עבור לתוכן

סירקולציית מארז

Featured Replies

פורסם

3 פין וממיר למולקס (4פין).

יש שם מעבדה, אם אתה לא בטוח לגבי ההרכבה שלך תשלם להם, לדעתי זה קצת מיותר אם אתה יכול לבד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצוין בקשר לחיבור.

בקשר להרכבה זה לא שאני לא בטוח בעצמי אני יודע להרכיב קירור אבל עוד לא התנסיתי עם הטוניק ולא עם חיבור שדורש פירוק הלוח.

על איזה משחה אתה ממליץ לטוניק?(INTEL D 820)

המאווררים בטוח שקטים?

פורסם

הם לא חרישיים אבל הם שקטים יחסית למאוררים אחרים.

אתה יכול לקנות פאנבאס אם אתה כזה קפדן בקשר לשקט.

בקשר למשחה טרמית יש את השפורפרת של AS5 ויש את הבקבוקון עם המברשת (החדש) של זלמן.

פורסם
  • מחבר

כן אני מקבל ליומלודת פאן באס וזה עוד חודש אבל מה אני יעשה בינתיים?

זה אומר אני יקנה הכל אבל אין לי מספיק חיבורים של 3 פינים במארז...

כרגע המאווררים מחוברים למולקוסים אבל כשיהיה לי פאן באס אני יצתרך 3 חיבור של פינים.

מה לעשות?

יש לי עוד חיבור 3 פינים פנוי שנראה לי ישמש את ה120 ואת השמונים אני אולי יקנה אבל עוד לא יחליף לחדשים? אלא יחכה לפאן באס.

מה אתה אומר?

פורסם

אין אפשרות בלוח אם שלך לשלוט על המהירות דרך תוכנה?

פורסם
  • מחבר

לא יודע.

לוח האם שלי הוא GA8I945PLGERHו Gigabyte אתה יכול לבדוק?

אבל לא כדי לקנות פאן בס?

פורסם

ברור שכדאי, אבל בנתיים עד שיהיה פאנבאס אולי אפשר לחבר את ה3 פין ישירות ללוח ולשלוט על המהירות דרך תוכנה.

אגב, אני בכלל לא חושב שצריך לשלוט על המהירות של ה AC AFים האלה, לי אישית הם מספיק שקטים כמו שהם.

אין לי ממש איך לבדוק אם הלוח יכול לשנות או לא, תוריד SPEEDFAN ותתחיל לשחק עם המהירות, תראה אם זה משפיע לדוגמא על המאורר של המעבד (במידה והוא מחובר ללוח אם).

פורסם
  • מחבר

זה לא משפיע!!

אבל אני יכול לחכות עם שני הקטנים ולהתקין אותם רק עוד חודש כי בינתיים יש לי אחרים רק רועשים יותר.

אגב בתור פאן באס איך הSUNBEAM Chromatic windmill Black panel וקישור-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214

איך הוא? כדי במחיר הזה?

פורסם

אין לי ניסיון עם הפאנבאס הזה, אבל לדעתי אם אתה רק רוצה לשלוט במאוררים הוא דיי צעצוע, לא חייבים את כל המד טמפרטורה ומסך וצבעים ובלאגן...

אגב, ראיתי מישהו באתר שהתלונן שהוא עושה לו בעיות, לא זוכר בדיוק מי.

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי את זה גם וזה BIG GUY אבל הוא אומר שנפל על אחד לא מוצלח ומחליפים לו.

אני רוצה גם מד טמפרטורה בגלל זה בחרתי בו.

על איזה אחד אחר אתה ממליץ לי? עד 200-250

פורסם

אם אתה כן צריך את הטמפרטורה ותאורה הזאת אז סבבה לך עליו, המוצרים של סאנבים בדר"כ לא מאכזבים.

פורסם
  • מחבר

טוב אני חושב שאני ילך עליו.

מישהו יכול להשיג לי בבקשה ביקורת עליו?

ואני מקווה שאני לא יתאכזב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים