עבור לתוכן

טוב סידרתי תבעיה !!! ATI מעולים -_- כרטיס זיכרון הי&

Featured Replies

פורסם

כמה שטויות רצות פה.

פותח הדיון: אני חוויתי מה שהיה לך (זה לא בעיה של הכרטיס ATI אין לי מושג אפילו מה בעיה) והחלפתי ל7900GS והבעיה נעלמה!

אם אתה כבר מחליף לכרטיס Nvidia חכה 4-5 ימים ל8600GTS ורק תרוויח! :xyxthumbs:

נ.ב המעבד שלו לא חלש

• תגובות 118
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה שטויות רצות פה.

פותח הדיון: אני חוויתי מה שהיה לך (זה לא בעיה של הכרטיס ATI אין לי מושג אפילו מה בעיה) והחלפתי ל7900GS והבעיה נעלמה!

אם אתה כבר מחליף לכרטיס Nvidia חכה 4-5 ימים ל8600GTS ורק תרוויח! :xyxthumbs:

נ.ב המעבד שלו לא חלש

כן כן גם לי יש את הבעיה הזו עם כרטיסי ATI, סבלתי מימנה בלי סוף ומאז אני בחיים שלי לא קונה יותר כרטיסי נוודיה בדוק..

זה בגלל נווידיה או בגלל הזיכרון, אני לא יכול להגיד לך את זה בוודאות שזה מ-ATI מכוון שהכרטיס ATI שהיה לי היה מהדור הישן יותר..

9600pro עם ג'יגה זיכרון, בקיצור בכל משחק הוא היה נתקע לי לכמה שניות וחוזר, אצלך כנראה בגלל שהכרטיס חזק יותר אז הוא נתקע פחות..

בקיצור החלפתי לכרטיס דומה, GEFORCE 6600 הרגיל שהוא בערך שווה לו ברמה, ולא הייתה שום תקיעה!!!!

יכול להיות שיש איזה מנגנון בכרטיסים האלה של ATI שברגע שהוא מגיע לחום כל שהו הוא מפסיק או מוריד את כוח העיבוד וזה מה שגורם לתקיעות האלו.

בכל אופן, אני ממליץ לך לנסות את מה שהחברה האלה אמרו לך פה ולהוסיף ל1.5 ג'יגה זיכרון, זה ייתן לך הרבה בכל המשחקים, אם זה לא יעזור, תחליף את הכרטיס ל-7900GS ותגיד לי מה קורה, למה אני מאז קניתי קרוב ל-6 כרטיסי מסך כולם ג'יפורס לא מתקרב יותר ל-ATI האלה.

עכשיו חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ויש לו בערך 1000 ש"ח לכרטיס מסך, ובתקציב הזה ה- X1950PRO הוא הכרטיס שהכי משתלם, אם היה משהו בערך כמוהו אצל GEFORCE הייתי קונה אבל אין לי שום בעיה להתפשר ולקנות כרטיס פחות טוב העיקר שיהיה ג'יפורס, אני מכיר את הבעיה שאתה מדבר עליה והיא באמת בלתי נסבלת. ושכל בפנבוייז של ATI למינהם שיפסיקו לחרטט, הדבר הזה באמת בדוק, חשבתי שבדור החדש זה כבר נעלם אבל אני רואה שלא..

יכול להיות שהכרטיס שלכם לא עושה את הבעיות אבל אני מכיר הרבה מאוד כמוני שהייתה להם את הבעיה (לפחות 4) עם הכרטיס הישן שלי.

בקיצור תוסיף זיכרון תראה אם זה מסדר, אם לא תחליף ל-7900GS ותגיד לי אם זה סידר, חבר שלי רוצה לקנות מחשב ממש בשבוע הקרוב..

נראה לי אני אקח לו בסוף 7900GS בראש שקט וזהו.

יש לי ממש רתיעה מה-ATI האלה, אני לא יודע אם סתם או לא, אבל עם 1000 ש"ח אני פשוט מעדיף שלא להסתכן, במיוחד שמדובר בחבר שקונה מחדש אחרי 7 שנים עם אותו מחשב, מילא אני..

פורסם
  • מחבר

חחח איזה תגובה הבאת פה אחי ...

אז ככה:

אני ינסה להוסיף ל1.5 זיכרון

אני חושב שזאת הבעיה !!

אם לא

נחליף ל7900 GS אין מה לעשות ...

ואם אני יחליף בידיוק כמוך בחיים לא מתקרב יותר ל ATI ...

גם הדרייברים שלהם חרא ! תודה על התגובה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 20:51:00

זה לא יכול להיות הלוח אם נכון ???

הוא חדש ( אני מדבר על הביצועים של הלוח אם ) לא יכולות להשפיע נכון ?

הלוח חדש !

NFORCE 430

עם PCI-E

זה לא יכול להיות הוא הבעיה נכון ? :xyxthumbs:

פורסם

חחח איזה תגובה הבאת פה אחי ...

אז ככה:

אני ינסה להוסיף ל1.5 זיכרון

אני חושב שזאת הבעיה !!

אם לא

נחליף ל7900 GS אין מה לעשות ...

ואם אני יחליף בידיוק כמוך בחיים לא מתקרב יותר ל ATI ...

גם הדרייברים שלהם חרא ! xyxthumbs:

טפל בזיכרון שלך לפני שאתה כותב שטויות, ולפחות ל-ATI יש שני סוגי דרייברים: קטליסט, ואומגה. באנוידיה שיש דרייבר דפוק כמו עכשיו למשל 93.71 שגרם לי לבעיות במשחק STALKER, ואני עוד האשמתי את המשחק! חזרתי לגרסה 84.21, וכל זה מבלי להתחשב בבעיות של הדרייברים בויסטה.

פורסם
  • מחבר

הזיכרון שאני הולך להביא יהיה טוב ?

אני קונה עכשיו 2 זכרונות של KRETON

512 ו 512

ואז יוסיף אותם ללוח שיש לי בלוח 256 ו 256 אותו חברה ואותו CL

שיהיה לי DUAL

זה יהיה טוב ? 1.5 גיגה זיכרון :xyxthumbs:

פורסם

טפל בזיכרון שלך לפני שאתה כותב שטויות, ולפחות ל-ATI יש שני סוגי דרייברים: קטליסט, ואומגה. באנוידיה שיש דרייבר דפוק כמו עכשיו למשל 93.71 שגרם לי לבעיות במשחק STALKER, ואני עוד האשמתי את המשחק! חזרתי לגרסה 84.21, וכל זה מבלי להתחשב בבעיות של הדרייברים בויסטה.

את אומגה מייצרת קבוצה צד שלישי שעושה דרייברים גם לנוידיה...

ידוע שיש בעיות בכל מיני משחקים שמשתמשים בדרייברים של אומגה

פורסם

גם לי אחי יש את הכרטיס כמו שלך ואותה חברה SAPPHIRE. המפרט שלי צריך להריץ משחקים אחלה אבל פיפא 07 לא זז טוב וגם F.E.A.R וגם כלבי השמור שזה משחק זבל. אבל BF2142 זז דוקא טוב. נראה לי בעיה דוקא עם הכרטיס של SAPPHIRE. יש לי גם בעיה של צלליות תראה בתמונות גם לך יש את זה? ואל תגידו לשחק בהגדרות או דריבר כי הכל ניסתי חברים אפילו החלפתי לוח אם וזכרונות. וגם כרטיס חדש שמו והיהה אותוו דבר אז מה אני יגיד הכרטיס הזה דפוק אוליי. ובכלל משחקי אסטרטגיה אני רואה כמוו זבל

[attachment deleted by admin]

פורסם

כל מי שיש לו בעיה עם 1950P זה בגלל הגדרות שלא מסתדרות טוב וגורמות לצוואר בקבוק

תורידו הגדרות... הכרטיס מסך סוחב טוב אבל המעבד והזכרונות לא מאפשרים לו

זה לא טוב לדחוף מלא סטיקים של 512 512 256 256

תמכור את כולם ואז בכסף שקיבלת תקנה זכרונות 2GB 667MHZ CL5 שיריצו לך כל משחק וכל יישום שיש היום (אפשר ב 690 ש"ח אם לא פחות)

הלוח אם לא קשור לביצועים במשחקים

תבדוק טמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך ובכלל תנסה להוסיף קירור למארז

תעשה סריקת וירוסים וספייווארים... תבדוק שכל הדרייברים מותקנים

תתקין אנטי וירוס שלא מריץ יותר מדי תהליכים (MCAFEE,AVG וכ'ו)

עריכה:

rrroonnii על מה אתה מדבר הייתי מת שיעבדו אצלי משחקים ככה!!! איפה אתה חי?

זה עולה מושלם ורואים חלק!!! רואים צללים וממש כמו במציאות

ככה זה אמור להיות וככה זה המשחקים שאתה מעלה!!! זה מצויין

אתה צריך להתרגל

אתה יכול לבטל את הצללים אבל זה ממש יפה ומציאותי ככה... מה הקטע אני לא מבין

פורסם
  • מחבר

גם ל יש את זה רוני ... . :(

אבל לי יש GECUBE

לא SHAPPIRE ..

איך TESTDRIVE ו COC 3 פועלים אצלך ?

I[br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 21:44:50

אין לי אחי ..... יש לי לוח תומך DDR400

מה אני עושה ? :(

פורסם

מירו, סתם לידע כללי, R9600 לא מקביל ל6600 אלא ל5700 ויותר טוב ממנו. 6600 משתייך לדור אחד קדימה ומתחרה בX600 או X700 (לא הצלחה גדולה).

אתם מספרים פה סיפורים על ATI כמו שאנשים סיפרו על AMD ... לATI יש כרטיסי מסך מעולים והתחרות גורמת לכך שפעם הם מובילים ופעם nVidia ...

פורסם
  • מחבר

אחי תשמע .

הזיכרון שאני הולך להביא זה 512 512 ... של KRETON

ויש לי במחשב עכשיו 256 256 של Takems

CL 2.5

...

זה בסדר יעבוד ? עם הזיכרון הזה?

אמרו לי 1.5 גיגה והמשחקים ירוצו לך

פורסם

חחחחחחחחחח עלק ערס. אם היית רואה בזמן אמת איך זה נראה אז בכלל. ומה תגיד במחשב שהיה לי עם נודיה 6800GS הכל היה חלק וזז חלק אהה? שזה כרטיס יותר חלש ובכלל הכל הייתי רואה חלק רצח וAA היה מושלם. לא כמו כאן שבכל משחק רואה את אפקט המדרגה הזה וגם הצלליות לא חלקות. ומה גם פיפא לא זז טוב וגם פיר וכלבי השמור.

COC 3 דוקא זז טוב. ואני מדבר שאותן משחקים ראיתי חלק עם ה6800GS אחלה כרטיס דרך אגב מתגעגע אליו חחיי.

פורסם
  • מחבר

כן אה... :( הייתי לוקח NVIDIA איזה טעות !

פורסם

רוני תגיד ה-6800GS היה באותו המפרט שיש לך עכשיו?

BTW מחכה לתשובה מספיר בקשר לתמונות ששלחת לי.

פורסם

איזה כותרת מפגרת.

ATI חרא?!

נראה לי אתה מפגר ברמות

תן לעצמך :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים