את ה320 ויחליף אותו עוד שנה.

תיהיה לי אותה תוצאה, ההבדל היחיד הוא שפה כל הזמן אני ינצל 50% מהיכולת ובאופציה השנייה אני ינצל 90% מהיכולת

ההבדל המשמעותי יותר זה שתשלם פי 2 על אותם ביצועים ! :nono:

בכסף הזה הייתי קונה את ה-DELL 2007WFP שעדיף עשרות מונים על המסך שלך או אם אתה מסוגל "לזרוק" כל כך הרבה כסף, כבר הייתי הולך על ה-DELL 2407WFP כמו שלי. ישדרג לך את חווית השימוש יותר מכל דבר אחר.[br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 16:52:03

הנה ההצעה האולטימטיבית למקרה שלך לדעתי:

מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1726

לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 657

זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709

כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT T- DX10 - RETAIL ¤ 1782

דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS ¤ 542

קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤ 261

מסך : DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤ 4488

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 10165

אם תרצה לחסוך לשדרוג כרטיס מסך עוד שנתיים - קח את ה-DELL2007WFP ואת ה-2100 ש"ח שתחסוך תשמור לשם כך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. תודה ידידי.

לגבי המסך, קנו לי אותו במתנה, לכן לא שאלתי.

בכל מקרה, אני לא מתכוון כרגע לעשות שינוי במסך. טוב לי עם המסך הזה.

רשמתי בפניי את ההצעה שלך. מחוסר ידע אני לא יודע מה בידיוק לעשות, אני יתייעץ עם כמה חברים ועם בעל החנות שאני ירכוש ממנה את המחשב ונראה...

נ.ב

אתה מכיר חנות מחשבים זולה באיזור ת"א?

פורסם

לא הייתי מתיעץ עם בעל החנות... זה לתת לחתול לשמור על השמנת - מניסיון. ותוודא שהחברים שלך יודעים על מה הם מדברים :P

יש את זיגזג שהם מצויינים אבל יקרים. אני בונה את המפרטים מ-IQPC באשדוד וגם קניתי מהם באלפי שקלים עד כה (אני מב"ש).

מאוד ממליץ על IQPC וכך גם רבים פה בפורום - מחירים זולים, אמינים ושירות מצויין.

אם אתה לא מתכוון לשדרג מסך בזמן הקרוב, גם GTS מיותר לגמרי. חבל שתזרוק כסף סתם! לשדרג כרטיס מסך זה השדרוג הכי קל והכי משתלם.

קח את המפרט האחרון שלי ללא המסך. לגבי כרטיס מסך, כיוון שאתה לא גיימר סופר כבד, קנה את כרטיסי ה-D10 התקציביים שיצאו בשבועות הקרובים (8600 או 8400) ותחסוך את כספך. הם יתנו לך כמעט את אותם ביצועים וישאירו לך כסף לשדרוג עתידי.

כשכבר תחליט לשדרג את המסך תשדרג איתו את כרטיס המסך בהתאם ולא תצטרך להתפשר עם כל מה שחסכת עכשיו.

פורסם

tmpusr

בקשר ל10 שנים - זה היה בצניות

אבל אני לא רואה סיבה שהמחשב לא יחזיק 5-7 שנים לאא OC

בקשר לCOMMANDO זה בטוח שהביצועים יהיו אותו הדבר כמו DS3 ללא ?OC

בקשר לזיכרונות אני נשאר איתם כי בעתיד הם יבואו לשימוש

בקשר לE6700 אני יודע אבל נאמר לי שאחרי ההנחה הוא יעלה בסביבות 1900

ומה הכוונה מסך NT? למה לא מומלץ?

פורסם

tmpusr

בקשר ל10 שנים - זה היה בצניות

אני דווקא התכוונתי ברצינות - עדיף לקנות היום ב-6000 ולשדרג עוד 3 שנים ב-4000.

אבל אני לא רואה סיבה שהמחשב לא יחזיק 5-7 שנים לאא OC

יחזיק אבל אתה תפסיק להנות ממנו הרבה לפני...

בקשר לCOMMANDO זה בטוח שהביצועים יהיו אותו הדבר כמו DS3 ללא ?OC

כן, בהחלט. ללא OC אפשר אפילו ללכת על P945 אבל בתקציב שלך זה חבל.

בקשר לזיכרונות אני נשאר איתם כי בעתיד הם יבואו לשימוש

איך בדיוק? מה ישתנה בעתיד?

בקשר לE6700 אני יודע אבל נאמר לי שאחרי ההנחה הוא יעלה בסביבות 1900

ועדיין הוא לא יהיה משתלם - כמה יעלה ה-E6600 אחרי הנחה?

ומה הכוונה מסך NT? למה לא מומלץ?

זה הפאנל הכי נחות כיום - קרא פה: http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/ ופה http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/

לסיכום - אל תינעל ואל תזרוק כסף ללא צורך - שמור אותו לשדרוגים כי זה יהיה משתלם בהרבה.

ולגבי המארז - ה-P180 יהיה עדיף ללא ספק ויקר רק במעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים