פורסם 2007 באפריל 1718 שנים רגעעע לא הבנתי חשבתי שהמישחק מחייב תמיכה בDX10זה כמו במשחקים של היום...יש לך באפשרויות של המשחק (איפה שאתה בוחר את הגדרות הגפיקה)אם אתה רוצה לשחק ב DX9 או ב DX8 אז עכשיו יהיה לך באפשרויות לשנות מ DX10 ל DX9
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים לא שמתי לב שיש אפשרות לשנות מDX9 לDX8...האמת שאין ממש את האפשרות כיום... המשחקים היחידים שאני ראיתי זה משחקי סורס למיניהם
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מדיום? עם יפעל לי על מדיום מצבי רע מאוד! ועם יפעל על מינימום מצבי קצת יותר טוב וגם זה משו. ולדעתי ב- DX9 זה יפעל מצוין רק ללא כול האפקטים האחרים שיש אותם אך ורק ב- DX10 בכרטיסים למניהם 8800 8600 וגם אולי עד אז יצא R600 שיריץ תמשחק בלי בעיה
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מדיום? עם יפעל לי על מדיום מצבי רע מאוד! ועם יפעל על מינימום מצבי קצת יותר טוב וגם זה משו. אז אתה מעדיף שיפעל לך על מינימום מאשר על מדיום ?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים חחחחחחח התכוונתי מדיום וגם עוד משו עד שהמשחק הזה יצא הנשמה שלנו תיצא לא כדאי לחכות לזה הרבה..... תהנו מהמשחקים שיוצאים עכשיו וכמה שתחכו פחות ככה תהנו יותר, דעתי בלבד
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים האמת שבקרייסיס אונליין [אתר "מעריצים"] כתבו שיש מצב שהכרטיס יצא ברבע השני של 2007 [עוד חודש וחצי מקס'], אז נכון זה מאוד לא הגיוני שהוא יצא עוד חודש, אני אומר שברבע השלישי הוא יצא [עוד 3~4 חודשים] ולא בתחילת 2008.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים האמת שאין ממש את האפשרות כיום... המשחקים היחידים שאני ראיתי זה משחקי סורס למיניהםיש בCOD2
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אני לא יודע עם שמתם לב אבל בסוף עם הפיצוף זה היה אחד הדברים היפיםאבל למרות זאתיש פשלה הריצפה נשארה אותו דבר אחרי הפיצוץ ולפני הפיצוץ וזה ממש מעצבןאיך אחרי הדף כזה עדיין רואים סימנים של צמיגי רכבים? או שאין אבק כתוצאה מהחול וגם שהחלקים של הבית עפו על הריצפה הם לא הזיזו את חול בכלל חוץ מזה שאני לא ראיתי שום עקיבות של רגליים אבל יכול להיות שיש ולא סמתי לבולי זה ממש הרס את היופי של הפיצוץאפשר לומר שכרגע הכל נראה מעולה חוץ מהריצפה (שהשתפרה מהמנוע הקודם בהרבה)עריכה: עכשיו סמתי לב שלא נשאר סימנים על הכביש אחרי שהורידו לגיפ' את הצמיגים (אמור להיות סימנים כי נוצרו גיצים ודי ברור שאמור להיות נזק לכביש אחרי כזה דבר)
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים ^^^שמע אחיאתה צודק אי אפשר להגיד שלאאבל מה אי אפשר להתלונןתגיד תודה על הגרפיקה שיש עכשיותראה איזה שיפור עצום לעומת שאר המשחקיםהזמן יעשה את שלו ועוד יצאו משחקים עם התכונות שאתה רוצהאבל אי אפשר לצפות מהמשחק להיות הכי מדהים עם כל מה שאנחנו חושבים
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים ^^^עזוב אותך אחילפי מה שהבנתי המשחקים לא מנצלים כמו שצריך את מרובעי הליבותהם לא מנצלים את ארבעת הליבות (כי זה סיבוך ויותר עבודה בשביל המפתחים שהמשחק יתמוך וידע לנצל 4 ליבות)אז הוא יסתדר טוב מאוד עם כל מעבד קונרו עם 2 ליבות...וזה גם תלוי איך בנו את המנוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.