פורסם 2007 באפריל 1418 שנים שלוםיש לי מודם מסוג Tearayon TJ 715xוראוטר מסוג Edimax br-6104Kלאחרונה כל תוכנות השיתוף ובעצם כל הפורטים שאליהם אני מנסה להתחבר חסומים ליוזה לא קשור לראוטר, גם כשאני מתחבר ישירות למודם ומבטל את הפיירוול במחשב הפורטים נשארים סגוריםמישהו יודע מה לעשות?תודה
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים תתקשר לספקית האינטרנט שלך ותאיים שתעבור לספקית אחרת והם יפתחו את הפורטים ...
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר התקשרתי לברק והם אמרו שזה לא קשור אליהם והפורטים יכולים להסגר רק דרך המחשב
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים איך אתה "יודע" שהפורטים שלך חסומים ?בכל מקרה, נסה לאפס את פרוטוקול tcp/ip במחשב שלך ע"י netsh , חיפוש קצר של המילה הזו בפורום ימצא לך הסבר על איך בדיוק עושים את זה.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר אני יודע שהפורטים שלי חסומים אחרי בדיקת פורטים באתר של מיוטורנטhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=42375ואני לא מצליח לעשות את הפקודהאני רושם "netsh int ip reset logfile.txt" בRUN וזה פותח חלון דוס ויוצא ממנו ישרזה מה שצריך לעשות?
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים כןאתה צריך לנטרל לפני זה את הממשקי רשת שלך ולמחוק חייגנים אם יש (כתבתי את זה אני מאמין שראית, איפה שמצאת את זה)ואחרי שהרצת את הפקודה לאתחל את המחשב ולהפעיל ממשקי רשת רלוונטיים שוב , ולבנות חייגנים אם יש צורך (אתה לא צריך למשל חייגן, כי יש לך ראוטר)נסה בנוסף להריץ גם את netsh winsock reset
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים תקרא כאן ואז כאן, ואל תקפיץ (אחרת בפעם הבאה זו תהיה אזהרה ראשונה, ובשלישית תורחק/תושתק לפרק זמן או לצמיתות לפי החלטת צוות האתר)ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.