עבור לתוכן

חוו"ד על מפרט ב- 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט של מחשב באתר של חברת למיר:

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3986

למעשה, יש לו כמה דברים שלא מעניינים אותי אבל בשביל כמה מאות שקלים בודדים שאני אוריד אותם וארוויח, לא שווה לי להתעסק עם זה (לדעתי) - מדובר ב- DVD, מקלדת, עכבר ואולי את הזיכרון להוריד מ- 2GB ל- 1GB.

ודבר נוסף - במידה ולמישהו יש מפרט זהה/דומה במחיר טוב יותר, אשמח לקבל הפנייה למקום ממנו כדאי לרכוש, אני ממוקם באיזור חדרה.

תודה מראש.

פורסם

מפרט ממש לא משתלם, תוכל להשיג מפרט יותר טוב בישבילך אם רק תציין שימושים ואם מתוכנן oc ואז נוכל לבנות לך מפרט מתאים..

פורסם
  • מחבר

מה ז"א מפרט ממש לא משתלם?

ללא צורך ב- OC.

המחשב מיועד ל:

א. יישומי OFFICE, אינטרנט

ב. תכנות (Visual Studio 2003/2005)

ג. סרטים

תודה!

פורסם

מעבד:

AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.6GHz 1MB CACHE - ADA5200CSBOX - BOX

מחיר: ¤973

לוח אם:

ASUS M2N-E

מחיר: ¤520

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL

מחיר: ¤719

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤391

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤217

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT

מחיר: ¤709

מארז:

ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU

מחיר: ¤752

סט מקלדת ועכבר:

MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000

מחיר: ¤179

מחיר סופי: ¤4491

מעבד חזק, לוח אם טוב, כ.מסך טוב, 2 ג'יגה זיכרון, מארז וספק מעולים..

תשמע הבאתי לך מפרט ב 4500 שקל אם אתה רוצה לקצץ פה אתה בהחלט יכול- אתה יכול לרדת ל ג'יגה זיכרון (לא מומלץ אם אתה עובד עם ויסטה), אתה יכול לרדת למעבד 4600x2 שהוא גם מעולה ועולה 400 שקל פחות (לא בטוח תרגיש הבדל), ניתן לרדת במארז וספק גם אם לא חשוב לך שקט ..

מקווה שעזרתי..

פורסם
  • מחבר

א. תודה רבה על העזרה!

ב. מספר שאלות:

1. למה ללכת דווקא על AMD ולא על INTEL? עד היום הייתי אך ורק עם מעבדי אינטל ולא יצא לי אף פעם להשתמש במחשב עם AMD.. לא תהיה בעיה עם קימפולים של תוכנות מבחינת תאימות מעבד?

2. צורב, מקלדת ועכבר אפשר להוריד ובמקום זה תחזיר לי את ה- 70GB שלקחת לי בדיסק הקשיח.. ;)

3. האם הכרטיס מסך לא יקר מידי? אמנם ביקשתי סרטים, אבל אני לא בטוח שהכרטיס צריך להיות כל כך יקר...

4. מהיכן המחירים?

5. האם כדאי לחכות לירידת המחירים שרשומה כאן בפורום? (אין לי כל כך מושג מתי היא אמורה להיות בכלל)

תודה שוב!

פורסם

קודם כל אם לא מתוכנן oc אז amd תמיד עדיף.. אבל עכשיו כשאני רואה איזה תוכנות אתה משתמש (עריכת וידאו) אז עדיף שתלך על intel פשוט תחליף את המעבד ל6300 או 6400 ואת הלוח אם לib9 זה הכול..

2) אין בעיה אתה מוזמן לעשות את השינויים

3)אם אתה לא צריך כרטיס יקר (לא נחשב כיקר כל כך) אז אתה מוזמן לרדת ל7300gt שהוא 300 שקל פחות..

4)iqpc

5) הירידת המחירים של המעבדים היא ב22-23 .. אני מציע לך מכיוון שאתה קונה אינטל לחכות עד אז או שבוע לאחר כי לוקח זמן עד שהמחירים מתעדכנים פה בארץ ואז תקנה ותחסוך כמה שקלים (100-200)

מקווה שעזרתי..

פורסם

^^^

איפה ראית שהוא עושה עריכת וידיאו?

אם אתה לא עושה עריכת וידאו תקח את ה-AMD, ותרד במעבד ל-4600+, אין לך שום צורך ב-5200+.

עוד משהו, בשום אופן אל תקח 1GB, בשביל תכנות ההבדל הוא משמעותי.

לישומים שלך מספיק לך כרטיס מסך OB, תקח את הלוח ASUS M2A-VM. מגיע עם כרטיס מסך OB החזק ביותר בשוק כרגע.

פורסם

^^^

איפה ראית שהוא עושה עריכת וידיאו?

אם אתה לא עושה עריכת וידאו תקח את ה-AMD, ותרד במעבד ל-4600+, אין לך שום צורך ב-5200+.

עוד משהו, בשום אופן אל תקח 1GB, בשביל תכנות ההבדל הוא משמעותי.

לישומים שלך מספיק לך כרטיס מסך OB, תקח את הלוח ASUS M2A-VM. מגיע עם כרטיס מסך OB החזק ביותר בשוק כרגע.

טעיתי אתה צודק זה לא עריכת וידאו, בכל מקרה המפרט שלי יהיה מצויי, ואם אתה לא שמת לב אתה כותב בדיוק כמוני, שאם אין לו צורך הוא יכול לרדת ל 4600x2 - תקרא לפני שאתה כותב סתם.. איפה אתה רואה שהוא לוקח ג'יגה?!?! נתתי לו 2 ג'יגה..

פורסם

^^^

הלקיחה של ה-1GB התייחסה למה שהוא כתב (בפוסט הראשון)

לא למה שאתה נתת לו.

פורסם

^

אה אוקיי הבנתי אותך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים