עבור לתוכן

Toshiba L30-101 ב-3299, עם ג'יגה זכרון.

Featured Replies

פורסם

http://uk.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=UK&PRODUCT_ID=124469&toshibaShop=true

האם יש הסתייגויות מהנייד הזה? קשה לי להבין על איזה ערכת שבבים הוא מבוסס, באתר של באג כתוב שעל סונומה, אבל זה בכלל לא ברור מהאתר של טושיבה. האם מדובר בצ'יפסט של ATI?

המחשב מיועד רק לוורד ואינטרנט וזהו, קצת מוזיקה, שום דבר מעבר לכך.

יש גם דגם עם מעבד טיפה יותר מהיר L30-113, ב 3696.

פורסם

צ'יפסט של ATI, בכלל לא סונומה.

אם תגיד כמה הוא עולה, ותרשום את התקציב בכותרת כפי שמתבקש - אנחנו מיד נגיד לך אם יש או אין הסתייגות.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז שני המחשבים כוללים מערכת הפעלה, אני מתכוון לנסות לשכנע אותם להוריד אותו, כי בשביל אובונטו עם אופן אופיס זה מספיק ויותר.

אני רק מקליד וגולש באינטרנט, ושומע משהו ברקע - שום דבר כבד. אני לא רוצה להשקיע הרבה, מצד שני אני חושב אולי להוסיף עוד 500 שקל ולקחת נייד עם מעבד כפול ליבה, שאני לא יודע כבר כמה זה יועיל. הנייד צריך להחזיק לי לפחות שנתיים וחצי שלוש - ואין לי בעיה להשאר עם תוכנות גם גרסאות "ישנות" כלומר מה שיש היום, כי בשביל גם לוורד 97 יש את כל הפונקציות שאני צריך.

ועוד דבר, האם צ'יפסטים של ATI נחשבים לדרעק מוחלט? אני צריך מחשב יציב כמו סלע, כי אני זוכר שבזמנו צ'יפסטים של Ali וSIS היו זוועה(אני מדבר על לוחות אם שולחניים) והורידו יציבות של כל מחשב לרצפה.

פורסם

אם כל מה שאתה עושה זה לגלוש באינטרנט, להקליד חצי מסמך ולשמוע קצת מוזיקה - גם פנטיום 3 עם כמות מספקת של זכרון יספיק לך.

מצד שני השאלה היא כמה אתה רוצה להנות בדרך, כי אין ספק שמערכת בעלת 2 מעבדים תגיב טוב יותר למולטיטסקינג.

הצ'יפסטים של ATI באופן כללי לא רעים, למרות שפעם אחת היה לי תקל עם צ'יפסט של ATI במחשב נייד, אבל זה לא מייצג.

אבל אם יש אינטל 945 במחיר דומה, הייתי לוקח אותו.

פורסם
  • מחבר

זהו, שאני לא מקליד חצי מסמך אני מקליד מסמכים של 100 עמודים ויותר(אני ריציני).

אני בד"כ גולש עם איזה 10 טאבים פתוחים.

וגילוי נאות: אני עושה את כל השימושים שלי על הנייך שהוא Athlon XP1600+, 256MB DDR RAM, Asus A7V266(Via KT266a chipset, ובאופן כללי אני מרוצה. אין לי בעיות איטיות מיוחדות. לפעמים רץ איזה MP3 ברקע או APE, או סתם דיסק.

לגבי הפנטיום 3, אני מסכים - אבל למה שאני אשלם 2500 שקל לנייד משומש/משופץ, כשבעוד 500 שקל אני מקבל משהו הרבה יותר מהיר מזה, ועם אחריות. כי אני כבר הבנתי שאת הסוחרים שמסתובבים פה אי אפשר לשכנע להוריד למחירים סבירים את הניידים שהם מוכרים בלי אחריות, בד"כ עם סוללה מפוגרת ולפעמים אפילו בלי מטען.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז סדר העדיפיות שלי הוא כזה:

משום שאני חושב שכל נייד חדש שאני אקנה יספיק לשימושים שלי, האמינות היא הדבר הכי חשוב שיכול להיות למחשב. אני צריך מחשב שיציב כמו סלע, ולכן ההתלבטות שלי עם הצ'יפסט של ATI. בנוסף, אני לא יודע עם אובונוטו תרוץ עליו כמו שצריך, כי אני לא יודע אם יש לצ'יפסט הזה תמיכה נורמאלית בלינוקס.

בנוסף, אין לי בעיה להוסיף עוד כמה מאות שקלים(עד 4000 ולא יותר), בשביל לקבל מחשב יותר אמין מהמחשב הזה - מבחינת יציבות. אני בכל מקרה מתכוון לנסות להוריד את המחיר ע"י ביטול מערכת ההפעלה, שגם כך אני לא הולך להשתמש בה. אני לפחות חושב שכל סכום מעל הסכום הזה הוא פשוט יהיה זריקת כסף מבחינתי, למרות שאין לי בעיה של תזרים מזומנים - אני פשוט לא מעוניין לקנות דברים שלא יהיה לי להם בכלל שימוש.

אני אשמח לקבל הצעה למחשב עם ליבה אחת, בערך במחיר הזה, אבל לפחות עם ג'יגה זכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים