פורסם 2007 באפריל 1318 שנים שלום לכולםיש לי נתב אלחוטי של לינקסיס דגם WRT54G שנקנה בארה"באני לא מצליח לחבר אותו ללאפוטפ בשום צורה אפילו אם הדיסק התקנה שלהם או אם דברים שהורדתי באתר שלהם לדגם הזהאני מצליח לגלושש דרכו רג אם אני מתחבר רגיל במחשב דרך הסיסמא והכל לכבלים הסיסמא לא בראוטר ואז רק מחשב אחד יכול להתחבראני משתמש במודם של כבלים והספק הוא אינטרנט זהב( הם לא יודעים איך לעזור לי ) אני ממש התיאשתי אודה לכם אם תוכלו לעזור ליתודה רבה
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר תודה רבהזה הסבר לסוג שלי של הראוטר כי ראיתי שם דיון ארוך..הבעיה שנסיתי כבר את כל מה שכתבו קראתי בפורומים ולא הצלחתי....זה אולי קשור למודם שלי או למשהו ?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים זה הסבר לראוטר שלך, כן.תקרא ותבין ותעקוב אחרי ההוראות, זה יעבוד.אתה מנסה להתחבר כל הזמן עם החייגן שיש לך במחשב בטעות, אם זה עובד לך זה אומר שחיברת גם את הכבלים הפוךאם תקרא ותעקוב בדיוק אחרי מה שכתבתי בלינק שם, זה יעבוד לך, זה הכל.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר סבבה תודה אני ינסה מחררק לא הבנתי את ההתחלה לגי סוגי כבלים....ואת הקטה של המחשב שמחובר בכבל... יש לי שתי מחשבים נידים עם רשת אלחוטית לכן אני צריך לעשות את הבדיקה שרשמת לו עם המחשב השני שמחובר לכבר רשת..דבר שני אני גולש עם אינטרנט זהב ולא ברק אחרי שאני ינסה להתקין אני יצטרך עזרה כי שם הסברת על ברק שוב תודה....
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים זה לא משנה באיזה ספקית אתה , זה אותו דברלא הבנתי מה לא הבנת, אולי כדאי שתנסה למקד את השאלות שלך , או לקרוא שוב, לאט, ולהבין.תעדכן אחרי שקראת, הבנת, ניסית, וזה עבד לך , אם זה לא עבד, תרשום בדיוק מה עשית או מה בדיוק לא הלך כמו שציפית.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר תודה רבה רבה אתה לא יודע כמה זמן אני מנסה לעשות את זה הבעיה שאף אחד לא אמר לי למחוק חייגניםאתה עשר המשך שבוע נעים
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר יש לי בעיה נוספת בעצם 21 אני גולש ואחרי איזה חצי שעה זה מתנתק ואני לא יכול לגלוש יותר נכנסתי שוב לפי ההוראות שנתת לי ושמתי לב שאני נכנס לראוטר בחלון של הסטטוסהוא פתאום לא מחובר ואז אני צריך לכתוב לו להתחבר ואז הוא שוב נכנס לאינטרנט לא נראה לי הגיוני שאני צריך חהכנס לשם כל הזמן.......2. שי לי LOWID באימיול איך אני פותח פורטים אודה לך שוב על העזרה
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים בקשר ל -1 , אם הגדרת L2TP, יכול להיות שהנתב שלך לא תומך בזה הכי טוב ויש מצב שאתה צריך לבקש OAB (כתובת קבועה ברשת של הכבלים)מהספקית שלך (זה לוקח יומיים שלושה עד שמקבלים) או אפילו לבקש חיבור ללא חייגן ולהגדיר את הנתב על obtain ip automatically אחרי שאתה מקבל.בקשר ל -2 חפש את הנתב שלך ב portforward.com ותפתח פורטים לפי ההוראות שם, זה לא מסובך מדי.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים כנראה לחצת על הפרסומת באמצע בטעותלא נוראהנה לינק ישיר להוראות לראוטר שלך :http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54G/eMule.htmזה לאימיול, אבל בסה"כ זה אותו דבר לכל תוכנה/משחק, הדבר היחידי שמשתנה זה מספרי הפורטיםבנוסף, אל תשכח (צריך לעשות את זה פעם אחת בלבד)לקבוע אייפי סטטי למחשב שאליו אתה מפנה את הפורטים, כמו שמוסבר כאןזה חשוב לעשות את זהאגב, ההסבר הוא פשוט : אתה אומר לראוטר להפנות פורט X למחשב עם כתובת IP פנימית מסויימתאבל מכיוון שהמחשב הזה מושך אייפי באופן דינמי מהראוטר בכל פעם שאתה מדליק אותו, יש מצב שבפעם הבאה הוא ימשוך IP שונה מזה שהגדרת לו בהפניית הפורטיםלכן חשוב לומר למחשב הזה, שתמיד ייבקש את ה IP הספציפי , (אייפי סטטי) מהראוטר, איך לעשות את זה, מוסבר כמובן בלינק שנתתי.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר אחי תודה רבה רבה על הכל עזרת לי מאוד היום אין עליך ועל האתר ושוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.