פורסם 2007 באפריל 1418 שנים שלוםאין לי מושג בשיט מה אני רוצה כבר...אני מחפש צורב DVD חדש ולכן נכנסתי לעמוד הצורבים המומלצים של החודש הנוכחי...אבל המגוון העצום פשוט בלבל אותי...מה גם שהיתרונות והחסרונות של הצורבים שהתווספו לאחרונה לרשימה הם ממש לא ברורים מספיק...הקיצר-אני צריך לשמוע קצת חוות דעת [לא קרות וטכניות] של משתמשים על הצורבים הנ"לאני מחפש צורב בטווח מחירים של 150-200 ש"ח...נ.ב-שאלה נוספת קטנה-בצורב תומך לייטסקרייב,איך נראות המדיות שלו?כי חיפשתי כאלה ולא מצאתי [או שאולי מדובר בכלל בדיסקים שכתוב עליהם PRINTABLE? ]
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים ציטוט מהנעוץASUS DRW-1814BLTאין הרבה מידע על הצורב הזה (נכון לרגע זה) חוץ מזה שהוא תומך בכל סוגי הפורמטים (לא HD כמובן) והצריבות שלו מעולות.מחיר מומלץ: 282 שקל.אפשר להשיג את הצורב הזה ב209 ש"ח בזיגזג.אתה מקבל איתו שני דיסקים של LS.אחד CD-R ואחד DVDפה מוכרים דיסקים של LShttp://www.zap.co.il/models2.asp?sog=C-CDWDisc&keyword=LIGHTSCRIBEיש לי את הצורב הזה ולבינתיים אני מאוד מרוצה
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים אני חושב שאם אתה רוצה רק לגבות מידע, ולצרוב בצורה מספקת כל צורב יעשה את העבודה. המטרה בימינו, לדעתי, היא להזהר מדרעק מוחלט או דגם בעייתי, כי סה"כ כמעט כל מה שתקנה יהיה מספיק לשימוש ביתי כבד+/-...
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר שימוש ביתי כבד והרבה הרבה צריבת וידאו ויצירת דיסקים DVD לצפייה על הטלויזיהלכן אני מחפש גם משהו איכותי.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים אחי אני גם בקטע של צורב עכשיו. לפי מה שהבנתי ה-LiteON LH-20A1S של LITEON מעולה ועולה 280 ש"ח ומגיע שבוע הבא לנוע(חנות איכותית).קיצר, שווה לחכות לו לפי מה שהבנתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.