עבור לתוכן

מחשב או XBOX 360

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט מה לקנות מחשב ב-6000 ש"ח

מעבד E6400

זיכרון 2GB 667MHz

כרטיס מסך GeForce 8800 640MB

דיסק קשיח 250GB

לוח אם של אסוס לא זוכר את השם בדיוק (משהו P5... מחיר-600 ש"ח).

מארז של gigabyte .

או XBOX 360 .

אני מתלבט גם ביגלל הגרפיקה של המשחקים (מה יהיה יותר טוב) וגם ביגלל שאני לא יודע איזה משחקים שווים יצאו למחשב ואיזה יצאו ל360 בזמן הקרוב אז אני לא יודע מה לקנות.

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ! :)

• תגובות 56
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך עם הלב שלך :)

איפה אתה אוהב יותר לשחק, על המחשב או על הקונסולה?

פורסם

בטח שמחשב, אחרת איך תוכל לכתוב ולהישתתף בדיונים ב HW-ZONE היקר שלנו ? :lol:

פורסם

תלך על 360 רק אם יש לך טלוויזית HD בבית כי אחרת אתה לא מנצל אותו!!

אם לא, אז מחשב יהיה פיתרון מושלם בשבילך,

תמיד אפשר לקנות בקר של XBOX ולחבר אותו למחשב!

פורסם

חח מסכים עם keman...

מצד אחד זה כיף והכל והרבה יותר חזק ממחשב וכו'...

מצד שני קח בחשבון שהשקעה באקס בוקס לא תגמר בלקנות אותו...

אתה תצטרך להשקיע 300-400 שקל במשחקים או להשקיע באיזה ג'וק עם יש,אני עדיין לא יודע עם קיים...

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון מה יותר טוב מבחינת הכסף וזה אני פשוט לא יודע איפה יש משחקים יותר טובים,באקס בוקס או במחשב ואיזה משחקים יהיו עם גרפיקה יותר טובה.

דרך אגב אני ממש אוהב לשחק בקונסולות לחבר שלי יש PS2 כל היום אני מתנחל אצלו ומשחק. ;D

פורסם

מחשב.

פורסם

תיראה מיקרוסופט הוציאה תשלט של ה360 גם לPC

מוציאה את הLIVE לPC חלק מהמשחקים הגדולים ל360 קימים גם בPC כמו אובוויליון לדוגמה

ואחרים בדרך ולפחות מבחינה טכנית המפרט שאתה רוצה יותר חזק מה360 משמעותית גם אם מורידים תתאימות שיש ל360

ככה שבארץ אני הייתי הולך על מחשב

אבל גם ככה אני מתכנן על WIIPC בעתיד

פורסם

אם אין טלווזיית HD עדיף מחשב

אם יש, הייתי מחכה כמה חודשים וקונה PS3 ;)

פורסם

היום מחשב טוב אפשר לחבר בקלות לטלוויזית HD

ואם "משחקים לחלונות" שיתמכו בLIVE ובשלט של ה360 אתה תקבל אותה חוויה של ה360 בפחות מחיר למשחק

ואם האפשרויות של הPC

פורסם

אני הולך על xbox360 כמו גדול!

אתה יכול להשתמש בxbox360 למשחקים ובמחשב לעבודה נטו, ככה אני עושה.

קונסולה היא נטו למשחקים, אני שם דיסק ומשחק - לא צריך לדאוג לשום דבר אחר. ובמחשב אני משתמש לעבודה נטו (תכנות) וככה יוצא גם שאין לי צורך לשדרג כל הזמן את המחשב.

מאז שעברתי לעולם הקונסולות אין יותר מאושר ממני, כי אני לא צריך לדאוג לשום שדרוג של חומרה.

לא צריך לקנות עוד זכרון, לא צריך לקנות כרטיס מסך, לא צריך לקנות מעבד יותר חזק, כלום.

רק על המחסור בשדרוגים האלה יצא שכל שנה תחסוך אלפי שקלים.

דבר נוסף, בתור אחד שיש לו xbox360 אני יכול לומר לך שטלוויזית HD מציגה גרפיקה מדהימה אבל בהחלט אין בה חובה וגם בטלויזיה רגילה אתה תהנה מהגרפיקה ומהיכולות הטכניות העצומות של הקונסולה.

כמו כן, אמנם מספר מצומצם (כ10-15 אחוז) של משחקים מגיעים בסופו של דבר למחשב אבל זה בדרך כלל רק כדי למקסם את ההכנסות הכספיות של המפתחים על המשחק.

אבל אני אהיה הוגן ואומר שגם למחשב עדיין יוצאים משחקים גדולים (כמו crysis) שיציגו יכולות מדהימות.

אבל ההבדל הגדול הוא שבשביל להריץ את המשחקים האלה בצורה משביעת רצון תצטרך להשקיע הרבה הרבה כסף בשדרוגים במחשב שלך.

בסופו של יום xbox360 (כמו שאר הקונסולות) קיימת קודם כל בשביל חווית המשחקים ולא כמו מחשב שקיים להרבה מטרות עבודה ובנוסף גם למשחקים.

פשטות התפעול, חוסר השדרוגים, היכולת הטכנית הגבוהה והמחיר הנמוך יחסית מטה את המאזניים לכיוון הxbox360 בכל מה שקשור בעולם המשחקים.

פורסם
אני שם דיסק ומשחק

זה בדיוק מה שהולך ליקרות בוסיטה

כמו כן, אמנם מספר מצומצם (כ10-15 אחוז) של משחקים מגיעים בסופו של דבר למחשב אבל זה בדרך כלל רק כדי למקסם את ההכנסות הכספיות של המפתחים על המשחק

מהמשחקים הטובים האחוז הרבה הרבה יותר גבוה

אובוויליון שנחשב אחד מהמשחקים הטובים של ה360 יצא מיזמן למחשב

וGOW כניראה גם יצא

וזה ביחד אם הרבה משחקים טובים אחרים שיצאו ויצאו גם למחשב

קח לדוגמה את DIRT שניראה מאוד מבטיח הוא אמור לצאת בערך ביחד ל360 ולPC

פורסם

זה בדיוק מה שהולך ליקרות בוסיטה

מאיפה הבאת את השטויות האלו?

מהמשחקים הטובים האחוז הרבה הרבה יותר גבוה

אובוויליון שנחשב אחד מהמשחקים הטובים של ה360 יצא מיזמן למחשב

וGOW כניראה גם יצא

וזה ביחד אם הרבה משחקים טובים אחרים שיצאו ויצאו גם למחשב

קח לדוגמה את DIRT שניראה מאוד מבטיח הוא אמור לצאת בערך ביחד ל360 ולPC

תכלס, רוב משחקי ה RPG והפלטפורמה (שזה הדבר שאני הכי נהנה לשחק בקונסולות) לא ייצאו למחשב כי זו פשוט לא אותה חויית משחק...

Ratchet and Clank ו God of War כנראה כבר לא יצאו למחשב

פורסם
Ratchet and Clank ו God of War

זה זיכיונות של סוני ככה שהם לא יצאו גם ל360

ובכלל ל360 יש כמות מאוד קטנה של RPG יפנים ופלטפורמות

וRPG מערבים כן יוצאים לPC

מאיפה הבאת את השטויות האלו?

אומרים ש"משחקים לחלונות" יפעלו בצורה הזות בוסיטה וכניראה שנוכל ליראות איך זה יפעל עוד השנה

פורסם

אומרים ש"משחקים לחלונות" יפעלו בצורה הזות בוסיטה וכניראה שנוכל ליראות איך זה יפעל עוד השנה

אנשים אומרים הרבה דברים. כרגע, נכון להיום זה לא המצב! אז בוא נשאר צמודים למציאות של היום.

חווית המשחק בקונסולה היא שונה לחלוטין בין מחשב לקונסולה, לכל מכונה היתרונות והחסרונות שלה.

אישית אני חושב שקניית xbox360 הוא צעד טוב מאוד בגלל שאתה מקבל, במחיר זול יחסית, קונסולה חזקה מאוד עם מאגר משחקים גדול ומגוון. וכל זה בלי הצורך לשדרג ולהשקיע כסף נוסף.

מבחינתי מחשב היא מכונה מצוינת לעבודה וקונסולה היא מכונה מצוינת למשחקים!

קיים אחוז מסוים (10-15 אחוז) של משחקים שבסופו של דבר מגיעים למחשב אבל זה רק מהסיבה שחברות הפיתוח משקיעות מליוני דולרים במשחק ולא יכולים להרשות לעצמם להרויח אך ורק מפלטפורמה אחת. המעבר של משחקים גדולים פועל גם הפוך, כלומר, חלק גדול מהמשחקים הגדולים שמגיעים למחשב יגיעו גם לקונסולות. לכן הזליגה של משחקים מפלטפורמה אחת לשנה לא צריך להיות כאן שיקול.

בשורה התחתונה, קניית הxbox360 היא עסק משתלם מאוד!!

אתה מרויח אינספור שעות הנאה וכיף (גם לאנשים שלא מבינים כלום במחשבים ולא רוצים להתעסק עם דרייברים/תוכנות/התקנות/חומרה/שדרוגים ועוד) תמורת השקעה כספית לא קטנה אך ממש ממש לא מוגזמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים