עבור לתוכן

מחשב או XBOX 360

Featured Replies

פורסם
המעבר של משחקים גדולים פועל גם הפוך, כלומר, חלק גדול מהמשחקים הגדולים שמגיעים למחשב יגיעו גם לקונסולות. לכן הזליגה של משחקים מפלטפורמה אחת לשנה לא צריך להיות כאן שיקול.

רק בקונסולות של מיקרוסופט יש זליגה גם של זיכיונות למחשב

בקונסולות של נינטנדו וסוני זה לא קורה וכניראה לא יקרה בקרוב

ובכלל אני מדבר על הארץ

בארץ ה360 מאוד יקר ואין נציגות רישמית ככה שאם הוא יתקלקל אתה בבעיה

ושאתה יכול ליקנות מחשב אם אחריות ואם ידית 360 ואם לנסות לקמבן חיבור לLIVE כמו של ה360 בקרוב

ולחבר תמחשב לטלוויזיה כמו שאתה מחבר את ה360

ולקבל אולי את רוב המשחקים הטובים שיצאו ויצאו ל360 +מישחקים שלא יצאו ל360

אין ספק שמחשב חזק עדיף בארץ

אפילו LP אמור לצאת לPC בקרוב ואמור להיות משופר גרפית במערכות חזקות

• תגובות 56
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בכלל בעד PS3...

פורסם

הPS3 אולי יתחיל ליתפוס תנופה בקריסמס הבא

אבל עזוב אני לא רוצה להתחיל להכניס קונסולות כמו ה... לדיון כי הכותרת זה-

מחשב או XBOX 360

ודרך אגב עוד חיזוק למחשב-

Xbox 360 can damage CD's and DVD's over time

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15901

פורסם

רגע

איזה מחשב יש לך עכשיו?

פורסם

בקיצור עדיף מחשב -

בערך אותו מחיר ואפילו יותר זול - גרפיקה הרבה יותר טובה אם יש לך כ.מסך טוב כמו 8800 , במחשב אתה גם יכול לקנות שלט של xbox ולשחק איתו, ובקרוב יהיה גם את ה live שיש בxbox ככה שחווית הxbox לא נכנסת פה לדיון, עוד דבר, במחשב זה לא רק מחשקים נטו, יש לך את כל הפונקציות של מחשב וזה עולם אחר לגמרי .. קיצר לפי דעתי אין פה בכלל השוואה כל עוד המחיר של ה xbox לא יורד.. ולא נראה לי זה יקרה בזמן הקרוב..

פורסם

רגע

איזה מחשב יש לך עכשיו?

אם אתה שואל אותי אז יש תמיפרט בצד

ונכון יחסית למפרט הדפוק שלי 360 עדיף למישחקים

אבל המיפרט שלי מיושן והיום מי שצריך ליקנות או 360 או PC יכול ליקנות מיפרט מאוד חזק

פורסם

השאלה שהעלו פה בכלל לא קשורה לכסף, שימו לב מה הבן אדם שאל, הוא בפרוש מציין שהכסף לא משנה לו והוא רוצה לדעת מה יותר טוב למשחקים.

בקשר לשאלה, לכאורה קונסולה היא פלטפורמה רק בשבל משחקים ומחשב יותר ורסטילי - הגיוני שקונסולה תיהיה יותר טובה.

בסופו של דבר זה מסתכם באיזה משחקים אתה יותר אוהב, אם אתה לא משחק אסטרטגיה - קח קונסולה בראש שקט, בשלב הזה כבר לא משנה איזה למרות שאני באמת בעד ה360.

בכסף שתחכסוך מכל הסיפור תוכל גם לקנות מסך HD חמוד.

כל זה בתנאי שה360 יעמוד במקום נגש ותוכל לשחק בוא מתי שתרצה, אם אתה הולך לשים אותו בסלון למשל אני לא חושב שתוכל לשחק בוא בכל שעות היום.

ככה שאלו בסופו של דבר השיקולים שלך..

פורסם
בסופו של דבר זה מסתכם באיזה משחקים אתה יותר אוהב

אולי תגיד לי איזה מישחקים טובים ל360 אתה יכול להבטיח לי שלא יגיעו למחשב ב3 שנים הקרובות?

הראה זה ברור לפי מה שקרה וקורה עד הכשיו שרוב הלהיטים של ה360 יצאו לPC ואנחנו בארץ לעזזל

פה ה360 לא נימכר ב400$ והעלית לא ב500$

בארץ מפגיזים במחירים לאומת שוק הPC שבו יש תחרות גדולה

פורסם

למי איכפת לאן זה מגיע???

מיצידי שיגיע באותו זמן ל360 לPC ולפלאפון, השאלה איפה נוח לך לשחק, אסטרטגיה מה לעשות לא נוח לשחק ב360 לא משנה מה יעשו עם זה.

פורסם

אבל אני מסביר לך

שרות הLIVE אותו אחד שיש לך ב360 מגיע למחשב

השלט של ה360 כבר קיים כמה חודשים למחשב

הרבה מאוד מהמשחקים הטובים הגיעו ומגעים למחשב

ואתה יכול לחבר את המחשב לטלוויזיות ומסכים כמו שאתה מחבר את ה360

ובקרוב אפילו ההפעלה של המשחקים תיהיה דומה

ככה שעל איזה חוויה שונה אתה מדבר?

פורסם

אז בוא נרשום את הדברים המובנים מאילו שאתה מתעלם מהם:

-לא כולם רוצים להחזיק בסלון מחשב בגודל ATX עם שלושה מאווררים ומראה זועתי רק כדי שהם יוכלו לחבר אותו לטלוזיהי ולשחק בסלון.

-חלק מהאנשים עדיין גרים עם ההורים שלהם שבטח לא ירשו להם לעשות דבר כזה.

-כשאומרים משחקים נטו, מתכוונים נטו, בלי התקנות, בלי וירוסים , בלי שידרוגי חומרה, בלי בעיות וינדוס - להכניס ולשחק.

-רוב האנשים לא רוצים מחשב עם צריכה של 480W כדי לשחק משחקים כשאקסבוקס נותן את אותה תמורה עבור 180W.

-אף אחד לא רוצה להתעסק עם בעיות חיבור לאינטרנט, רישום ספציפי עבור כל משחק והתקנת תוכנות נוספות עבור צ'אט קולי או של וידאו - לייב פותר את זה.

-הרבה אנשים פשוט מעדיפים לשחק על קונסולה ממקלדת ועכבר - אז תקנה למחשב שלט של 360 - אז למה לא לקנות כבר 360??? מחירו בארץ עומד על כ3300 שקל, תוסיף לזה נגיד את ה300 שקל של צריבת קושחה למשחקים פרוצים ועדיין לא התקרבת לתקציב שצריך בשבל מחשב + מסך שצריך בשבל להריץ משחקים מקבילים למה שיש על ה360.

מה לעשות, למי שרוצה לשחק נטו ולהתפרק, הפיתרון של לבוא בסוף היום לקונסולה, ללחוץ על כפתור ולהתחיל לשחק תוך כמה שניות לחצי שעה לפני השינה עדיין נותר ללא מענה מצד הPC או כל פלטפורמה אחרת.

פורסם

הרבה מהדברים שאני מסביר לך לא ניכנסים לך לראש אז-

הLIVE מגיע גם לPC בקרוב

ובעניין הבעיות בPC -גם אף אחד לא רוצה 360 אם שלוש מנורות אדומות דולקות

מה הקשר ווירוסים \צריכת חשמל וכו

אם המחשב למישחקים אז צריכת החשמל תיהיה שאתה משחק כמו ב360

ואם אתה מפעיל תמחשב הרבה אז כניראה שיש לך סיבה טובה חוץ ממישחקים לעשות את זה

בקיצור המחשב יתן לך הרבה מהדברים שיש ב360 +דברים נוספים

ואני אישית יעדיף ליקנות WII למשחקים של חצי שעה לפני השינה ומחשב חזק למישחקים כבדים \מולטימדיה\גלישה וכו

מאשר ליקנות 360 רק למישחקים

אתה גם ככה צריך מחשב להורדות או שאתה מתכנן ליקנות משחקי 360 במחירים של הארץ?

תבין אם אתה מחזיק מחשב מה הטעם בלהחזיק גם 360 שיתן לך +- אותה חווית משחק ואותם משחקים?

פורסם

קרירין,

האמת היא שהתכוונתי ל-omry3000...

עכשיו זה דיי בעייתי לקנות מחשב... נמצאים בדיוק על הגובל שתכלס, כל מה שתקנה עכשיו לא מצדיק את המחיר שלו.

עם היציאה של הויסטה וה Directx10. כל דבר שמריץ באופן טוב את שניה הדברים עולה המון.

פשוט המון. וללא כל הצדקה. עם מחשב צריך לחכות חצי שנה, עד שהסטנדרטים יתיישרו.

אז תכלס, אם זה או מחשב ב 7000 או אקסבוקס ב-3500 הייתי קונה אקסבוקס ב-3500, חוסך את ה-4000 שקל האלו וקונה עוד חצי שנה/שנה מחשב בכסף שחסכתי, רק יותר טוב ממה שהייתי קונה עכשיו ב-7000...

פורסם

^

אבל אתה לא מבין שפותח הת'רד אמר בפרוש בלי קשר לכסף מה יותר טוב אז התשובה היא מחשב בגלל כל הסיבות שרין-רין רשם שאני מחזק..

פורסם

אני חושב שהחישובים שלך לא נכונים

אם אתה מכליל מסך ב7000 אז תכליל אותו גם לחשבון של ה360 כי גם ה360 צריך מסך

וציוד עיקפי כמו רמקולים וכו

בלי ציוד כזה ב5000 אלף אתה יכול להרכיב מחשב ביכלל לא רע ותוך חצי שנה אני מעריך

שב5000 תרכיב מחשב שיהיה חזק משמעותית מה360 וכל עוד אנחנו מדברים על אותם משחקים לקנות 360

לבד וPC לבד ניראה לי טימטום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים