עבור לתוכן

טוב סידרתי תבעיה !!! ATI מעולים -_- כרטיס זיכרון הי&

Featured Replies

פורסם

עכשיו הכותרת נשמעת בהרבה הרבה יותר טוב... ATI מעולים ואכזבות גדולות לא היה לה.

• תגובות 118
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מהשינוי נושא לא הבנתי מה נסגר בסוף, אני לא מוצא הודעה רלוונטית שמספרת מה קרה ... הבעיה סודרה? ואם כן איך כי מעניין לדעת אם אי פעם ניתקל בבעיה דומה ...

פורסם
  • מחבר

אחי הבעיה סודרה על ידי הוספת זיכרון

הוספתי עוד 512 ו 512 KRETON ...

ופעל חלק :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

לפני שאתה משמיץ חברה כמו ATI, מומלץ לבדוק שהכל כמו שצריך :lol:

פורסם

ניחשתי לעצמי שהבעיה בזיכרון, 1GB זה כבר לא מה שהיה פעם.

פורסם

פחחח

פורסם

לקחתי את הציטוט הזה מפורום כרטיסים מומלצים =הכרטיס X1950P יכול להספיק היום להרצת משחקים ברזולוציה של 1024*1280 (הרזולוציה הטבעית של מסכי LCD)

ללא שום התפשרות משמעותית.

אז למה זה לא ככה? Call of Duty® 2 יש מקומות שהוא לא זז חלק ברזולציה כזאת וגם שאני מוריד קצת ויש לי עוד כמה משחקים. נמאס כבר אפילו אחי צוחק עלי עם הכרטיס שלו 5700 זז לו טוב . יש לי גם גיגה וחצי זיכרון וזה מספיק . לפי איך שזזים לי משחקים אז קריסיס בכלל לא יזוז לי.

פורסם

אחי הבעיה סודרה על ידי הוספת זיכרון

הוספתי עוד 512 ו 512 KRETON ...

ופעל חלק :xyxthumbs: :xyxthumbs:

לא רוצה להגיד אמרתי לך ....

אז אני לא ;D

אני שמח שהכל רץ חלק ושאתה אוהב את ATI שוב :lol:

פורסם

ההודעה נמחקה

פורסם

מעניין לדעת שאני מריץ משחקים בצורה מקורטעת..... אולי פשוט לא שמתי לב לזה..... :screwy:

תאמין לי שעם 1GB אני מריץ חלק את כול המשחקים שניסיתי!

כנראה שיש לך 1GB מסוג מיוחד שאנחנו לא שמענו עליו :nixweiss:

פורסם

לקחתי את הציטוט הזה מפורום כרטיסים מומלצים =הכרטיס X1950P יכול להספיק היום להרצת משחקים ברזולוציה של 1024*1280 (הרזולוציה הטבעית של מסכי LCD)

ללא שום התפשרות משמעותית.

אז למה זה לא ככה? Call of Duty® 2 יש מקומות שהוא לא זז חלק ברזולציה כזאת וגם שאני מוריד קצת ויש לי עוד כמה משחקים. נמאס כבר אפילו אחי צוחק עלי עם הכרטיס שלו 5700 זז לו טוב . יש לי גם גיגה וחצי זיכרון וזה מספיק . לפי איך שזזים לי משחקים אז קריסיס בכלל לא יזוז לי.

אחי S.T.A.L.K.E.R רץ לי חלק לגמרי בhigh...משהו לא בסדר במחשב שלך..תנסה לפרמט או משהו.

פורסם

אני פרמטתי הרבה פעמים. תראה עם אני שם על פול גרפיקה אז משחקים כמו F.E.A.R וCall of Duty® 2 צריך לזוז חלק ברזולציה של 1024*1280 ?

פורסם

בוודאי...תוריד אבל את הפילטרים AA ו Anisotropic לקצת פחות מהמקסימום(3/4)..במקסימום הם יכולים לתקוע כל כרטיס כמעט(למעט מערכות SLI/CF).

פורסם

לא יודע מה אתם רוצים..יש לי 1GB בדואל לא מכיר הרבה משחקים שיקרטעו עליו-חוץ מגוטיק 3 שמקרטע אצל כולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים